el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/04/2024

Σπουδαίο ματς στη Γαλλία. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (22:00) στη πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Λουίς Ενρίκε θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Τσάβι στην… σκακιέρα των πάγκων και ο νικητής του ζευγαριού γνωρίζει πως θα αποφύγει τα… μεγαθήρια στα ημιτελικά, αφού ακολουθεί διασταύρωση με την ομάδα που θα επιβιώσει στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Αυτό βέβαια είναι… μακρινή σκέψη και για τους δύο συλλόγου, που για την ώρα έχουν κάνει focus στο μεγάλο ματς της Τετάρτης (22:00).

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο Παρκ Ντε Πρενς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ  Σίτι  γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!


Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Παρουσίαση, Ανάλυση, Ενδεκάδες 10/04/2024

Μετά από μία μάλλον κακή παρουσία στη φάση των ομίλων, που συνοδεύτηκε από… θρίλερ μέχρι την κατάληψη της 2ης θέσης πίσω από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε καλό πρόσωπο στη φάση των «16» και απέκλεισε εύκολα τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με συνολικό σκορ 4-1.

Την ίδια ώρα, η Παρί κάνει ξανά… πάρτι εντός συνόρων έχοντας χτίσει διαφορά δέκα βαθμών από τη 2η Μπρεστ, κάτι που αυτόματα της επιτρέπει να δώσει το μέγιστο της προσοχής της στο Champions League.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Παρισιού είναι έτοιμη για τις μεγάλες μάχες με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει έντονο παρασκήνιο με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Μπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι για τη Ρεάλ και ο Λουίς Ενρίκε προσπαθεί να μάθει τους παίκτες του να ζουν χωρίς τον αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας, που σε πολλά ματς βγαίνει για αλλαγή με αρκετά… μούτρα.

Η γκρίνια λοιπόν υπάρχει εντός και εκτός αποδυτήριων στην Παρί, που πάντως θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα. Απώλεια ο Χακίμι, που θα μείνει εκτός λόγω τιμωρίας, ενώ δεν υπολογίζεται και ο αναπληρωματικός του, Μουκιέλε, λόγω ενοχλήσεων. Έτσι, η θέση στα δεξιά της άμυνας θα καλυφθεί με τον αριστεροπόδαρο Λούκας Ερναντές ή ένα χαφ.

Με βάση τα δεδομένα, η ενδεκάδα της Παρί θα συμπληρωθεί από τους Ντοναρούμα, Ερνάντες, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Ουγκάρτε, Ζαϊρ – Εμερί, Βιτίνια, Φαμπιάν, Μπαπέ, Κόλο Μουανί και Ντεμπελέ.

Πολύ πιο ήρεμη η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα, που είναι… άλλη ομάδα από την στιγμή που ο Τσάβι ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Είναι ενδεικτικό πως οι Καταλανοί «τρέχουν» σερί 11 αγώνων χωρίς ήττα και συνολικά η «Μπάρτσα» δείχνει πολύ πιο σταθερή, έστω και αν παίζει χωρίς τους κομβικούς Πέδρι και Φρένκι Ντε Γιονγκ, που παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι ενόψει του πρώτου αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η αγωνιστική άνοδος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σε συνδυασμό με την τοποθέτηση του Αντρέας Κρίστενσεν στο «6», την επιστροφή του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν και τις πολύτιμες βοήθειες από τους έμπειρους Ιλκάι Γκουντογάν, Ζοάο Κανσέλο, έδωσαν στην Μπαρτσελόνα ώθηση για να βελτιώσει την εικόνα της.

Η ομάδα του Τσάβι ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Νάπολι στους 16 με συνολικό σκορ 4-2, όμως εντός συνόρων έχασε από νωρίς την επαφή με την 1η Ρεάλ. Αυτήν την στιγμή, η διαφορά έχει «κολλήσει» στους 8 βαθμούς και πρέπει να υπάρξει ολική ανατροπή δεδομένων για να μπορέσει η Μπαρτσελόνα να κυνηγήσει στα ίσια τον τίτλο του πρωταθλητή.

Σε ό,τι αφορά το ματς με την Παρί, οι Καταλανοί περιμένουν με αγωνία το τελικό «οκ» για τους Πέδρι και Ντε Γιονγκ, με τον Ολλανδό να έχει περισσότερες πιθανότητες ώστε να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.

Το αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων αναμένεται να αποτελείται από τους Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί (Μαρτίνες), Κανσέλο, Κρίστενσεν, Γκουντογάν, Ντε Γιονγκ (Ρομπέρτο), Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια.


Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά, Προϊστορία 10/04/2024

  • Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αήττητη στα τελευταία 27 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Μπαρτσελόνα τρέχει σερί 11 αγώνων χωρίς ήττα.
  • Με Under 2,5 γκολ ολοκληρώθηκαν τα τρία τελευταία ματς της Παρί.
  • Πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της Μπαρτσελόνα έληξαν με No Goal.
  • H Παρί δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς στην έδρα της από τις 15/9 μέχρι και σήμερα.
  • Δώδεκα από τα δεκατέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της Μπαρτσελόνα συνοδεύτηκαν με G/G.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 10/04/2024

Αμφίρροπο παιχνίδι με φαβορί την Παρί, καθαρά λόγω έδρας και μομέντουμ. Το ζήτημα με τον Μπαπέ θα μείνει στην άκρη λόγω της σημασίας του αγώνα και ο Γάλλος μπορεί από μόνος του να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε μία άμυνα που δεν είναι σταθερή. Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα των τελευταίων εβδομάδων είναι πολύ σοβαρή, ο Τσάβι έχει δείξει καλά στοιχεία στην πλειοψηφία των σπουδαίων αναμετρήσεων και οι Καταλανοί μπορούν να κάνουν ζημιά.

Για το ματς στο Παρκ Ντε Πρενς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.61 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο προπονητές θα προσπαθήσουν να αποφύγουν κάθε ρίσκο, γνωρίζοντας πως υπάρχει και η ρεβάνς της Βαρκελώνης. Έτσι, δύσκολα θα δούμε κυριαρχία από νωρίς, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε και γκολ: Άλλωστε, η ποιότητα μεσοεπιθετικά είναι τεράστια και στις δύο μεριές.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ