el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/01/2024

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Για το μεγάλο ντέρμπι της Super League ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Άλλη μία αγωνιστική με ντέρμπι στο πρωτάθλημα, καθώς ο Άρης περιμένει τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Άρης – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/01/2024

Ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ντέρμπι της αγωνιστικής της Super League.

Η επόμενη μέρα των ντέρμπι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκει Άρη και Ολυμπιακό να δίνουν άλλο ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες διακατέχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα, καθώς οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν την πρόκριση επί της ΑΕΚ στα πέναλτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (4-2), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν στην ίδια διαδικασία από τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (6-7).

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δείχνοντας χαρακτήρα απάντησε στο γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από τον Γκατσίνοβιτς, με τον Μορόν κι αφού άντεξε και στην παράταση, επιβίωσε στα πέναλτι για να πανηγυρίσει τη μεγάλη πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, που ανοίγει τον δρόμο ως τον τελικό του θεσμού.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ έμεινε στο μηδέν για 120’ με τον Παναθηναϊκό κι αφού δεν βρήκε το γκολ πρόκρισης, οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου η απόκρουση του Πασχαλάκη στην εκτέλεση του Μλαντένοβιτς δεν ήταν αρκετή, καθώς ο Λοντίγκιν απέκρουσε αμέσως μετά το πέναλτι του Καρβάλιο που θα έδινε την πρόκριση και οι τίτλοι τέλους έπεσαν με το άστοχο πέναλτι του Καμαρά που έφυγε ψηλά άουτ.

Αμφότεροι καλούνται να αφήσουν πίσω όσα συνέβησαν στις δραματικές ρεβάνς, καθώς τίθενται αντιμέτωπες σε άλλη μία σπουδαία αναμέτρηση.

Ο ανεβασμένος όπως είναι λογικό εξαιτίας της πρόκρισης Άρης που προέρχεται από δύο εντυπωσιακές νίκες στο πρωτάθλημα, το 2-1 επί του ΠΑΟΚ και το 0-4 στο Αγρίνιο έχει ανέβει στους 30 βαθμούς κι έχοντας σταθεροποιηθεί στην 5η θέση πλέον θέλει να κοιτάξει ψηλότερα.

Εκεί, πέντε βαθμούς πιο πάνω βρίσκεται ο Ολυμπιακός (35), ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική «λύγισε» την Κηφισιά (2-3) χάρη στο γκολ του Ελ Αραμπί στα τελευταία λεπτά και δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια, όντας στο -6 από την κορυφή και στο -4 από την 3η ΑΕΚ, έχοντας πλέον να διαχειριστεί την απογοήτευση για τον αποκλεισμό από τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρης – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 21/01/2024

  • Ο Ολυμπιακός είναι στην 4η θέση με 35 βαθμούς, ενώ ο Άρης ακολουθεί στην 5η θέση με 30 βαθμούς.
  • Ο Άρης πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας νικώντας την ΑΕΚ στα πέναλτι (4-2), ενώ ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε στην ίδια διαδικασία από τον Παναθηναϊκό (6-7).
  • Την προηγούμενη αγωνιστική ο Άρης νίκησε τον Παναιτωλικό (0-4), ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε την Κηφισιά (2-3).
  • Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1.
  • Στις δύο περσινές μονομαχίες στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα ο Άρης επικράτησε με το ίδιο σκορ (2-1).
  • Σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μετά την επιστροφή του Άρη στη Super League το ρεκόρ είναι 16-4-3 για τους Πειραιώτες.
  • Τα τρία τελευταία ματς των δύο ομάδων έχουν συνδυαστεί με Goal/Goal.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 21/01/2024

Άρης εναντίον Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που συνδυάζεται με Goal/Goal, καθώς και τα τρία τελευταία παιχνίδια τους έχουν Goal/Goal και Over 2.5.

GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Θεσσαλονικείς διαθέτουν τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Λορέν Μορόν (10 γκολ), που έλειψε στο Αγρίνιο, αλλά επανήλθε και σκόραρε στη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΡΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης – Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/01/2024

Ο Άκης Μάντζιος στο τέταρτο ντέρμπι των τελευταίων δύο εβδομάδων καλείται να διαχειριστεί την κόπωση βασικών παικτών, ενώ δε θα έχει ετοιμοπόλεμο τον τραυματία Μπράμπετς. Αντίθετα επιστρέφει ο Βέλεθ για να είναι επιπλέον λύση από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Μοντόγια, Ρόουζ, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο – Ντουκουρέ, Τζούρασεκ – Σαβέριο, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ – Μορόν.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει να διαχειριστεί πέραν της κόπωσης από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, την απογοήτευση το αποκλεισμού, αλλά και απουσίες, με το Ναβάρο να είναι εκτός, όπως επίσης οι Ρίτσαρντς, Ελ Αραμπί και Πορόζο. Αντίθετα επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ο Ρέτσος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Ορτέγκα, Ντόη, Ρέτσος, Ροντινέι – Έσε, Καρβάλιο, Αλεξανδρόπουλος – Φορτούνης, Μασούρας, Γιόβετιτς.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ