el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/02/2024

O ΠΑΣ υποδέχεται τον Άρη στα Γιάννινα (19:00) για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο βαριές ήττες και ψάχνουν άμεσα τρίποντο για να ξεφύγουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ και ο Άρης θέλει τη νίκη μετά από την γκέλα (1-1) κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Για το μεγάλο ματς στους Ζωσιμάδες επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δεν σταματά η δράση στη Super League!


ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Παρουσίαση, Ανάλυση 10/02/2024

Σημαντική αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες ανάμεσα σε ΠΑΣ και Άρη, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Οι Γιαννιώτες δίνουν τη μάχη τους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, με τα τελευταία αποτελέσματα να τους έχουν καθηλώσει στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προέρχεται από βαριά ήττα από τη Λαμία στην Ήπειρο (1-4), συμπληρώνοντας έτσι τέσσερις συνεχόμενες στο πρωτάθλημα, με το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης να είναι η μοναδική επιτυχία μέσα στο 2024.

Έτσι η ανάγκη για βαθμούς είναι επιτακτική για τον ΠΑΣ που θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να αναθαρρήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες αναζητά και ο Άρης από την πλευρά του, στην κούρσα που κάνει για να πλασαριστεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά για τα Playoffs.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχοντας ως μεγάλο στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο παίζει σε διπλό ταμπλό, καθώς έχει μπροστά της και την πρόκληση του κυπέλλου. Για να τσεκάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Άρης καλείται είτε να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, είτε να κατακτήσει το κύπελλο.

Οι ημιτελικοί με τον Παναιτωλικό που θα κρίνουν το εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού είναι προ των πυλών, ωστόσο πριν από αυτές τις μονομαχίες προηγείται η δοκιμασία στα Γιάννινα.

Οι «κίτρινοι» πέταξαν δύο βαθμούς την προηγούμενη αγωνιστική στις Σέρρες, καθώς έχασαν το «τρίποντο» μέσα από τα χέρια τους, έχοντας προβάδισμα ως τις καθυστερήσεις, πριν ισοφαριστούν στο φινάλε από τον Πανσερραϊκό (1-1) και μείνουν στους 34 βαθμούς.

Ο Άρης μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες επί του ΠΑΣ και μάλιστα με συνολικό σκορ 12-1, με τελευταία το 2-0 του πρώτου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στους Ζωσιμάδες πριν το πρόσφατο 2/2 των «κίτρινων» οι Ηπειρώτες είχαν αήττητο έξι αγώνων.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Στατιστικά και Προϊστορία 10/02/2024

  • Ο ΠΑΣ μετρά τέσσερα συνεχόμενα ματς με ήττες και με τουλάχιστον δύο γκολ παθητικό.
  • Τα δύο τελευταία ματς του Άρη συνδυάστηκαν με G/G.
  • O Άρης μετρά 4 συνεχόμενες νίκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, σε αυτό το διάστημα έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ.
  • Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετρά εφτά ήττες, δύο νίκες και δύο ισοπαλίες φέτος στην έδρα του.
  • Ο Άρης δεν έχασε σε κανένα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης».
  • Ο ΠΑΣ κέρδισε στα τέσσερα από τα οκτώ τελευταία ματς στην έδρα του με τον Άρη, που με τη σειρά του μετρά δύο σερί νίκες στους Ζωσιμάδες.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Προγνωστικά 10/02/2024

Αγωνιστικά είναι δεδομένο πως ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο, όμως στην ουσία δεν… καίγεται: Με βάση τη βαθμολογία, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει «κλειδώσει» την 5η θέση και την παρουσία της στα πλέι-οφ, ενώ μπροστά της έχει τους ημιτελικούς του Κυπέλλου, που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο των «κιτρινόμαυρων».

Αντίθετα, ο ΠΑΣ έχει τεράστιο κίνητρο για να κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα και αυτό ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εικόνα και στην έκβαση της αναμέτρησης.

Για το ματς στους Ζωσιμάδες επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο ΠΑΣ είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει ό,τι μπορεί και αυτό θα του δώσει σίγουρα μεγάλη συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση.

Οι γηπεδούχοι μπορούν να βρουν τουλάχιστον ένα γκολ, ενώ, σε γενικές γραμμές, περιμένουμε ένα ματς με χαμηλό τέμπο και πολλές μονομαχίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 10/02/2024

Χωρίς νέα προβλήματα ο ΠΑΣ, με τους Σόρια και Τούτου να έχουν ενοχλήσεις και να βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο ως αμφίβολοι.

Ερωτηματικά για τον Μάντζιο οι Φαμπιάνο και Ζουλ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και ίσως προφυλαχθούν. Δεν αποκλείεται να δούμε και αλλαγές στο πλαίσιο του rotation από τον τεχνικό του Άρη.

ΠΑΣ Γιάννινα (4-3-3): Αθανασίου – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος – Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα – Παμλίδης, Κόντε, Λεό

Άρης (4-3-3): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Βέλεθ, Μπράμπετς, Μοντόγια – Βερστράτε, Τζούρασεκ, Νταρίντα – Φετφατζίδης, Μορόν, Σουλεϊμάνοφ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ