el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρης – Νίκη Βόλου: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/01/2024

Ο Άρης υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (18:00) στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για το σπουδαίο παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημασε δελεαστικές αποδόσεις.

Το Κύπελλο Ελλάδας μπαίνει στην τελική ευθεία και ο Άρης κάνει όνειρα τελικού, αντιμετωπίζοντας τη Νίκη Βόλου που επίσης κάνει όνειρα ως η μοναδική εκπρόσωπος της Super League 2 στην οκτάδα του θεσμού.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας!


Άρης – Νίκη Βόλου: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/01/2024

Ο Άρης υποδέχεται τη Νίκη Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα ζευγάρι που εκπληρώνει το… κλισέ «Δαυίδ εναντίον Γολιάθ» τίθεται αντιμέτωπο στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να περιμένει τη μοναδική εκπρόσωπο της Super League 2, Νίκη Βόλου.

Οι «κίτρινοι» αφού κατάφεραν να αφήσουν εκτός κυπέλλου την κάτοχο του τροπαίου ΑΕΚ, την οποία απέκλεισαν στη διαδικασία των πέναλτι (4-2) στους «16», ονειρεύονται να φτάσουν ως τον τελικό και να διεκδικήσουν την κούπα για πρώτη φορά μετά το 2010.

Όμως για να φτάσουν στο τέλος του δρόμου καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Νίκης, η οποία ζει το δικό της όνειρο στον θεσμό και θέλει να προκαλέσει τη μεγάλη έκπληξη.

Στόχος της ομάδας του Άκη Μάντζιου είναι να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, ξεπερνώντας και την ήττα από τον Ολυμπιακό (1-2) για το πρωτάθλημα, όπου συνεχίζει την κούρσα για την είσοδο στα Playoffs.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί από το πρώτο ματς το εισιτήριο για τα ημιτελικά ο Άκης Μάντζιος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις.

Οντουμπάτζο, Σουλεϊμάνοφ και Μορόν θα είναι βάση στο αρχικό σχήμα μαζί με τους Φαμπιάνο και Ρόουζ, την ώρα που ο Έλληνας τεχνικός περιμένει ως την τελευταία στιγμή τα νεότερα για τον Κουέστα και τον Τζούρασεκ που δεν ήταν ετοιμοπόλεμοι με τον Ολυμπιακό.

Η Νίκη Βόλου από την πλευρά της παρατάσσεται χωρίς άγχος σε αυτό το προημιτελικό ζευγάρι, ενώ βρίσκεται στην 4η θέση στον βόρειο όμιλο της Super League 2, έχοντας ξεπεράσει το εμπόδιο του Παμβουπρασιακού στην 4η φάση (1-3) και του Λεβαδειακού στους «16».

Μετά το 1-1 στη Λιβαδειά, οι Θεσσαλοί πήραν τη νίκη στο Πανθεσσαλικό (1-0) με το γκολ του Λίταινα και μαζί το εισιτήριο για τα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 2006, στοχεύοντας στην τρίτη παρουσία της στα ημιτελικά, μετά το 1947 και το 1965.

Την επόμενη σεζόν (2006/2007) οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον 3ο γύρο σε νοκ-άουτ αγώνα στον Βόλο, με τη Νίκη να παίρνει την πρόκριση με 2-0 στην παράταση.

Άρης και Νίκη έχουν αναμετρηθεί συνολικά έξι φορές στο Κύπελλο Ελλάδας, με τις προκρίσεις να είναι μοιρασμένες, καθώς οι «κίτρινοι» έχουν περάσει το 1955, το 1961 και το 1982 και η ομάδα του Βόλου εκτός του 2006, το 1959 και το 1965.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρης – Νίκη Βόλου: Στατιστικά & Προϊστορία 24/01/2024

  • Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 30/1 στο Βόλο.
  • Ο Άρης για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε την ΑΕΚ στα πέναλτι (4-2), ενώ η Νίκη Βόλου νίκησε τον Παμβουπρασιακό (1-3) και τον Λεβαδειακό (1-1, 1-0).
  • Ο Άρης φιλοδοξεί να επιστρέψει στα ημιτελικά μετά το 2020 έχοντας 15 παρουσίες σε αυτή τη φάση, ενώ η Νίκη Βόλου έχει φτάσει στους «4» δύο φορές (1947, 1965).
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί έξι φορές σε γύρους νοκ άουτ στη διοργάνωση, με τρεις προκρίσεις για κάθε ομάδα (Άρης 1955, 1961, 1982, Νίκη Βόλου 1959, 1965, 2006).
  • Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Άρης – Νίκη Βόλου: Προγνωστικά 24/01/2024

Η διαφορά κατηγορίας και η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Άρη και Νίκη Βόλου δίνουν το ρόλο του φαβορί στην ομάδα του Μάντζιου που εφόσον είναι συγκεντρωμένη θα πάρει αυτό που θέλει από… νωρίς στον πρώτο προημιτελικό ώστε να μην υπάρχει αγωνία ενόψει της ρεβάνς.

ΑΡΗΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αποφύγουν τις περιπέτειες και θα επιδιώξουν νίκη με καθαρό σκορ.

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Νίκη Βόλου έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ