el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/04/2023

Μεγάλο ματς στο «Estadio Jose Alvalade» την Πέμπτη (22:00). Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Γιουβέντους διασταυρώνουν ξίφη τους για δεύτερη φορά σε διάστημα μιας βδομάδας και διεκδικούν την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Η Γιούβε, μετά το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης (1-0), έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όμως κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στους «8» του Europa League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στοEuropa League!

 


Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/04/2023

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι ότι θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση του Europa League. Αυτό σημαίνει ότι στη ρεβάνς θα πέσουν κορμιά, αφού το 1-0 υπέρ της Γιουβέντους αφήνει τα πάντα ανοιχτά για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η «Μεγάλη Κυρία» στην πρώτη αναμέτρησης στο Τορίνο εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα της έδρας της και με τη νίκη (1-0) απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον ημιτελικό. Ο παίκτες του Αλέγκρι παρουσίασαν και πάλι εξαιρετική αμυντική λειτουργία, κλείδωσαν τα ατού της Σπόρτινγκ και βρήκαν το νικητήριο γκολ στο 73′ με τον Φεντερίκο Γκάτι.

Συνολικά οι αμυντικοί (Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο) ήταν οι καλύτεροι παίκτες του γηπέδου, ενώ επιθετικά ο Ανχελ Ντι Μαρία δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στην άμυνα των Πορτογάλων. Το τεχνικός επιτελέιο της Γιούβε δεν θα αλλάξει τακτική και πάικτης κλειδί στη μεσαία γραμμή είναι ο Ραμπιό που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Την Κυριακή, η Γιουβέντους ηττήθηκε από τη Σασουόλο με σκορ 0-1. Μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια βρίσκεται στην 7η θέση στη Serie A κι απέχει 9 βαθμούς από την 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό σημαίνει ότι η κατάκτηση του Europa League έχει πλέον μεγάλη σημασία για τη Γιουβέντους, αφού σε περίπτωση που τα καταφέρει θα εξασφαλίσει εισιτήριο για τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αλέγκρι γνωρίζει ότι το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης είναι εύθραυστο και τόνισε:

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη και να αισθανθούμε πειρσσότερη σιγουρια στην τελική προσπάθεια. Η Σπόρτινγκ διαθέτει εξαιρετική ομάδα και δεν ήταν εύκολο να κερδίσεις και να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα».

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπροστά στο κοινό της θα τα δώσει όλα για τη μεγάλη ανατροπή. Τα «λιοντάρια» πιστεύουν στην πρόκριση και τους Ιταλούς θα τους περιμένει καυτή ατμόσφαιρα.

Οι Πορτογάλοι αν υποτιμηθούν είναι ικανοί να κάνουν μεγάλες ζημιές κι αυτό το απέδειξαν περίτρανα στους 16 της διοργάνωσης όταν κι απέκλεισαν την Άρσεναλ.

Η Σπόρτινγκ από το Τορίνο έφυγε με πικρή γεύση, αφού με την πίεση που άσκησαν βρήκαν ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο προπονητής Ρούμπεν Αμορίμ ευελπιστεί ότι οι παίκτες του αυτή τη φορά θα είναι πιο ψύχραιμοι μεσοεπιθετικά.

«Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και η ήττα είναι πικρή αν αναλογιστεί κανείς τις ευκαιρίες που είχαμε. Έχουμε μια ακόμα ευκαιρία στην έδρα μας, όμως πρέπει να παίξουμε έξυπνα για να πετύχουμε την ανατροπή και να πάρουμε την πρόκριση», υποστήριξε ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Η Σπόρτινγκ την Κυριακή σκόνταψε στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας μέσα στη Λισαβόνα, αφού έμεινε στο 1-1 με την Αραούκα. Μετά τη συγκεκριμένη ισοπαλία έμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας και δείχνει να χάνει την επαφή της με την 3η θέση (-7) που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους: Στατιστικά & Προϊστορία 20/04/2023

  • Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλο παρελθόν και πριν το πρόσφατο 1-0 στο Τορίνο είχαν συναντηθεί ακόμα δύο φορές. Συγκεκριμένα αναμετρήθηκαν τη σεζόν 2017/18 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Τορίνο η ιταλική ομάδα επικράτησε με σκορ 2-1 και στη Λισαβόνα το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.
  • Η Γιουβέντους σε 30 αγωνιστικές στη Serie A δείχνει ότι στηρίζεται στην άμυνα και αρέσκεται σε χαμηλά σκορ. Συγκεκριμένα μετράει 11 Over και 19 Under.
  • 6 Under στα τελευταία 7 παιχνίδια μετράει η Γιουβέντους ανεξαρτήτως διοργάνωσης.
  • Η Σπόρτινγκ στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας είναι ομάδα των Over και σε 28 αγωνιστικές μετράει 19 Over και 9 Under.
  • Βλάχοβιτς με 11 και Ραμπιό με 10 γκολ οδηγούν την κούρσα των σκόρερ της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις. Στη 3η θέση βρίσκεται ο Μίλικ με 8 τέρματα. Ο τελευταίος ήταν για μεγάλο διάστημα τραυματίας, όμως πλέον είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει.
  • Με δύο No Goal και νίκες προσπέρασε το εμπόδιο της Φράιμπουργκ η Γιουβέντους στη φάση των 16 του Europa League, αντίθετα η Σπόρτινγγκ και στα δυο ματς με Άρσεναλ ήρθε ισόπαλη (1-1, 2-2) με Goal και προκρίθηκε στα πέναλτι.
  • Η βαθμολογία της Serie A.
  • Η βαθμολογία της Liga Portugal  
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

sporting juventus

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους: Προγνωστικά 20/04/2023

Οι δύο ομάδες μας υπόσχονται μεγάλο ματς και διψούν για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Europa League. Οι αποδόσεις στο στοίχημα δίνουν προβάδισμα νίκης στην Σπόρτινγκ και ο βασικός λόγος είναι το γεγονός ότι μέσα στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, ενώ και στο Τορίνο έχασε δύσκολα!

Για τη ρεβάνς στη Λισαβόνα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Σπόρτινγκ περιμένουμε ότι θα πιέσει από την αρχή της αναμέτρησης με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα αλλάξει τα δεδομένα του ματς. Η Γιούβε ξέρει να παίζει άμυνα και αυτό το απέδειξε και στο πρώτο ματς όταν και κράτησε ανέπαφη την εστία της.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.05 στη novibet

Τα λιοντάρια της Πορτογαλίας μας έχουν αποδείξει ότι παλέυουν με νύχια και με δόντια όλα τα παιχνίδια μέσα στην έδρα τους. Με την Άρσεναλ δεν παράτησαν ποτέ το ματς και δικαιώθηκαν παίζοντας παράταση και πέναλτι. Εχει αξία ένα ανάλογο σενάριο…

FUN BET NA ΚΡΙΘΕΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00

Στο ματς το θερμόμετρο της αγωνιστικής έντασης θα αγγίξει το κόκκινο, αφού το διακύβευμα (πρόκριση στα ημιτελικά) είναι τεράστιο. Περιμένουμε σκληρά μαρκαρίσματα και μέσα στο κουτί.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 3.45 στη novibet

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σπόρτινγκ – Γιουβέντους έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 20/04/2023

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, δεν υπολογίζει και πάλι τον πολύτιμο  επιθετικό Παουλίνιο, ενώ νοκ άουτ βγήκαν και οι Μπρανγκάσα, Καμπράλ (χαφ). Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός αμυντικός μέσος Ουγκάρτε.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Αδάν – Ρέις, Κοάτες, Ντιομαντέ – Ουγκάρτε, Μπεγερίν, Σάντος, Γκονσάλβες – Έντουαρντς, Τρινκάο – Τσέρμιτι.

Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 20/04/2023

Το σημνατικότερο πρόβλημα για τον Αλέγκρι είναι η απουσία του βασικού γκολκίπερ Τσέζνι, ο οποίος τραυμτίστηκε. Διαθέσιμοι είναι πλέον οι Μίλικ, Πογκμπά, αμφίβολος ο Κιν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Περίν – Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι – Παρέδες, Ραμπιό, Φαγκιόλι, Κουαντράδο, Κόστιτς – Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς.

 


Διαβάστε ακόμα… 

haaland mancity novibet

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο απόλυτος επιθετικός που σπάει τα κοντέρ!


elections novibet

Στοίχημα Εκλογές 2023: Αποδόσεις και Προγνωστικά

Μεταγραφές: Αυτοί οι παικταράδες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2023

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ