el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πορτογαλία – Ουρουγουάη: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/11/2022

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ουρουγουάη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο για τη νίκη και πάνω στο χορτάρι αναμένεται να «σφαχτούν» για το «τρίποντο».

Με νίκη η Πορτογαλία θα σφραγίσει την πρόκριση στους 16, ενώ το «τρίποντο» για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης επιθυμεί και η παρέα του Καβάνι.

Το υψηλό κίνητρο μας υπόσχεται ένα ματς που κριθεί στις λεπτομέρειες και περιμένουμε σκληρό ματς που θα τριγυρίσει στην ισοπαλία!

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Πορτογαλίας απέναντι στην Ουρουγουάη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Πορτογαλία – Ουρουγουάη: Ανάλυση & Παρουσίαση 28/11/2022

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στα δύο φαβορί του 8ου ομίλου.

Η Πορτογαλία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ, αφού επικράτησε στην «πρεμιέρα» με 3-2 κόντρα στην Γκάνα και επιβεβαίωσε τους λόγους που είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στο γκρουπ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κέρδισε πέναλτι σκόραρε και έγινε ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει σε 5 διαφορετικά Μουντιάλ.

Ο «CR7» ζει για τα παιχνίδια στο Μουντιάλ και παρότι έχει μείνει ελεύθερος δεν ασχολείται ακόμα με την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι φήμες είναι ατέλειωτες και οι μνηστήρες αρκετοί!

Με τη συγκεκριμένη νίκη (3-2 Video με την Γκάνα) η Πορτογαλία μπήκε σε θέση οδηγού στον όμιλο και με την Ουρουγουάη ουσιαστικά βολεύεται και με την ισοπαλία. Ωστόσο, με νίκη σφραγίζει την πρωτιά και θα πάει πιο άνετη στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου με τη Νότια Κορέα.

Ο προπονητής Φερνάντο Σάντος επιβεβαίωσε ότι η νίκη έχει εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό όλων στα ύψη, ενώ στάθηκε και στον Ρονάλντο, λέγοντας: «Παίξαμε καλά και το σημαντικό είναι ότι πήραμε μια νίκη. Κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους, όμως αντιδράσαμε εξαιρετικά και μετά την ισοφάριση. Μας περιμένει νέο δύσκολο παιχνίδι με την Ουρουγουάη που είναι σκληρή ομάδα.

Έχω δει και προπονήσει πολλούς παίκτες με επιρροή στα αποδυτήρια. Εκπαίδευσα αληθινούς ηγέτες σε Μπενφίκα, Σπόρτινγκ, Πόρτο, Ελλάδα. Δεν εκφράζονται όλοι οι παίκτες με τον ίδιο τρόπο, κάποιοι είναι πιο προπονητές. Είναι σημαντικό η ομάδα και το σύνολο να γνωρίζουν πώς να αντιμετωπίσουν αυτά τα ζητήματα.

Γνώρισα τον Κριστιάνο ως αγόρι και, εκείνη την εποχή, δεν ήταν έτσι, όπως σήμερα. Είχε τους Πέδρο Μπαρμπόσα, Πάουλο Μπέντο και άλλους στα αποδυτήρια. Αλλά μεγάλωσε και έγινε και αυτός ένα αφεντικό με επιρροή. Η ομάδα ζει καλά με αυτό και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Η Ουρουγουάη μετά το 0-0 (Video) με τη Νότια Κορέα στην 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου ουσιαστικά καίγεται για τη νίκη. Η ισοπαλία σίγουρα θα την κρατήσει ζωντανή, αλλά αναμφισβήτητα θα βγουν «κομπιουτεράκια» για την τελευταία αγωνιστική του γκρουπ (Νότια Κορέα – Πορτογαλία και Γκάνα – Ουρουγουάη).

Στο παιχνίδι με τη Νότια Κορέα οι Ουρουγουανοί ήταν ασύνδετοι και δημιούργησαν ελάχιστους κινδύνους για να προηγηθούν. Ο Λουίς Σουάρες έμεινε σε ρηχά νερά, ενώ και με την είσοδο του Καβάνι η κατάσταση στην επίθεση δεν βελτιώθηκε. Παράλληλα, ο Νούνιες δεν βοήθησε και το 0-0 κρίνεται και θετικό αν αναλογιστεί κανείς ότι έγινε μια μέτρια εμφάνιση.

Πλέον η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο πρέπει να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα κι ένα αποκλεισμός από τη φάση των ομίλων θα φέρει τριγμούς.

«Οφείλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας μεσοεπιθετικά, αφού πλέον χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις και περιμένω από τους παίκτες μου να δώσουν τα πάντα σ’ ένα οριακό και δύσκολο παιχνίδι με την Πορτογαλία», τόνισε ο προπονητής της Ουρουγουάης, Ντιέγκο Αλόνσο.


Πορτογαλία – Ουρουγουάη: Στατιστικά & Προϊστορία 28/11/2022

  • Μόλις για 2η φορά θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Στο Μουντιάλ της Ρωσία το 2018 η Ουρουγουάη επικράτησε 2-1 σε «νοκ άουτ» παιχνίδι και απέκλεισε την Πορτογαλία από τη φάση των «16». Αυτό σημαίνει ότι οι δύο πλευρές έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς.
  • Η Πορτογαλία στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της μετράει No Goal, όμως στην πρεμιέρα του Μουντιάλ με την Γκάνα το ματς έληξε G/G και Over 4.5!
  • Σε τελική φάση Μουντιάλ τα 8/9 παιχνίδια της Πορτογαλίας έχουν λήξει Goal.
  • Σκληρή ομάδα η Ουρουγουάη, έχει το μυαλό της στην άμυνα και δεν σκοράρει με ευκολία. Το 11/12 No Goal και 6/8 Under αποδεικνύει του λόγου τα αληθές.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πορτογαλία – Ουρουγουάη: Προγνωστικά 28/11/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ουρουγουάη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου.

Θα πάμε με το σκεπτικό ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες διψούν για το «τρίποντο» στο τέλος το

Χ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Η Ουρουγουάη είναι σκληρή ομάδα και αξίζει να κοιτάξουμε τις επιλογές στις κάρτες.

ΟΥΡΟΥΓOYΑΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90

Οι δύο ομάδες έχουν από το Μουντιάλ της Ρωσίας ανοιχτούς λογαριασμούς. Η Ουρουγουάη θα ρισκάρει περισσότερο επιθετικά, αλλά η Πορτογαλία έχει όπλα για απαντήσεις

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.50 ΣΤΗ NOVIBET

Στα ειδικά στοιχήματα οι επιλογές είναι δελεαστικές και…

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.05 ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Πορτογαλία – Ουρουγουάη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Πορτογαλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/11/2022

To ρόστερ του Φερνάντο Σάντος διαθέτει ποιοτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές. Ωστόσο, ο Πορτογάλος προπονητής θα παίξει με την συνταγή της πρεμιέρα, αλλά θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον έμπειρο Πέπε. Τραυματίας ο Ντανίλο Περέιρα, ανέτοιμοι οι Οτάβιο και Νούνε Μέντες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιόγκο Κόστα – Κανσέλο, Ρούμπεν Ντίας, Πέπε, Γκερέιρο – Καρβάλιο, Νέβες,Μπερνάρντο Σίλβα – Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Φέλιξ (Λεάο) Ρονάλντο.

Ουρουγουάη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/11/2022

Το απουσιολόγιο της Ουρουγουάης είναι λευκό και ο προπονητής Ντιέγκο Αλόνσο θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή 11αδα με στόχο το μεγάλο «τρίποντο».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ροσέτ – Κάσερες, Γοδίν, Χιμένες, Ολιβέρα – Μπετανκούρ, Ουγκράτε, Τορέιρα – Νούνιες, Βαλβέρδε, Καβάνι (Σουάρες).


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ