el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 16/10/2022

Έφτασε η ώρα για τη σπουδαιότερη ποδοσφαιρική παράσταση στον πλανήτη. Ο λόγος για το El Clasico! Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα συγκρουστούν την Κυριακή το απόγευμα (17:15) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στη LaLiga.

Το μεγάλο ντέρμπι σε όποια κατάσταση και αν είναι οι δύο ομάδες είναι ματς ζωής και θανάτου και τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα δείχνουν ότι θα πέσουν κορμιά για το «τρίποντο».

Αναμφισβήτητα η μονομαχία ανάμεσα στους δύο κορυφαίους επιθετικούς, Μπενζεμά και Λεβαντόφσκι μαγνητίζει τους φιλάθλους!

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Ρεάλ απέναντι στην Μπαρτσελόνα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη LaLiga!


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 16/10/2022

Μετά από αρκετό καιρό το El Clasico θα κρίνει την ομάδα που θα παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας στη LaLiga.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα συγκατοικούν στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς και ο νικητής, παρότι είναι αρκετά νωρίς, θα αποκτήσει βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ως πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης φιλοδοξεί μπροστά στο κοινό της να συνεχίσει το αήττητο σερί και να κάτσει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Μαδριλένοι στη LaLiga προέρχονται από νίκη με 0-1 στην έδρα της Χετάφε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μιλιτάο.

Στο συγκεκριμένο ματς δεν αγωνίστηκε ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος όμως έπαιξε βασικός μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σαχτάρ. Εκεί οι παίκτες του Κάρλος Αντσελότι τα βρήκαν σκούρα και γλίτωσαν τα χειρότερα στις καθυστερήσεις με τον Αντόνιο Ρίντεκερ να ισοφαρίζει σε 1-1 στις καθυστερήσεις. Για 2η σερί φορά η Ρεάλ βρήκε δίχτυα με αμυντικό, αφού οι Βίνισιους, Μπενζεμά, Ροντρίγκο, Βαλβέρδε έμειναν άσφαιροι.

Σίγουρα απέναντι στη Σαχτάρ αρκετοί παίκτες της Ρεάλ θα είχαν το μυαλό τους στο μεγάλο ντέρμπι με την Μπαρτσελονα.

Πάντως, ακόμα και με την ισοπαλία απέναντι στου Ουκρανούς η Ρεάλ διατήρησε το αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε τους 10 βαθμούς κάτι που της διασφάλισε την πρόκριση στους «16».

Πλέον το μυαλό όλων είναι στο El Clasico και ο Αντσελότι, υποστήριξε: «Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι που είναι σημαντικό για την ομάδα τους και φιλάθλους. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας και να μείνουμε στην κορυφή. Οι παίκτες μου διαθέτουν εμπειρία και θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη», τόνισε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη LaLiga, όμως τα τελευταία 24ωρα η κριτική εκτοξεύθηκε στα ύψη. Οι Καταλανοί την Τετάρτη έμειναν στο 3-3 με την Ιντερ στο Καμπ Νου και πλέον βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός συνέχειας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπάρτσα παρουσίασε τεράστια αμυντικά κενά με την Ιντερ και το πλήρωσε, ενώ θα μπορούσε ακόμα και να ηττηθεί αν ο Λεβαντόφκσι δεν έδειχνε την κλάση του. Ο Πολωνός στράικερ σκόραρε δις και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ωστόσο, το ζητούμενο για τους «μπλαουγκράνα» στο ματς με την Ιντερ ήταν η νίκη, αφού πλέον δεν ορίζουν την τύχη τους.

Το Τσάβι τις τελευταίες ώρες προσπάθησε να αναπτερώσει το ηθικό όλων και έδωσε το σύνθημα. «Πληρώσαμε τα λάθη μας με την Ιντερ, πρέπει να απαντήσουμε και να διεκδικήσουμε το μεγάλο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας το μεγαλύτερο ντέρμπι της σεζόν και πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», υποστήριξε ο προπονητής των Καταλανών.


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 16/10/2022

  • Τα νούμερα της Μπάρτσελόνα στο φετινό πρωτάθλημα δείχνουν ότι φέτος είναι ικανή να κόψει πρώτη το νήμα. Οι Καταλανοί σε 8 αγωνιστικές είναι αήττητοι με 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Εχουν σκοράρει 20 γκολ κι έχουν δεχθεί μόλις 1.
  • Άκρως αντίθετα είναι τα νούμερα της Μπαρτσα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφου σε 4 ματς έχει δεχθεί 7. Η εστία παραβιάστηκε σε όλα της τα παιχνίδια.
  • 5 Over και 3 Under μετράει η Μπαρτσελόνα σε 8 αγωνιστικές στη LaLiga και σκοράρει 2.6 τέρματα ανά αγώνα.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης με 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 19-7 τέρμα είναι αήττητη στη LaLiga, ενώ σε 4 αγωνιστικές στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία με 8-2 γκολ.
  • Από τις 8 Μαΐου του 2022 στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει να ηττηθεί η Ρεάλ και μετράει 17 σερί ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Την περασμένη σεζόν η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε μια από τις πιο εντυπωσιακές νίκες σε ντέρμπι μέσα στο Μπερναμπέου. Συγκεκριμένα οι Καταλανοί επικράτησαν 0-4 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ που σκόραρε δύο γκολ, αλλά συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Τσέλσι.
  • Στα 10 τελευταία El Clasico ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης η Ρεάλ μετράει 5 νίκες, η Μπαρτσελόνα 3 και 3 ντέρμπι έληξαν ισοπαλία. Στα 4 τελευταία απουσιάζει η ισοπαλία.
  • Στο Μπερναμπέου η Μπαρτσελόνα έχει πληγώσει αρκετές φορές τη Ρεάλ. Συγκεκριμένα στα τελευταία 11 ματς η Μπάρτσα μετράει 7 νίκες στη Μαδρίτη και ηττήθηκε 4. Στις 7 επικρατήσεις έχει σκοράρει 3 φορές σκόραρε από 4 γκολ.
  • Τελευταία ισοπαλία σε ντέρμπι στο Μπερναμπέου σημειώθηκε στις 16 Απριλίου του 2011 (1-1), η οποία είναι και η μοναδική τα τελευταία 19 χρόνια.
  • Στη Μαδρίτη το El Clasico λήγει συνήθως Over. Συγκεκριμένα τα τελευταία 11 ματς σημειώθηκαν 9 Over και μόλις 2 Under.
  • 41 φορές έχει αντιμετωπίσει ο Μπενζεμά την Μπαρτσελόνα και μετράει 13 νίκες, 10 ισοπαλίες και 18 ήττες, ενώ έχει σκοράρει 11 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ρεάλ – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 16/10/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το El Clasico! Οι αγορές είναι αμέτρητες στη Novibet και οι αποδόσεις ιδιαίτερα ελκυστικές.

Η άμυνα της Μπαρτσελόνα μπάζει νερά το τελευταίο διάστημα κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ιντερ, ενώ και στη LaLiga η Θέλτα δημιούργησε αρκετές φάσεις. Η Ρεάλ έχει το υλικό για να πληγώσει τους Καταλανούς

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Στο Μπερναμπέου τα ντέρμπι παρουσιάζουν τάση στα Over και στα Combo Bets οι αποδόσεις είναι δελεαστικές.

GOAL & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι ο Λεβαντόφσκι βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα. Ο Πολωνός μετράει 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τα 9 τα έχει πετύχει σε 8 αγωνιστικές στη LaLiga.

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/10/2022

Δύο σημαντικές απουσίες για τον Κάρλος Αντσελότι. Εκτός είναι ο βασικός γκολκίπερ Κουρτουά και ο Ρίντιγκερ που τραυματίστηκε με τη Σαχταρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λούνιν – Μεντί, Αλάμπα, Μιλιτάο, Καρβαχάλ – Τσουαμένι, Κρος, Μόντριτς – Βινίσιους, Βαλβέρδε, Μπενζεμά.

Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/10/2022

Ο Τσάβι αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που του έχουν χαλάσει τη χημεία στην άμυνα. Μοιρασμένες οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός ο Κουντέ. Εκτός παραμένουν οι αμυντικοί Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπεγερίν, ενώ νοκ άουτ είναι και ο Ντεπάι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν –Αλονσο, Κουντέ (Πικέ), Έρικ Γκαρσία, Μπαλντέ – Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι – Ντεμπελέ, Ραφινια, Λεβαντόφσκι.


Διαβάστε ακόμα… 

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ