el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άρης – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/04/2024

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30) για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πριν λίγες μέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ΑΕΚ να επικρατεί (2-0) και να ανεβαίνει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας στην Super League.

Η «Ένωση» δεν έχει περιθώριο για απώλεια στη μεγάλη μάχη του τίυλο, ενώ, αντίθετα, ο Άρης είναι αδιάφορος, χωρίς αυτό να σημαίνει πάντως πως θα παίξει για να χάσει. Άλλωστε, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει στο μυαλό της τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και θέλει να φτάσει εκεί στη καλύτερη αγωνιστική, πνευματική και ψυχολογική κατάσταση.

Για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Άρης – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση, Ενδεκάδες 21/04/2024

Λίγες ημέρες μετά το 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ τίθεται ξανά αντιμέτωπη με τον Άρη, αυτήν την φορά στη Θεσσαλονίκη (19:30). Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην κορυφή με 69 βαθμούς και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, γνωρίζοντας πως δεν έχει περιθώριο για απώλειες: Άλλωστε, ο 2ος Παναθηναϊκός (68β.) ακολουθεί κατά πόδας και ο 3ος ΠΑΟΚ (67β.) βρίσκεται στο -2 έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Η ΑΕΚ καλείται να πιάσει τα ίδια στάνταρ απόδοσης σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα των δύο ομάδων στην Αθήνα και, από τη μεριά του, ο Αλμέιδα καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Λιβάι Γκαρσία, που παραμένουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών. Αμφίβολοι είναι επίσης οι Αρόλντ Μουκουντί και Νορντίν Άμραμπατ, οι οποίοι αντιμετώπισαν ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες, ενώ επιστρέφει ο Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Έτσι, με βάση τα δεδομένα, η «Ένωση» θα παραταχθεί με τους Αθανασιάδη, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και Πόνσε. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Γιόνσον, Αραούχο, Σιντιμπέ και Πήλιος.

Στην άλλη μεριά, ο Άρης έχει συμβιβαστεί εδώ και καιρό με την ιδέα της 5ης θέσης και το μόνο που ενδιαφέρει τον Άκη Μάντζιο είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου. Οι Θεσσαλονικείς έχουν επίσης αρκετές απουσίες, αφού εκτός δράσης αναμένεται να μείνουν ξανά οι τραυματίες Φαμπιάνο, Φράνκο Φεράρι και Φραν Βέλεθ. Επίσης, ο Μόουζες Οντουμπάτζο ενδέχεται να πάρει ανάσες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Μαγκομέντ Σουλεϊμάνοφ, που τις τελευταίες μέρες αντιμετώπισε ίωση. Η ενδεκάδα του Άρη αναμένεται να αποτελείται από τους Κουέστα, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε, Ζουλ, Νταρίντα, Σαβέριο, Παναγίδη και Μορόν. Υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι επίσης οι Φετφατζίδης και Μάνου Γκαρσία.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο «χορταστικό» 3-3 στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ στο ίδιο γήπεδο πανηγύρισε πρόσφατα και ο Άρης, που απέκλεισε την ΑΕΚ στη φάση των 16 του Κυπέλλου.


Άρης – ΑΕΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 21/04/2024

  • Πριν λίγες μέρες η ΑΕΚ κέρδισε τον Άρη με 2-0.
  • Πέντε από τα έξι τελευταία ματς του Άρη έληξαν με No Goal.
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία ματς της ΑΕΚ έληξαν με No Goal.
  • Έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς συνοδεύτηκαν με G/G.
  • O Άρης έχασε μόλις ένα από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.
  • Η ΑΕΚ έχασε ένα ματς από τα εφτά πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Άρης – ΑΕΚ: Προγνωστικά 21/04/2024

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Η ΑΕΚ έχει το κίνητρο, o Άρης είναι αδιάφορος και αυτό αποτελεί από μόνο του ένα στοιχείο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ματς. Οι γηπεδούχοι δεν θα είναι αδιάφοροι και σίγουρα θέλουν να… ζεστάνουν τον κόσμο τους με ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά η αλήθεια είναι πως σε αυτά τα ματς κυριαρχεί το ένστικτο της «επιβίωσης» και του κινήτρου.

Για το ματς στη Θεσσαλονίκη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

NIKH AEK & UNDER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Άρης θα εστιάσει ξανά στην αμυντική του λειτουργία και θα προσπαθήσει να φέρει το ματς στα μέτρα του, κατεβάζοντας το τέμπο. Η ΑΕΚ δεν θα ανοιχτεί, έχοντας στο μυαλό της πως πρέπει να αποφύγει κάθε ρίσκο και αυτό ίσως οδηγήσει σε μία επανάληψη του πρόσφατου αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με μία δηλαδή επαγγελματική νίκη από τη μεριά της «Ένωσης».

1+ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.38 ΣΤΗ NOVIBET

Απειλή για κάθε άμυνα στα στημένα, ο Κροάτης μπορεί να βρει ξανά φάση ή γκολ και να ξεκλειδώσει ενδεχομένως τη σφιχτή άμυνα του Άρη.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ