el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/04/2024

Tο μενού του Champions League περνά στο κυρίως πιάτο. Τα ζευγάρια στη φάση των «8» της διοργάνωσης εκτοξεύουν την αγωνία στα ύψη και την Τρίτη το βράδυ τα βλέμματα όλων στρέφονται σε Λονδίνο. Εκεί η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπάγερν σ’ ένα ματς με αρκετές ιδιαιτερότητες.

Οι Άγγλοι ζουν το απόλυτο όνειρο στη φετινή σεζόν, αφού βρίσκονται εντός στόχων σε Premier League και Champions League, αντίθετα οι Βαυαροί περνάνε εφιαλτικές στιγμές και ψάχνουν εξιλέωση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στο Λονδίνο για τη φάση των «8» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!

 


Άρσεναλ – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/04/2024

Στο «Emirates» και για την πρώτη αναμέτρηση στη φάση των «8» του Champions League, η Άρσεναλ μοιάζει φαβορί, όμως κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την Μπάγερν, η οποία υπερέχει σε εμπειρίες στη διοργάνωση έναντι των Άγγλων.

Οι «Gunners» στο φινάλε της σεζόν φορτσάρουν σε όλα τα μέτωμα. Συγκεκριμένα, βρίσκονται σε καθεστώς μάχης για την κατάκτηση της Premier League και πλέον προσπαθούν να κρατήσουν και τα δύο «καρπούζια» μέχρι το φινάλε.

Οι παίχτες του Μίκελ Αρτέτα οδηγούν με 71 βαθμούς την κούρσα στην Αγγλία και προέρχονται από εντυπωσιακή νίκη (0-3 Video) επί της Μπράιτον. Η Άρσεναλ τρέχει αήττητο σερί 7 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις και στους «16» του Champions League απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι την Πόρτο.

Ο Αρτέτα δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και μεσοεπιθετικά κόντρα στους Γερμανούς θα στηριχθεί στους Όντεργκαρντ, Σάκα, Τροσάρντ και Χάβερτζ. Η συγκεκριμένη τετράδα συνδυάζει ταχύτητα και είναι ικανή να δημιουργήσει αμέτρητα προβλήματα στην άμυνα την Μπάγερν.

Για την Μπάγερν η πρόκριση εις βάρος της Άρσεναλ είναι «μονόδρομος» στην προσπάθεια που κάνει να σώσει μια απογοητευτική σεζόν. Οι Βαυαροί μετά από 11 χρόνια κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τίτλο, αφού στην Bundesliga έχασαν τα ηνία από τη Λεβερκούζεν.

Η αμυντική λειτουργία της Μπάγερν προβληματίζει και το τεχνικό επιτελείο ζητάει υπερπροσπάθεια απ’ όλους όταν η ομάδα αμύνεται.

Ο Τόμας Τούχελ το Σάββατο είδε τους παίχτες του να χάνουν (3-2) από την Χάιντενχαϊμ κι ενώ στο ημίχρονο προηγήθηκαν 0-2. Ο τρόπος που ήρθε η ανατροπή και κόντρα σε μια αδύναμη ομάδα έφερε γκρίνια στο Μόναχο. Την ίδια ωρα σε πρώτο πλάνο παραμένει το θέμα του προπονητή, αφού ακόμα είναι στον αέρα o Coach που θα πάρει τη θέση του Τούχελ το καλοκαίρι.

Πάντως, στα αποδυτήρια της Μπάγερν υπάρχουν ακόμα ισχυρές προσωπικόητες και άπαντες γνωρίζουν την βαρύτητα του Champions League.

Οι Γερμανοί στην περασμένη φάση απέκλεισαν τη Λάτσιο και με δεδομένο ότι η κριτική μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσμα έχει εκτοξευθεί στα ύψη αρκετοί διψούν για απαντήσεις στο Λονδίνο.

Αναμφισβήτητα μια πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League θα έφτιαχνε το κλίμα και θα ανέβαζε στα ύψη την ψυχολογία όλων.

Για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο Λονδίνο η Μπάγερν θα κληθεί να λύσει κάποια  προβλήματα. Το σημαντικότερο αφορά τους παίχτες που θα αγωνιστούν στην άμυνα, αφού ο Ουπαμεκάνο με την Χάιντενχαϊμ τα έκανε θάλασσα. Αυτό σημαίνει ότι οι Ντε Λιγκτ και Ντάιερ είναι φαβορί να ξεκινήσουν.

Ο Νόιερ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παίξει βασικός, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Σανέ, Κομάν. Αντίθετα εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Πάβλοβιτς (χαφ) και εκτός ο Μπόι (μπακ).

Επιθετικά οι θέσει των Μουσιάλα, Κέιν είναι κλειδωμένες και μια θέση διεκδικεί ο Τόμας Μίλερ. Η παλιοσειρά της Μπάγερν σε περίπτωση που αγωνιστεί θα φτάσει τις 150 συμμετοχές στο Champions League και μένει να ξεπεράσει μόνο τον Τσάβι για να γίνει ρέκορντμαν στην ιστορία της διοργάνωσης.


Άρσεναλ – Μπάγερν: Στατιστικά & Προϊστορία 08/04/2024

  • 12 φορές έχουν αναμετρηθέι Άρσεναλ και Μπάγερν στο παρελθόν. Οι Βαυαροί μετρούν 7 νίκες, οι Λονδρέζοι 3 νίκες και 2 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Ο Χάρι Κέιν έχει δημιουργήσει τη δικιά του παράδοση απέναντι στην Άρσεναλ το διάστημα που φορούσε τη φανέλα της Τότεναμ. Συγκεκριμένα σε 19 ντέρμπι στο Λονδίνο έχει σκοράρει 14 φορές κόντρα στην Άρσεναλ και μόνο με Λέστερ (20) και Έβερτον (16) έχει περισσότερα γκολ.
  • Η Μπάγερν έχει εξαιρετική παράδοση μέσα στην Αγγλία. Συγκεκριμένα έχει ηττηθεί μόνο μια φορά σε 6 ματς στο «νησί» και στα υπόλοιπα ματς έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Οι Γερμανοί στα τελευταία 3 παιχνίδια στο Λονδίνο (με Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι) μετράνε ισάριθμες νίκες με 15-3 γκολ.
  • Η Άρσεναλ στη φετινή της πορεία στο Champions League δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε εντός έδρας ματς. Συγκεκριμένα μετράει 4 νίκες με Πόρτο (1-0), Λανς (6-0), Σεβίλλη (2-0), PSV (4-0).
  • Η Μπάγερν σε 8 ματς στο φετινό Champions League μετράει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Τρεις φορές κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και μετράει 5 Over.
  • Τρεις φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν ο Τόμας Τούχεμ με τον Μίκελ Αρτέτα όταν ο τωρινός Coach της Μπάγερν ήταν στην Τσέλσι. Ο Αρτέτα μετράει 2 νίκες και ο Τούχελ έχει κερδισει μια φορά.
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Άρσεναλ – Μπάγερν: Προγνωστικά 09/04/2024

Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται οι δύο ομάδες στα προημιτελικά του Champions League. Οφείλουμε να συνυπολογίσουμε ότι θα ακολουθήσει ρεβάνς στο Μόναχο. Για την πρώτη αναμέτρηση στο Λονδίνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ενέργεια που βγάζει μεσοεπιθετικά η Άρσεναλ θα αποτελέσει πρόβλημα για την προβληματική άμυνα της Μπάγερν. Ωστόσο, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι οι Βαυαροί επιθετικά διαθέτουν υλικό για να βάλουν δύσκολα στους Άγγλους.

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη της αναμετρησησ σε αποδοση 2.65

Ο Χάρι Κέιν ήρθε στην Μπάγερν για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα και να διακριθεί στο κορυφαίο επίοεδο. Φέτος στην Bundesliga οι Βαυαροί απέτυχαν παταγωδώς και πλέον ο μοναδικός στόχος που τους έχει απομείνει είναι η διάκριση στα αστέρια. Ο Άγγλος φορ της Μπάγερν όποτε συναντάει την Άρσεναλ λυσσάει για γκολ.

 ανυτιμε σκορερ κειν σε αποδοση 2.80 

Το γεγονός ότι η Άρσεναλ διεκδικεί και την Premier League και ξοδεύει αρκετές δυνάμεις στα ματς της Αγγλίας ενδέχεται να επιρεάσει. Για την Μπάγερν το μόνο που έχει απομείνει είναι να συνεχίσουν όσο πιο μακριά μπορούν στο Champions League και αντιμετωπίζουν το ματς σαν «τελικό».

χ2 δε σε αποδοση 2.06 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ