el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρης – Παναιτωλικός: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/03/2024

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό (19:00) στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ώρα τελικού για Άρη και Παναιτωλικό που καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ώστε να προκύψει ο έτερος φιναλίστ του τελικού που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για το τρόπαιο.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο επαναληπτικός ημιτελικός γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας!


Άρης – Παναιτωλικός: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/03/2024

Η ώρα της μεγάλης ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε, με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με φόντο το δεύτερο εισιτήριο του τελικού.

Ο Παναθηναϊκός έχοντας ήδη προκριθεί, περιμένει τον αντίπαλό του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με Άρη και Παναιτωλικό να λύνουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό ημιτελικό.

Η νίκη των «κίτρινων» στο Αγρίνιο με το γκολ του Βέλεθ (0-1) στο πρώτο ματς τους έχει δώσει το πάνω χέρι, ωστόσο τα πάντα όσον αφορά την πρόκριση θα κριθούν στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το προβάδισμα για να σφραγίσει ενώπιον του κοινού της το εισιτήριο για τον πρώτο της τελικό μετά το 2010 και να διεκδικήσει την επιστροφή της στους τίτλους έπειτα από 54 χρόνια.

Ο Άρης ζει και αναπνέει για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχοντας επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στον στόχο του κυπέλλου, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους Θεσσαλονικείς να βάλουν δύσκολα στην ΑΕΚ και να ισοφαρίσουν στο φινάλε σε 3-3 στο πέσιμο της αυλαίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, παρά το rotation και το γεγονός πως στο μυαλό όλων ήταν πρόωρα στην ημιτελική ρεβάνς.

Ιστορικό χαρακτήρα έχει η ρεβάνς και για τον Παναιτωλικό που ήδη έχει ξεπεράσει τον εαυτό του στον θεσμό, καθώς για πρώτη φορά βρίσκεται σε ημιτελικό και διεκδικεί πρόκριση στον τελικό.

Η ομάδα του Αγρινίου παρότι έχει βασικό στόχο την παραμονή και προέρχεται από το ισόπαλο 2-2 με την Κηφισιά, καταστρώνοντας πλέον τα πλάνα για τα Playouts, δε θέλει να αφήσει την ευκαιρία στο Κύπελλο να περάσει χωρίς να το παλέψει ως το τέλος.

Η ήττα στον πρώτο ημιτελικό έχει βάλει την ομάδα του Γιάννη Πετράκη σε μειονεκτική θέση, ωστόσο ως αουτσάιντερ θα κυνηγήσει χωρίς άγχος την ανατροπή για μια πρόκριση που εφόσον κατακτηθεί θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρης – Παναιτωλικός: Στατιστικά & Προϊστορία 06/03/2024

  • Στον πρώτο ημιτελικό στο Αγρίνιο ο Άρης επικράτησε με γκολ του Βέλεθ.
  • Ο Άρης θέλει να προκριθεί στον 10ο τελικό της ιστορίας του, ενώ ο Παναιτωλικός στον πρώτο του αντίστοιχα.
  • Η ομάδα του Αγρινίου συμμετέχει για πρώτη φορά σε ημιτελικό, ενώ ο Άρης για 16η φορά, έχοντας 9 προκρίσεις στους 15 προηγούμενους. Τελευταία πρόκριση σε τελικό ήταν το 2010.
  • Ο Άρης έχει 3/3 στα φετινά ματς των δύο ομάδων (3-0, 4-0, 1-0) και συνολικά τέσσερις συνεχόμενες νίκες.
  • Οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ο Άρης 3-3 με την ΑΕΚ και ο Παναιτωλικός 2-2 με την Κηφισιά.
  • Ο Άρης είναι αήττητος φέτος στο Κύπελλο (2 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ ο Παναιτωλικός στον πρώτο ημιτελικό υπέστη την πρώτη του ήττα έχοντας ως τότε 3 νίκες, 2 ισοπαλίες.
  • Το πανόραμα του Κυπέλλου Ελλάδας
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Άρης – Παναιτωλικός: Προγνωστικά 06/03/2024

Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Άρη και Παναιτωλικό κρίνει οριστικά το εισιτήριο του τελικού, με τους «κίτρινους» να είναι φαβορί λόγω και της νίκης στον πρώτο αγώνα στο Αγρίνιο.

Ωστόσο το 0-1 δεν δίνει ασφάλεια και η ομάδα του Μάντζιου θα κυνηγήσει γρήγορο γκολ για να διώξει το άγχος και να μην αφήσει τον ημιτελικό να βαδίσει σε τεντωμένο σχοινί, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν όποια ευκαιρία τους δοθεί στην αντεπίθεση για να «χτυπήσουν».

ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Φυσικά σε άλλο ένα παιχνίδι τη διαφορά καλείται να κάνει ο Μορόν για λογαριασμό του Άρη, με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να είναι το βαρύ πυροβολικό και πάντα σε επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΡΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Παναιτωλικός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρης – Παναιτωλικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/03/2024

O Άκης Μάντζιος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο σπουδαιότερο ματς της σεζόν ως τώρα, επαναφέροντας όσους βασικούς πήραν ανάσες στο ματς με την ΑΕΚ.

Νταρίντα και Ζαμόρα επιστρέφουν έπειτα από την τιμωρία τους, ενώ απών είναι ο Πάρντο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Φεράρι, Φαμπιάνο, Βέλεθ, Οντουμπάτζο – Βερστράτε, Νταρίντα – Σαβέριο, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ – Μορόν.

Ο Γιάννης Πετράκης θέλει από την ομάδα του να παλέψει διεκδικώντας την πρόκριση έχοντας απόντες Λιάβα και Μαλή πέραν των Μπαλτασάρα, Στεργιάκη, Μπακάκη και Μπάμποκ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μλάντεν, Οικονόμου, Στάγιτς – Τορεχόν, Τσιγκάρας, Χουάνπι, Ντουάρτε, Σενγκέλια – Καρέλης, Πέδρο.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ