el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άρης – Λαμία: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/03/2024

Ο Άρης υποδέχεται τη Λαμία (20:30) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League. Για το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

H Super League επιστρέφει με τον Άρη να περιμένει τη Λαμία με στόχο το 2/2 στο μίνι πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θέλει να κάνει τη… ζημιά όπως στην κανονική περίοδο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Άρης – Λαμία: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/03/2024

Επιστροφή στη δράση της Super League, με Άρη και Λαμία να τίθενται αντιμέτωποι στη Θεσσαλονίκη σε μία αναμέτρηση με κύριο διακύβευμα το γόητρο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με εκ διαμέτρου αντίθετο τρόπο στο μίνι πρωτάθλημα, καθώς ο Άρης πανηγύρισε νίκη στην Τούμπα (0-1), ενώ η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ (0-4).

Οι «κίτρινοι» του Άκη Μάντζιου μετά το «τρίποντο» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανέβηκαν στους 45 βαθμούς, χωρίς να απειλούνται από τη Λαμία, αλλά και χωρίς να έχουν βλέψεις για καλύτερη θέση, έχοντας πάντα στο μυαλό τους τον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, στον οποίο θα διεκδικήσουν το τρόπαιο αλλά και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ζητούμενο για τον Άρη είναι να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση όσο πλησιάζει το ιστορικό ραντεβού και ο πρώτος τελικός έπειτα από 14 χρόνια και φυσικά το 2/2 στα Playoffs, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο μίνι πρωτάθλημα.

Για τη Λαμία (34 βαθμοί) τα παιχνίδια των Playoffs είναι ιστορικά, καθώς για πρώτη φορά συμμετέχει στη διαδικασία τερματίζοντας στην 6η θέση στην κανονική περίοδο που είναι το καλύτερο πλασάρισμα στην ιστορία της ομάδας.

Παίζοντας χωρίς άγχος καθώς δεν έχει κάτι να χάσει, η ομάδα του Βόκολου στοχεύει στο καλύτερο δυνατό με ανταγωνιστικές εμφανίσεις και ει δυνατόν να το συνδυάσει και με θετικά αποτελέσματα.

Στη Θεσσαλονίκη θέλει να φύγει αλώβητη όπως στην κανονική περίοδο (2-2), την ώρα που αναζητά τον πρώτο βαθμό έπειτα από τέσσερις σερί ήττες.

Στα δύο ματς της κανονικής περιόδου ο Άρης δεν κατάφερε να νικήσει την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία επικράτησε στο «Αθανάσιος Διάκος» (1-0), ενώ στην αντίστοιχη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (2-2).

Μάλιστα η συνολική προϊστορία είναι απόλυτα μοιρασμένη, με 5 νίκες για κάθε ομάδα και 6 ισοπαλίες.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρης – Λαμία: Στατιστικά & Προϊστορία 31/03/2024

  • Ο Άρης βρίσκεται στην 5η θέση με 45 βαθμούς, ενώ η Λαμία στην 6η με 34.
  • Στην πρεμιέρα των Playoffs o Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-1), ενώ η Λαμία ηττήθηκε από την ΑΕΚ (0-4).
  • Στην κανονική περίοδο η Λαμία έμεινε αήττητη, με νίκη 1-0 στη Φθιώτιδα και ισοπαλία (2-2) στη Θεσσαλονίκη.
  • Η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μοιρασμένη, με 5 νίκες για κάθε ομάδα και 6 ισοπαλίες. Ο Άρης ως γηπεδούχος έχει 3 νίκες, ενώ 5 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Στα 12 τελευταία παιχνίδια ο Άρης έχει γνωρίσει μία ήττα (2-0 από τον Παναθηναϊκό).
  • Η Λαμία έχει 4 σερί ήττες και το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα ήταν το 2-2 με τον Παναθηναϊκό.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Άρης – Λαμία: Προγνωστικά 31/03/2024

Ο Άρης δεν έχει καταφέρει να νικήσει φέτος τη Λαμία, ούτε στη Φθιώτιδα (ήττα 1-0) ούτε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μένοντας στην ισοπαλία καθώς δέχθηκαν γκολ στο φινάλε (2-2). Τρίτη και… φαρμακερή όμως απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου που μετρά τέσσερις σερί ήττες, με τελευταία το 0-4 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των Playoffs.

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

ούτε στη Φθιώτιδα (ήττα 1-0) ούτε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μένοντας στην ισοπαλία καθώς δέχθηκαν γκολ στο φινάλε (2-2). Τρίτη και… φαρμακερή όμως απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου που μετρά τέσσερις σερί ήττες, με τελευταία το 0-4 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των Playoffs.

ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΡΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Λαμία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης – Λαμία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 31/03/2024

Ο Άκης Μάντζιος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με απουσίες και αναμένεται να πατήσει στον «κορμό» που της 11άδας που οδήγησε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο – Βερστράτε, Ζουλ – Σαβέριο, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ – Μορόν.

Ο Λεωνίδας Βόκολος θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Τσιλούλη που δεν αγωνίστηκε απέναντι στην ΑΕΚ ώστε να παρουσιάσει τη Λαμία ενισχυμένη επιθετικά στη Θεσσαλονίκη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κοσέλεφ – Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν – Τζανδάρης, Στάνκο – Αμαράλ, Νούνιεζ – Τσιλούλης, Σλίβκα.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ