el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άρης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/04/2024

Κομβικό παιχνίδι στη «μάχη» του τίτλου για τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης υποδέχεται το «τριφύλλι» την Κυριακή (19:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Οι «πράσινοι» έχουν τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο, αφού διατηρούν βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Άρης δεν θέλει να μην γίνει σάκος του μποξ και φιλοδοξεί να κοιτάξει στα μάτια σ’ ένα διαφορετικό ματς τον μεγάλο του αντίπαλο στον τελικό του Κυπελλου.

Τα δεδομένα στην κορυφή της βαθμολογίας (ΠΑΟΚ 66, ΑΕΚ 65, Παναθηναϊκός 62, Ολυμπιακός 60, Άρης 48) ουσιαστικά επιβεβαιώνουν ότι το βαθμολγικό κίνητρο για τη νίκη είναι σε πράσινο φόντο.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Άρης – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/04/2024

Η κατάσταση στη βαθμολογία είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα. Ουσιαστικά τέσσερις ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός) έχουν ελπίδες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, όμως μέσα σε αυτές δεν είναι ο Άρης.

Βέβαια οι Θεσσαλονικείς στη διαδικασία των Playoffs δεν είναι αδιάφοροι και το μεγάλο τους κίνητρο είναι να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση για τον τελικό Κυπελλου.

Οι παίχτες του Άκη Μάντζιου βλέπουν το παιχνίδι και σαν μια πρόβα, αφού στις 18/5 θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου. Το ζητούμενο για τον Άρη είναι να θέσει από τώρα υπό πίεση την ομάδα του Φατίχ Τερίμ και παράλληλα να δείξουν ότι είναι άκρως ανταγωνιστικοί και σε καλό βαθμό ετοιμότητας.

Επίσης, στον Άρη θέλουν, μετά την ήττα (2-0) την Τετάρτη από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να δείξουν ότι δεν αποτελούν εύκολη λεία για καμία ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης έχει νικήσει 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ματς της κανονικής διάρκειας και με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα προκάλεσε αναστάτωση στους «πράσινους».

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μάντζιος στην άμυνα – μπροστά από τον Κουέστα – προορίζει τους Μοντόγια, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, ενώ ο Φαμπιάνο θα επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, αφού με τον Ολυμπιακό πήρε ανάσες.

Στη μεσαία γραμμή οι Βερστράτε, Νταρίντα και Μανού Γκαρσία έχουν τον πρώτο λόγο για να παίξουν βασικοί και στην επίθεση οι θέσεις των Σουλεϊμάνοφ, Μορόν μοιάζουν κλειδωμένες. Οι Σαβέιρο, Ζαμόρα διεκδικούν αυτή του αριστερού εξτρέμ.

Στην αποστολή του Άρη δεν μπήκε ο Βέλεθ και απαρτίζεται από τους: Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Ζαμόρα, Μορόν, Ανσαριφάρντ Φετφατζίδη και Παναγίδη

Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη (2-1) με ανατροπη του σκορ κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο έμεινε ζωντανός στο κόλπο του τίτλου και πήρε ένα ακόμα οριακό ματς.

Αποτελεί πλεονέκτημα ότι για τον πρώτο γύρο των Playoffs έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις του με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και στα τρία επόμενα παιχνίδια με Άρη (εκτός) και Λαμία (εντός, εκτός) «σκέφτεται» μόνο το 3/3 για να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τα αποτελέσματα των υπολοίπων.

Σε όλους το πάθημα με Λαμία, Κηφισιά, ΟΦΗ που ο Παναθηναϊκό δεν νίκησε σε κανένα ματς υπάρχει στο μυαλό και μένει να φανεί αν έγινε μάθημα.

Γι αυτό το λόγο ενόψει Άρη οι λέξεις συγκέντρωση, πάθος, σοβαρότητα ακούγνται όλο και περισσότερο στα «πράσινα» αποδυτήρια. Η νίκη είναι μονόδρομος, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει στα παιχνίδια του με μεγάλη ορμή. Αυτό έχει γίνει και στα τρία μεγάλα ντέρμπι των Playoffs, όμως με τον ΠΑΟΚ οι «πράσινοι» πλήρωσαν ακριβά τα λάθη τους στην άμυνα. Αντίθετα με Ολυμπιακό και ΑΕΚ η επιθετικότητα βγήκε σε καλό και με την «Ένωση» ο Ιωαννίδης διέλυσε τα αμυντικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Τερίμ στο ματς με την ΑΕΚ απέκτησε μια έξρα λύση στην άμυνα, αφού ο Ακαϊντίν έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Έτσι, ο Αράο μεταφέρθηκε στο κέντρο και αγωνίστηκε στη φυσική του θέση.

Το συγκεκριμένο πλάνο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να συνεχιστεί, όμως στο μυαλό του Τούρκου προπονητή υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίξει βασικός στα χαφ ο Ρούμπεν και είτε ο Αράο να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνα ή να πάρει ανάσες.

Οι υπόλοιπες θέσεις στα χαφ μοιάζουν κλειδωμένες από τους Τσέριν, Μπακασέτα.

Επιθετικά ο Παλάσιος που εξέτησε την ποινή του θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της επίθεση και στη γραμμή κρούσης η τριάδα θα πλαισιώθεί από τους Μπερνάρ και Ιωαννίδη.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κώτσιρας λόγω ίωσης και οι Ούγκο, Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ, Ζέκα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

terim panathinaikos novibet

Ο Τερίμ μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης, λέγοντας: «Ηταν σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς και το θετικό ήταν ότι αντιδράσαμε καλά μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Φέραμε σχεδόν στα ίσα τη βαθμολογία. Μειώσαμε την διαφορά από την κορυφή και πλέον περιμένουμε τους επόμενους αγώνες».

Διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη ορίστηκε ο Αλεκσάντερ Στάβρεφ. Πρόκεται για ρέφερι από τη Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος τον Απρίλιο του 2021 σφύριξε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρης – Παναθηναϊκός: Προϊστορία, Στατιστικά 07/04/2024

  • 60 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Άρης και Παναθηναϊκός. Οι Θεσσαλονικείς μετράνε 11 νίκες, οι «πράσινοι» 33 και 16 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Με γηπεδούχο τον Άρη η προϊστορία σε 30 ματς είναι 8 νίκες για τους κίτρινους, 12 νίκες για το «τριφύλλι» και 10 ισοπαλίες.
  • Δύο φορές έχουν συναντηθεί φέτος Άρης και Παναθηναϊκός στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και μετράνε από μία εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0.
  • Τα τρία φετινά του Παναθηναϊκού στα Playoffs της Super League έχουν λήξει Goal και Over 2.5.
  • Ο Άρη στα φετινά ματς των Playoffs της Super League μετράει 2 No Goal, 2 Over και 1 Under.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Άρης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 07/04/2024

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και υπόσχονται ένα μεγάλο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Για το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Επιθετικά ο Παναθηναϊκός στηρίζει τα πάντα στον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας φορ έχει σκοράρει και στα δύο από τα τρία μεγάλα ματς των Playoffs και στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ έφερε τα πάνω κάτω. Είναι σε εξαιρετική φόρμα και θα βάλει δύσκολα και στην άμυνα του Άρη.

ανυτιμε σκορερ ιωαννιδησ σε αποδοση 3.00 

Μεγάλο κίνητρο για τη νίκη έχει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να μείνει με αξώσεις στο κόλπο του τίτλου. Η γκελα απαγορεύεται και οι παίχτες του Τερίμ θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά κόντρα στον Άρη ο οποίος βαθμολογικά είναι αδιάφορος.

νικη παναθηναϊκού σε αποδοση 1.90 

Ο τρόπος που παίζει ο Παναθηναϊκός «φωτογραφίζει» ότι θα μπει με άγριες διαθέσεις στο ματς. Και στα 3 φετινά ματς σκοραρε στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στα 2/3 (με Ολυμπιακό και ΑΕΚ) προηγήθηκε στο ημίχρονο.

  αποδοση 2.55 νικη παναθηναϊκου στο πρωτο ημιχρονο

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ