el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/01/2024

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό δεσπόζει στην 20η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες βαδίζουν χέρι-χέρι με 44 βαθμούς και θα λυσουν τις διαφορές τους την Κυριακή το βράδυ (20:30) στην Τούμπα σ’ ένα πολλά υποσχόμενο ματς.

Ο νικητής αναμφισβήτητα θα αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα για τον τίτλο σ’ ένα «μαραθώνιο» που έχει ακόμα πολλές μεγάλες στιγμές να μας χαρίσει.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/01/2024

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στην άδεια Τούμπα μας υπόσχονται ένα μεγάλο ματς. Οι δύο ομάδες οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα, στοχεύουν στον τίτλο και διψούν για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ήττα ειναι απαγορευμένη λέξη με δεδομένο ότι στον βαθμολογικό πίνακα ακολουθούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Ο Δικέφαλος του Βορρά «τρομοκρατεί» τους αντιπάλους του. Οι Θεσσαλονικείς στα τελευταία 10 παιχνίδια στη Super League μετράνε 9 νίκες και μόλις μια ήττα. Τα νούμερα στην επίθεση έχουν εκτοξευθεί, αφού ο ΠΑΟΚ με 20 γκολ στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος διαθέτει πλέον την καλύτερη επίθεση στη Λίγκα με 53 τέρματα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους Τάισον, Μουργκ, Τόμας και Ντεσπόντοφ έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα μεσοεπιθετικά το οποίο θα εμπιστευτεί και απέναντι στους «πράσινους».

Στις υπόλοιπες θέσεις οι Κοτάρσκι, Μπάμπα, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μειτέ, Οζντόεφ είναι σίγουροι, ενώ υπάρχει δίλημμα για μια θέση στο κέντρο της άμυνας ανάμεσα σε Κουλιεράκη ή Μιχαηλίδη.

Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμού στον Βιεϊρίνια και στους Σαμάτα, Εκόνγκ λόγω υποχρεώσεων στο Κόπα Άφρικα.

Ο ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα γέμισε τις μπαταρίες του, αφού δεν είχε υποχρεώσει στο Κύπελλο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε έχοντας στο μυαλό του αποκλειστικά το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, οι Θεσσαλονικείς νίκησαν 5-1 στον Βόλο και πρόσφεραν μια ακόμη επιθετική παράσταση με την τριάδα (Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ) πίσω από τον Μπράντον Τόμας να σκοράρει.

Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη κατανάλωσε αρκετές δυνάμεις με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και ηττήθηκε 1-2 στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου.

Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για το «τριφύλλι» από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος Coach στην Τούμπα θα παίξει το 4ο διαδοχικό ντέρμπι και στα τρία προηγούμενα οδήγησε τους «πράσινους» σε ισοπαλίες (1-1, 0-0 με Ολυμπιακό και πρόκριση στο Κύπελλο και 2-2 με ΑΕΚ στη Super League).

Απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Φατίχ Τερίμ θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στην 11αδα τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη.

Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού με 16 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις θα έχει στο πλάι του το πιο φανταχτερό χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα, ο οποίος μας έχει αποδείξει ότι ξέρει να «σερβίρει» γκολ σε συμπαίχτες. Ο Μπακασέτας έκανε πρεμιέρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και άγγιξε το γκολ (είχε δοκάρι).

Για τις υπόλοιπες θέσεις, το ρίσκο που πήρε ο Τερίμ με τον Ατρόμητο θα το βάλει στο συρτάρι. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στο πλάνο που χάρισε την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στην ισοπαλία με την ΑΕΚ.

Ο Λοντίγκιν θα επιστρέψει στη θέση του τερματοφύλακα, η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Βαγιαννίδη, Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς και στα χαφ φαβορί είναι οι Κώτσιρας, Βιλένα με τους Αϊτόρ, Μαντσίνι να τοποθετούνται στα άκρα της επίθεσης.

Από το απουσιολόγιο του Τερίμ βγήκαν την Πέμπτη οι Τσέριν, Παλάσιος, Γερεμέγεφ, όμως και οι τρεις δύσκολα θα χρησιμοποιηθούν σ’ ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδια.

Οι Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Μάγκνουσον, Πάλμερ παραμένουν τραυματίες και θα χάσουν το ντέρμπι στην Τούμπα.

Διαιτητής στο κυριακάτικο ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ορίστηκε από την ΚΕΔ ο 32χρονος Νορβηγός, Ρόχιτ Σάγκι.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 28/01/2024

  • Το παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι γεμάτο συγκλονιστικές αναμετρήσεις. Σε 92 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ μετράει 33 νίκες, ο Παναθηναϊκός 43 και 16 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Σε 45 ματς στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ μετράει 23 νίκες, το «τριφύλλι« έχει νικήσει 14 φορές και 8 ματς έχουν σταματήσει στην ισοπαλία.
  • Στον πρώτο γύρο στη Λεωφόρο οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 σ’ ένα ματς θρίλερ. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με γκολ του Γερεμέγιεφ. Το σκορ άνοιξε ο Μπράντον Τόμας στο 19′ και το ημίχρονο έκλεισε στο 1-1 με τον Παλάσιος να ισοφαρίζει. Στο 58′ ο Ζίβκοβιτς έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.
  • Ο ΠΑΟΚ με 53 γκολ διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός με 49 γκολ τον ακολουθεί. Οι δυο «μονομάχοι» διαθέτουν την καλύτερη άμυνα κι έχουν δεχθεί από 14 γκολ.
  • Ο ΠΑΟΚ σε 19 αγωνιστικές μετράει 15 Over και 4 Under, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 14 Over και 5 Under.
  • Τα 4 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Goal/Goal και τα τρία από αυτά ισοπαλία!
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 28/01/2024

Για το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο ΠΑΟΚ επιθετικά βγάζει φλόγες, όμως στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ παίζει φουλ επιθετικά και ρισκάρει.

goal/goal σε αποδοση 1.80 στη novibet 

Η δίψα των ομάδων για την νίκη σημαίνει ότι κανείς δεν πρόκεται να παρατήσει το παιχνίδι.

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη σε αποδοση 2.65

Σε καταπληκτική φόρμα είναι ο Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος εξτρέμ του ΠΑΟΚ στα 6 τελευταία ματς έχει σκοράρει 6 γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ.

ανυτιμε σκορερ ντεσποντοφ σε αποδοση 4.50

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ