el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/04/2024

Τα προημιτελικά του Champions League ξεκινούν με… ματσάρα και με ένα ζευγάρι που εύκολα θα μπορούσε να βρίσκεται και στον τελικό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι (22:00) και η… τιτανομαχία έχει ως στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες στοχεύουν φυσικά στην κατάκτηση της βαρύτιμης κούπας και είναι προφανές πως ένας πρόωρος αποκλεισμός θα στοιχίσει σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, η φετινή συνάντηση φέρνει στο νου των φιλάθλων και τις περσινές μάχες τους στα ημιτελικά, όπου η Σίτι διέλυσε τη Ρεάλ με συνολικό σκορ 5-1 πριν σηκώσει για πρώτη φορά το τρόπαιο του Champions League.

Για το μεγάλο ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ  Σίτι  γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!


Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Παρουσίαση, Ανάλυση, Ενδεκάδες 09/04/2024

Μάχη… γιγάντων στα προημιτελικά του Champions League, με τις Ρεάλ και Σίτι να είναι έτοιμες για δύο πραγματικά σκληρά και δύσκολα παιχνίδια.

Γνωρίζοντας πως είναι γηπεδούχος στο πρώτο από αυτά, η Ρεάλ θα παίξει με τη λογική του… πρέπει: Οι Μαδριλένοι θέλουν να πάρουν από νωρίς προβάδισμα πρόκρισης και είναι σίγουρο πως θέλουν να πάρουν και μία μικρή εκδίκηση από τον περσινό αποκλεισμό με το βαρύ 5-1 (4-0, 1-1).

Από τότε έχουν αλλάξει αρκετά και η Ρεάλ έχει βελτιωθεί αισθητά, κυρίως λόγω της παρουσίας του Τζουντ Μπέλιγχαμ: Ο Άγγλος μετρά 4 γκολ και 4 ασίστ μέχρι στιγμής στο Champions League, ενώ συνολικά έχει ήδη «γράψει» 16 γκολ και 4 γκολ σε 32 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως είναι προφανές, ο νεαρός σταρ θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος μαζί με τους Βινίσιους – Ροντρίγκο, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι μπορεί να υπολογίζει και στον Έντερ Μιλιτάο, που επέστρεψε μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του περασμένου καλοκαιριού.

Παραμένουν εκτός δράσης οι Τίμπο Κουρτουά και Νταβίντ Αλάμπα, με την πιθανή ενδεκάδα της Ρεάλ – που τρέχει σερί 13 αγώνων χωρίς ήττα – να αποτελείται από τους Λούνιν, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο (Νάτσο), Μεντί, Τσουαμενί, Κρόος, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Μπέλιγχαμ και Βινίσιους.

Πρέπει να σημειωθεί πως η Ρεάλ τερμάτισε 1η στη φάση των ομίλων με το απόλυτο 6/6, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε δύσκολα τη Λειψία με συνολικό σκορ 2-1.

Η Σίτι ετοιμάζεται για το δύσκολο κομμάτι της υπεράσπισης του τίτλου κόντρα σε μία ομάδα που σίγουρα έχει το Know How σε νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League.

Βέβαια, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξε πέρσι πως μπορεί να κυριαρχήσει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό σκοπεύει να κάνει και φέτος, κυνηγώντας ένα ιστορικό back to back.

Η Σίτι, που παλεύει για το πρωτάθλημα στην Αγγλία σε μία σπουδαία μάχη με την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, έκανε… πάρτι στους ομίλους με 18 βαθμούς (6/6), ενώ στη συνέχεια ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Κοπεγχάγης με δύο νίκες (3-1, 3-1).

Με βάση τα παραπάνω, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι «Πολίτες» κυριαρχούν σε γκολ (24), κατοχή (69,6%), ποσοστό ευστοχίας στις πάσες (93,9%) ανάμεσα σε όλες τις ομάδες του φετινού Champions League.

Εν όψει του πρώτου αγώνα με τη Ρεάλ, ο Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει στις πολύτιμες υπηρεσίες του Κάιλ Γουόκερ, ενώ όλα δείχνουν πως θα μείνουν εκτός οι Γιόσκο Γκβάρντιολ και Νέιθαν Άκε. Έτσι, δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού ο Ρίκο Λιούις, ενώ στο μυαλό του Πεπ υπάρχει και το σενάριο με τρεις αμυντικούς.

Με βάση πάντως τη λογική και τη δυσκολία ενός αγώνα με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, η Σίτι θα παραταχθεί με τους Έντερσον, Λιούις, Στόουνς, Ντίας, Ακάντζι, Ρόδρι, Ντε Μπρούινε, Σίλβα, Φόντεν, Γκρίλις και Χάαλαντ.


Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά και Προϊστορία 09/04/2024

  • Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχασε ούτε μία φορά στα τελευταία 25 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αήττητη στα τελευταία 13 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Και οι δύο ομάδες είναι αήττητες φέτος στο Champions League.
  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα ημιτελικά της περσινής διοργάνωσης, με τη Σίτι να προκρίνεται έχοντας ως… highlight το εμφατικό 4-0 στην έδρα της.
  • Έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια τους έληξαν με G/G.
  • Με εξαίρεση το περσινό 1-1 στη Μαδρίτη, τα υπόλοιπα έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Η Ρεάλ δεν έχει χάσει ούτε μία φορά φέτος στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι μετρά 11 νίκες και 1 ισοπαλία στις 12 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.
  • Οι δύο ομάδες κυριαρχούν στο pass accuracy στο φετινό Champions League: Η Σίτι είναι 1η με το απίστευτο 93,9&%, ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι και το 92,2% της 2ης Ρεάλ.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 09/04/2023

Πρόωρος τελικός στην οκτάδα του Champions League ανάμεσα σε δύο από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Είναι προφανές πως η ποιότητα… ξεχειλίζει και πως όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Μάλιστα, το πρώτο ματς σε αυτές τις περιπτώσεις είναι συνήθως πιο «κλειστό», αφού και οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως υπάρχει και η ρεβάνς για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Έτσι, το ενδεχόμενο να δούμε ισορροπία, αποφυγή κάθε ρίσκου και γενικώς μία επανάληψη του περσινού 1-1 είναι αρκετά πιθανό.

Για το ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Αντσελότι είναι… μετρ της τακτικής, ο Γκουαρδιόλα θέλει να έχει η ομάδα του τον πρώτο λόγο στην έδρα της και έτσι θα δούμε μία προσεκτική Ρεάλ και μία «μαζεμένη» Σίτι.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν προβάδισμα, αλλά είναι δεδομένο πως μπορούν να κάνουν ζημιά στη ρεβάνς και κανένας δεν θα κυνηγήσει με… λύσσα τη νίκη, αν αυτή συνοδεύεται με ρίσκο ή ανοιχτές άμυνες.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ