el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/02/2024

Η φάση των 16 του Uefa Champions League συνεχίζεται με ένα σπουδαίο ματς στη Γαλλία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00) με την ταμπέλα του φαβορί, όμως οι Ισπανοί έδειξαν ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο στη φάση των ομίλων .

Έτσι, τα δύο παιχνίδια αναμένονται ισορροπημένα και μένει να φανεί αν θα υπερισχύσει η παρέα του Κιλιάν Μπαπέ ή αν θα έχουμε από νωρίς έκπληξη.

Για το ματς στο Παρκ Ντε Πρενς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στο Παρίσι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Ξεκινά η δράση στο Champions League!


Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Παρουσίαση, Ανάλυση 14/02/2024

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, η Παρί δυσκολεύτηκε αφάνταστα στη φάση των ομίλων. Η παρουσία της στο «γκρουπ θανάτου» ανάγκασε την Παρί να περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την πρόκριση και τελικά η ομάδα του Λουίς Ενρίκε τερμάτισε 2η με μόλις 8 βαθμούς.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Γάλλοι έγραψαν μόλις δύο νίκες σε αυτή την φάση και γενικά έδειξαν αδυναμία να κυριαρχήσουν, όμως, από την τελευταία αγωνιστική μέχρι και σήμερα, η Παρί είναι σαφώς βελτιωμένη. Μέχρι την σέντρα του αγώνα με τη Σοσιεδάδ, η παρέα του Κιλιάν Μπαπέ μέτρησε 16 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, σε ένα σερί που έπαιξε ρόλο στο να σταματήσει η γκρίνια γύρω από τις εμφανίσεις του συλλόγου.

Ο Λουίς Ενρίκε καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες των Κιμπεμπέ, Σκρίνιαρ, Μέντες και ο «πονοκέφαλος» αφορά κυρίως το «9», με τους Ράμος και Κόλο Μουανί να διεκδικούν τη θέση. Από εκεί και πέρα, «σίγουροι» για το αρχικό σχήμα είναι οι Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Ντανίλο, Λούκας, Ζαϊρ – Εμερί, Βιτίνια, Ουγκάρτε, Ντεμπελέ και Μπαπέ.

Στην άλλη μεριά, η Σοσιεδάδ διανύει μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο με τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη και με γκρίνια για τη συνολική της απόδοση. Βέβαια, η εικόνα των Βάσκων στους ομίλους ήταν – το λιγότερο – εντυπωσιακή και σίγουρα θα δώσει ώθηση για τα νοκ-άουτ παιχνίδια: Η Σοσιεδάδ τερμάτισε 1η, αφήνοντας πίσω της την Ίντερ, χωρίς να ηττηθεί ούτε μία φορά (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες).

Το αρνητικό για τους Βάσκους είναι πως αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με απουσίες. Εκτός των Μπέκερ, Ελουστόνδο, Φερνάντες, Μουνιόθ και Οντριοθόλα, που είναι σίγουρα εκτός δράσης, ο Ιμανόλ Αλγκουασίλ θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να υπολογίζει στους αμφίβολους Τίρνι και Ογιαρθάμπαλ.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Στατιστικά και Προϊστορία 14/02/2024

  • Οι δύο ομάδες θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες στην ιστορία τους.
  • Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αήττητη στα τελευταία 16 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Ρεάλ Σοσιεδάδ αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της.
  • Στα 13 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της, η Παρί μετρά 11 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  • Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασε μόλις μία φορά στα τελευταία 16 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Εφτά από τα εννιά πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της Σοσιεδάδ έμειναν στο Under 2.5 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Προγνωστικά 14/02/2024

H Παρί ξεκινά τα δύο ματς στην έδρα της και είναι δεδομένο πως είναι το φαβορί, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως πως απέχει πολύ ποιοτικά από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Βάσκοι διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο, θα βασιστούν στην άμυνά τους και μπορούν να κρατήσουν τον έλεγχο του αγώνα.

Για το ματς στο Παρκ Ντε Πρενς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κανένα λόγο να ρισκάρουν και ο Ενρίκε γνωρίζει πως υπάρχει και δεύτερο ματς για την πρόκριση. Η Παρί ίσως κερδίσει από νωρίς την κατοχή, αλλά δύσκολα θα διασπάσει μία εξαιρετική αμυντική γραμμή.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/02/2024

Η απουσία του Σκίνιαρ προβληματίζει τον Ενρίκε, ο οποίος δεν υπολογίζει – εδώ και καιρό – στους Κιμπεμπέ και Μέντες. Ο Κόλο Μουανί έχει προβάδισμα για τη θέση του φορ, ενώ όλα δείχνουν πως θα προτιμηθεί σχήμα με τρία χαφ.

Αμφίβολοι οι Τίρνι, Ογιαρθάμπαλ για τη Σοσιεδάδ, ενώ σίγουρα εκτός δράσης οι Μπέκερ, Ελουστόνδο, Φερνάντες, Μουνιόθ και Οντριοθόλα.

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Ντανίλο, Λούκας – Ουγκάρτε, Ζαϊρ Εμερί, Βιτίνια – Ντεμπελέ, Κόλο Μουανί, Μπαπέ

Ρεάλ Σοσιεδάδ (4-4-2): Ρεμίρο – Τραορέ, Θουμπέλδια, Λε Νορμάν, Γκαλάν – Μέντες, Μερίνο, Θουμπιμέντι, Κούμπο – Σίλβα, Σαντίκ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ