el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρης – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/01/2024

«Τελικός» πρόκρισης για τον Άρη και την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται την «Ένωση» (19:00) και ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση και το ματς αναμένεται συναρπαστικό.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας!


Άρης – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 17/01/2024

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς (19:00) στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται με το 0-0 και τώρα η πρόκριση θα παιχτεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι γηπεδούχοι προφύλαξαν αρκετούς παίκτες στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, όμως όσοι έπαιξαν κατάφεραν να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να οδηγήσουν τον Άρη σε μία άνετη νίκη με 4-0. Σε σχέση με τον αγώνα στο Αγρίνιο θα επιστρέψουν σίγουρα στην ενδεκάδα οι Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, ενώ ερωτηματικό υπάρχει γύρω από το status των τραυματιών Κουέστα, Βερστράτε και Ζουλ. Σίγουρα εκτός δράσης θα παραμείνουν οι Βέλεθ και Ρουπ, ενώ υπάρχουν σκέψεις για μονιμοποίηση του Φετφατζίδη στην μεσοεπιθετική γραμμή, αφού ο έμπειρος εξτρέμ παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στην άλλη μεριά, η ΑΕΚ θα έχει σαφώς μεγαλύτερη κόπωση από τον Άρη, αφού χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για την ισοπαλία (2-2) στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ματίας Αλμέιδα προσπάθησε να δώσει μερικές ανάσες στους Σιμάνσκι, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς, που αποσύρθηκαν στον πάγκο στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα με το «τριφύλλι», ενώ καταστρώνει ξανά τα πλάνα του χωρίς τους Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Ζίνι και Γαλανόπουλο. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον – εκπληκτικό το τελευταίο διάστημα – Λιβάι Γκαρσία, που στερεί από τον Αλμέιδα το μεγαλύτερο επιθετικό του «όπλο».

Όπως όλα δείχνουν, οι Αραούχο και Μάνταλος θα πάρουν φανέλα βασικού και οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας θα «καταλήξουν» πιθανότατα στους Αθανασιάδη, Ρότα, Μήτογλου, Βίντα, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Ελίασον, Πινέδα και Πόνσε.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρης – ΑΕΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 17/01/2024

  • Η τελευταία νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ καταγράφηκε το 2022. Από τότε μέχρι και σήμερα, η ΑΕΚ μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι ματς.
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έμειναν στο No Goal.
  • Η ΑΕΚ μετρά δύο σερί νίκες (2-1, 2-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
  • Ο Άρης έχει χάσει μόλις μία φορά φέτος στην έδρα του.
  • Η ΑΕΚ σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια της.
  • Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Άρης – ΑΕΚ: Προγνωστικά 17/01/2024

Δύσκολο και αμφίρροπο ματς στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες – κλειδιά και σίγουρα πήρε προβάδισμα μετά το 0-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως η ΑΕΚ έχει την απαιτούμενη ποιότητα για να κυριαρχήσει, έστω και χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία.

Για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.10 ΣΤH NOVIBET

Το ματς γέρνει προς την ισορροπία και δύσκολα θα δούμε κυριαρχία του Άρη ή της ΑΕΚ. Το ρίσκο είναι μεγάλο και ίσως χρειαστεί το έξτρα μισάωρο της παράτασης για να οριστικοποιηθεί η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΜΟΡΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ισπανός πήρε ανάσες, η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ αντιμετωπίζει σταθερά προβλήματα και ο Άρης στηρίζεται πάνω στο βαρύ πυροβολικό του για την πρόκριση. Θα έχει σίγουρα τις ευκαιρίες του ο Μορόν.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/01/2024

Οι βασικοί του Άρη πήραν ανάσες στο ματς με τον Παναιτωλικό και θα επιστρέψουν για να σχηματιστεί η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Παραμένουν εκτός οι Βέλεθ και Ρουπ, αμφίβολος ο Βερστράτε.

Στην άλλη μεριά, η απουσία του κομβικού Λιβάι Γκαρσία δημιουργεί πονοκέφαλο στον Αλμέιδα, που ίσως επιλέξει σχήμα με false nine και όχι τον – φανερά εκτός φόρμας – Πόνσε. Εκτός οι Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Ζίνι και Γαλανόπουλος.

ΑΡΗΣ (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Τζούρασεκ, Ντουκουρέ – Σουλεϊμάνοφ, Νταρίντα, Παναγίδης – Μορόν

ΑΕΚ (4-4-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Μήτογλου, Βίντα, Πήλιος – Ελίασον, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Πινέδα – Τσούμπερ, Αραούχο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ