el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/01/2024

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» για το Κύπελλο Ελλάδας (19:30). Για τη σπουδαία αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το Κύπελλο Ελλάδας μπαίνει σε φάση… ντέρμπι, με το ζευγάρι της ΑΕΚ με τον Άρη να είναι από τα πλέον αμφίρροπα.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων λαμβάνει χώρα στην «Αγιά Σοφιά» για το πρώτο βήμα με φόντο τα προημιτελικά του θεσμού.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας!


ΑΕΚ – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/01/2024

Λίγες ώρες μετά από δύο μεγάλες νίκες για το πρωτάθλημα, ΑΕΚ και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρώτο παιχνίδι τους για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Οι μάχες ξεκινούν από τη Νέα Φιλαδέλφεια και είναι προφανές πως η ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει ιδανικά στον δρόμο για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η «Ένωση» ανέβηκε πολύ ψυχολογικά μετά την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού (2-1 με γκολ των Γκαρσία, Τσούμπερ) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και επιθυμεί να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ για να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

Όπως έκανε και πέρσι, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να «φρεσκάρει» την ομάδα του και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν βρίσκονται σταθερά στις βασικές επιλογές του.

Εξαιρετικό είναι το κλίμα και στην αντίπερα όχθη. Ο Άρης «έσβησε» την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με μία εξαιρετική εμφάνιση και μία σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-1) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Τα γκολ των Σουλεϊμάνοφ και Σαβέριο έκαναν την διαφορά για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, η οποία βασίστηκε ξανά στην καλή αμυντική λειτουργία και στο «σφιχτό» κέντρο.

Κάπως έτσι θα παραταχθεί ο Άρης και στο ματς με την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς στοχεύουν σε μία καλή πορεία στο Κύπελλο και δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού είναι ξεκάθαρο πως ο Άρης θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΑΕΚ – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 10/01/2024

  • Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 17/1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00).
  • Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τελευταία φορά στο θεσμό το 2020, όταν στα ημιτελικά την πρόκριση πήρε η ΑΕΚ έπειτα από παράταση στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης (2-1, 2-2).
  • Στο ματς πρωταθλήματος που έδωσαν οι δύο ομάδες επικράτησε η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (1-0) με κεφαλιά του Βίντα.
  • Στα τελευταία 5 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας έχει το απόλυτο 5/5.
  • Η ΑΕΚ σκοράρει στα τελευταία 6 παιχνίδια και ο Άρης στα τελευταία 4 αντίστοιχα.
  • Ο Λιβάι Γκαρσία έχει σκοράρει στα 5 τελευταία παιχνίδια (6 τέρματα).
  • Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


ΑΕΚ – Άρης: Προγνωστικά 10/01/2024

Αμφίρροπη αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, με ΑΕΚ και Άρη να ψάχνουν το πρώτο βήμα για τους «8» του Κυπέλλου. Αμφότεροι σκοράρουν σταθερά (6 σερί ματς η ΑΕΚ, 4 ο Άρης) και το G/G είναι σε πρώτο πλάνο.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.04 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα αμφότεροι θα στηριχθούν στα βαριά επιθετικά τους χαρτιά. Ο Λιβάι σκοράρει εδώ και 5 αγώνες σταθερά για την νταμπλούχο, ενώ οι Θεσσαλονικείς διαθέτουν τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Λορέν Μορόν που έχει σταθερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

ΣΚΟΡΕΡ ΛΙΒΑΪ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΡΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.33 ΣNOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚΆρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΑΕΚ – Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/01/2024

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν αποκλείεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το Φάληρο, με Γιόνσον, Γαλανόπουλο, Πήλιο και Πόνσε να θέτουν υποψηφιότητα για  την 11άδα όπως και ο Μάνταλος εφόσον προλάβει να είναι έτοιμος.

Δεν υπολογίζεται ο ανέτοιμος Αραούχο, όπως και οι Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί και Ζίνι, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες για το Κόπα Άφρικα και το Asian Cup.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Πήλιος – Ελίασον, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Πινέδα – Μάνταλος, Πόνσε.

Από πλευράς φιλοξενούμενων ο Άκης Μάντζιος δεν έχει τον μακροχρόνια απόντα Βέλεθ και τον Βερστράτε, παίρνοντας στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Ρόουζ και Φετφατζίδη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Ζουλ, Νταρίντα – Ντουκουρέ, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο – Μορόν.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ