el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/08/2023

Ένα βήμα μακριά πριν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη το βράδυ (21:00) αντιμετωπίζουν στα play offs της διοργάνωσης την Τσουκαρίτσκι στο Λέσκοβατς της Σερβίας και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να μπουν στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV. 

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι για τα play offs του Europa League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η δράση στο Europa League!

 


Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/08/2023

Ο Ολυμπιακός από το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδειξε ότι υπερέχει σε όλους τους τομείς έναντι των Σέρβων και το υπέρ τους σκορ (3-1) επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με κορυφαίο τον Κώστα Φορτούνη και άξιο συμπαραστάτη τον Ελ Καμπί που πέτυχε δύο γκολ, έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο και αποτύπωσαν πάνω στο τερέν την ποιότητά τους.

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα της Τσουκαρίτσκι είναι να «σφραγίσει» την πρόκριση με μια ακόμη νίκη και παράλληλα το τεχνικό επιτελείο να δει τους ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν της υψηλές πτήσεις. Υπενθυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή έκαναν το δύο στα δύο στο ελληνικό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε διάστημα μιας βδομάδας πρόσφεραν δύο επιθετικές παραστάσεις και το μεγάλο τους όπλο ήταν η παράγωγη φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δένει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και παράλληλα ο Ολυμπιακός αποδίδει επιθετικό ποδόσφαιρο σκοράροντας κατά βούληση έχει σκορπίσει ενθουσιασμό.

martinez olympiacos novibet

Το ζητούμενο για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει στον δρόμο της βελτίωσης, αφού οι νίκες χαρίζουν αυτοπεποίθηση.

«Οι τελευταίες εμφανίσεις οφείλονται σε όλη την ομάδα. Κάναμε ένα θετικό σερί μέσα σε λιγότερο από 3 ημέρες. Με παιχνίδια απαιτητικά στα οποία νικήσαμε. Η ενσωμάτωση των νέων παικτών γίνεται τόσο καλά επειδή υπάρχει καλή ομαδικότητα. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την επικράτηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Απέναντι στην Τσουκαρίτσκι θα είναι διαθέσιμος και ο Ροντινέι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ο Μαρτίνεθ έχει δίλημμα για τον σέντερ φορ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ελ Αραμπί με στόχο να πάρει ανάσες ο Ελ Καμπί.

Οι Σέρβοι μετά το εις βάρος τους 1-3 στο Φάληρο αναγνωρίζουν ότι οι ελπίδες τους για την ανατροπή είναι ελάχιστες, αλλά θέλουν να τις εξαντλήσουν.

Στην Τσουκαρίτσκι μετά την έλευση του προπονητή Ιγκόρ Μάτιτς έχουν αλλάξει πολλά στα αγωνιστικά τους πλάνα και έχει δοθεί χρόνος σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το ζητούμενο είναι οι λύσεις στο γκολ, αφού ο βασικός φορ Μοχάμεντ Μπανταμόσι έφυγε δανεικός για την Αλ Χαζίμ.

Η Τσουκαρίτσκι την περασμένη Κυριακή φιλοξένησε την Ράντνικ κι έμεινε στο 0-0 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Με τη συγκεκριμένη ισοπαλία έπεσε στην 6η θέση (2-2-1) της βαθμολογίας.

«Για δεύτερη φορά σε διάστημα μιας βδομάδας θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα με πλούσιες ευρωπαϊκές παραστάσεις. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πραγματα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας και άπαντες θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής της Τσουκαρίτσκι, Ιγκόρ Μάτιτς.


Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός: Στατιστικά, Προϊστορία 31/08/2023

  • Ολυμπιακός και Τσουκαρίτσκι θα συναντηθούν για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, αφού προηγήθηκε η αναμέτρηση στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με άνεση (3-1). Οι Σέρβοι ξεκίνησαν από τον Πειραιά τις φετινές τους ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πέρυσι η Τσουκαρίτσκι έπαιξε στα προκριματικά του Conference League και αποκλείστηκε από την Τβέντε με δύο ήττες (1-3, 1-4).
  • Ο Ολυμπιακός σε πέντα επίσημα ματς δύο με Γκενκ (1-1, 1-0) ένα με Πανσερραϊκό (2-0), ένα με Τσουκαρίτσι (3-1) και ένα με Ατρόμητο (4-0) μετράει 3 Under, 2 Over, 2 Goal και 3 No Goal.
  • Η Τσουκαρίτσκι σε 5 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σερβίας μετράει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα με 3 Over, 2 Under, 2 Goal και 3 No Goal.
  • Ο έμπειρος διαιτητής Ντάνι Μάκελι ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρησης ανάμεσα σε Τσουκαρίτσκι και Ολυμπιακό στο Λέσκοβατς. Ο Ολλανδός φέτος έχει παίξει δύο ματς στο πρωτάθλημα της χώρας του κι έχει δείξει 7 κίτρινες κάρτες και 1 πέναλτι. Πέρυσι ο Μάκελι έπαιξε 9 ματς σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι έδειξε 43 κίτρινες, 2 κόκκινες και 3 πέναλτι.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Βαθμολογία Super League 
  • Βαθμολογία Super Liga Σερβίας

Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 31/08/2023

Ο Ολυμπιακός και στη ρεβανς απέναντι στην Τσουκαρίτσκι μέσα στο Λέσκοβατς είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Για το ματς στα play offs του Europa League στο «Gradski stadion Dubocica» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι παίκτες του Μαρτίνεθ έχουν βρει ρυθμό στην επίθεση και η άμυνα της Τσουκαρίτσκι δεν δείχνει ικανή να τους σταματήσει! Αξίζει να κοιτάξουμε τις επιλογές στα Combo Bets.

νικη ολυμπιακου & over 1.5 σε αποδοση 2.00 στη novibet

Ο Γιώργος Μασούρας στα τελευταία παιχνίδια είναι από τους πιο κεφάτους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας εξτρέμ θα ψάξει μέσα στη Σερβία το πρώτο του ευρωπαϊκό τέρμα, ενώ την περασμένη Κυριακή σκόραρε δύο γκολ απέναντι στον Ατρόμητο.

ανυτιμε σκορερ μασουρασ σε αποδοση 3.60 στη novibet

Οι Σέρβοι μέσα στην έδρα τους θα ρισκάρουν περισσότερο. Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός από το πρώτο 45λεπτο.

νικη ολυμπιακου στο ημιχρονο σε αποδοση 2.20 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τσουκαρίτσκι – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα 

  

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ