el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Νιουκάστλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/02/2024

Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Νιουκάστλ (22:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Λονδίνο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μάχη του τίτλου στην Premier League καλά κρατεί και η Άρσεναλ προκειμένου να μη χάσει την απόσταση βολής από την πρώτη θέση, την ώρα που η Νιουκάστλ βρίσκεται στο κυνήγι μιας ευρωπαϊκής θέσης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Emirates γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Άρσεναλ – Νιουκάστλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/02/2024

Στο «Emirates Stadium», η Άρσεναλ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και παράλληλα να νικήσει και την κούραση, προκειμένου σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν να παραμείνει πρωταγωνίστρια στη «μάχη» του τίτλου.

Οι ισορροπίες στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένουν λεπτές και οι παίχτες του Μίκελ Αρτέτα γνωρίζουν ότι τα λάθη απαγορεύονται όντας στο -5 από την πρώτη Λίβερπουλ με αγώνα λιγότερο.

Οι «κανονιέρηδες» στα τελευταία ματς στην Αγγλία πυροβολούν αδιάκοπα και οι μεσοεπιθετικοί Τροσάρ, Σάκα, Χάβερτς και Όντεγκαρντ έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα. Συγκεκριμένα στην Premier League προέρχονται από 5 σερί νίκες και έχουν σκοράρει 21 γκολ.

Ωστόσο στην Ευρώπη τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με αντίστοιχο τρόπο, καθώς το θετικό σερί σταμάτησε, αφού η Άρσεναλ ηττήθηκε (1-0) στο «Ντραγκάο» από την Πόρτο, αλλά τα πάντα θα κριθούν στην ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League.

Η Νιούκαστλ ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να επιστρέψει στο κόλπο της πεντάδας, αφού βρίσκεται στην 8η θέση και στο -10 από την 5η Τότεναμ.

Ο προπονητής, Έντι Χόου, έχει σπουδαίους παίχτες στο απουσιολόγιό του (Ισακ, Ζοέλινγκτον, Τονάλι, Γουίλσον και Τάργκετ) και θα ανακατέψει την τράπουλα. Το τελευταίο δείγμα γραφής της Νιούκαστλ ήταν η εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Μπόρνμουθ με τους «ανθρακωρύχους» να γλιτώνουν την ήττα στις καθυστερήσεις.

Το αήττητο των τεσσάρων αναμετρήσεων στην Premier League έχει φέρει χαμόγελα, αλλά το ζητούμενο είναι να συνεχιστεί η αντεπίθεση με νίκες και παράλληλα να βελτιωθεί η άμυνα κι έτσι να αναζωπυρωθούν οι ελπίδες για μια θέση στην Ευρώπη. Η Νιούκαστλ έχει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε ματς Πρωταθλήματος από τις 16 Δεκεμβρίου.

Σε 57 αναμετρήσεις στην Premier League η Άρσεναλ έχει πανηγυρίσει 34 νίκες (21 μέσα στο Λονδίνο), η Νιουκαστλ μετράει 12 επιτυχίες (4 εκτός έδρας) και 11 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρσεναλ – Νιουκάστλ: Στατιστικά & Προϊστορία 24/02/2024

  • Η Άρσεναλ έχει 55 βαθμούς, ενώ η Νιουκάστλ 37.
  • Στον πρώτο γύρο νικήτρια ήταν η Νιουκάστλ (1-0).
  • Η Άρσεναλ προέρχεται από ήττα στο Champions League απέναντι στην Πόρτο (1-0), ενώ στην Premier League έχει 5 σερί νίκες.
  • Η Νιουκάστλ προέρχεται από 2-2 με την Μπόρνμουθ και αήττητο 4 αγώνων στο πρωτάθλημα.
  • Στα τελευταία 8 παιχνίδια η Νιουκάστλ δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα.
  • Τα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν συνδυαστεί με No Goal.
  • Στα 25 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Άρσεναλ έχει 19 νίκες, 3 έχει η Νιουκάστλ και 3 έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Άρσεναλ – Νιουκάστλ: Προγνωστικά 24/02/2024

Η Άρσεναλ «βλέπει» το παιχνίδι με τη Νιουκάστλ ως ευκαιρία για άλλη μια νίκη (έχει 5/5 στα τελευταία ματς πρωταθλήματος) ώστε να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή. Οι «κανονιέρηδες» έχουν το πάνω χέρι και αναμένεται να το επιβεβαιώσουν απέναντι σε μία άμυνα που έχει… ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 2-1, 3-1, 4-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.75 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Σάκα είναι σε φόρμα καθώς έχει τέσσερα σερί ματς που σκοράρει έχοντας 6 γκολ σε αυτό το διάστημα και είναι πρώτη επιλογή για να πανηγυρίσει σε πέμπτο σερί ματς.

ΣΚΟΡΕΡ ΣΑΚΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Νιουκάστλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρσεναλ – Νιουκάστλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/02/2024

Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα έχει σταθερά τις απουσίες Ζεσούς, Τομιγιάσου και Ζιντσένκο που δεν βοήθησαν με την Πόρτο και δεν αναμένεται να βοηθήσουν ούτε τώρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Κίβιορ – Όντεγκαρντ, Ράις, Ζορζίνιο – Σάκα, Χάβερτς, Μαρτινέλι.

Ο Έντι Χάου στη Νιουκάστλ έχει πάντα γεμάτο απουσιολόγιο, ωστόσο αναμένεται να έχει ξανά τον Αλεξάντερ Ίσακ αλλά και τον Τζο Γουίλοκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα – Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν – Λόνγκσταφ, Γκιμαράες , Μάιλι – Αλμιρόν, Γκόρντον, Μπαρνς.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ