el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/02/2024

Δύσκολο ματς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αντιμετωπίζει στο «Μολινό» τη Γουλβς (22:15) για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ταλαιπωρείται από αστάθεια και από αρκετά προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου, ενώ, στην άλλη μεριά, η Γουλβς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ανεβαίνοντας συνεχώς σε αγωνιστικό και βαθμολογικό επίπεδο.

Για το ματς της Premier League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δεν σταματά η δράση στην Premier League!


Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παρουσίαση, Ανάλυση 01/02/2024

Η αστάθεια ήταν ξανά εμφανέστατη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είδε την άσημη Νιούπορτ να την ισοφαρίζει σε 2-2 μετά το 2-0. Τελικά, δύο γκολ των Άντονι και Χόιλουντ έβγαλαν τους «Κόκκινους Διαβόλους» από τη δύσκολη θέση, όμως ακόμα και σε αυτό το ματς, ο Τεν Χαγκ χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλους τους βασικούς του.

Σε κάθε περίπτωση, η Γιουνάιτεντ απέφυγε το στραπάτσο και τώρα επιστρέφει σε ρυθμούς Premier League με ένα μεγάλο «πρέπει» στις πλάτες της: Οι 42 βαθμοί και η 9η θέση είναι σχεδόν… ντροπιαστικά για τον σύλλογο, που καλείται να βρει άμεσα νίκες για να πλησιάσει την πρώτη πεντάδα και τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Τα προβλήματα παραμένουν πάντως για τον Τεν Χαγκ, που δεν υπολογίζει στους Λίντελοφ, Μαρσιάλ, Μαλάσια, Άμραμπατ, Μάουντ και Ράσφορντ. Ο τελευταίος βρίσκεται μάλιστα υπ’ατμόν, αφού εθεάθη να διασκεδάζει σε κέντρο μετά από ήττα της ομάδας του, κάτι που προφανώς δεν άρεσε καθόλου στον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Γουέστ Μπρομ για το FA Cup (2-0) έφερε ενθουσιασμό και πανηγυρισμούς στη Γουλβς, αφού συνδυάστηκε με αποκλεισμό μίας μεγάλης αντιπάλου. Επιπρόσθετα, οι «Λύκοι» παρέμειναν για έβδομο σερί ματς αήττητοι (πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες), ένα αποτέλεσμα της εξαιρετικής αγωνιστικής τους εικόνας σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα, η Γουλβς περιμένει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς προβλήματα, εκτός του αμφίβολου Σαράμπια, ο οποίος πιθανότατα θα… σφίξει τα δόντια και θα βρίσκεται στον πάγκο.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουναίτεντ: Στατιστικά και Προϊστορία 01/02/2024

  • Η Γουλβς δεν έχασε ούτε μία φορά στα τελευταία εφτά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Γουλβς σκόραρε τουλάχιστον μία φορά στα έξι από τα τελευταία εφτά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνοδεύτηκαν με G/G.
  • Στα τελευταία εφτά εκτός έδρας παιχνίδια της, η Γιουνάιτεντ μέτρησε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.
  • Η Γουλβς είναι αήττητη στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια στην έδρα της.
  • Στα τελευταία έντεκα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε εφτά φορές, η Γουλβς μία και τρία ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 01/02/2024

Επικίνδυνη αποστολή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ παρουσιάζει σταθερά αρκετά προβλήματα, κυρίως μακριά από την έδρα της και η Γουλβς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έτοιμη για να κάνει ζημιές.

Για το ματς στο «Μολινό» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΓΟΥΛΒΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65 ΣΤΗ NOVIBET

OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77 ΣΤΗ NOVIBET

Η αγωνιστική κατάσταση, η φόρμα και ο παράγοντας της έδρας γέρνουν την πλάστιγγα προς τη μεριά της Γουλβς, η οποία θα παίξει ξανά χωρίς πίεση για τη νίκη. Επιπλέον, οι δύο ομάδες έχουν σταθερά προβλήματα στην αμυντική τους γραμμή και αυτό οδηγεί σε ένα ματς με υψηλό τέμπο και αρκετά γκολ.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γουλβς -Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/02/2024

Xωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι, θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Δύο εκ των Ντόχερτι, Αϊτ Νουρί και Σεμέδο θα ξεκινήσουν στις γραμμές και η τριάδα σε στόπερ, επίθεση θα παραμείνει αναλλοίωτη.

Εκτός οι Μαρσιάλ, Μαλάσια, Λίντελοφ, Άμραμπατ, Μάουντ και Ράσφορντ για την Γιουνάιτεντ, ενώ επιστρέφει ο Ονάνα κάτω από τα γκολπόστ.

Γουλβς (3-4-2-1): Σα – Τότι, Ντόσον, Κίλμαν – Αϊτ Νουρί, Λεμινά, Ντόιλ, Ντόχερτι – Νέτο, Μπέλεγκαρντ – Κούνια

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3-3): Ονάνα – Σο, Μαρτίνες, Βαράν, Νταλότ – Κασεμίρο, Μάινο, Φερνάντες – Γκαρνάτσο, Χόιλουντ, Άντονι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ