el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Άρσεναλ – Πόρτο: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/03/2024

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Πόρτο (22:00) στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Emirates ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ώρα της κρίσης για Άρσεναλ και Πόρτο έφτασε και μετά το 1-0 των Πορτογάλων στο Dragao η ρεβάνς που θα κρίνει τα πάντα όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά διεξάγεται στο Emirates.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Λονδίνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!


Άρσεναλ – Πόρτο: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/03/2024

Μεγάλη ρεβάνς με μεγάλο διακύβευμα για Άρσεναλ και Πόρτο, με το 1-0 των Πορτογάλων στο Dragao να… υπόσχεται συγκινήσεις στον επαναληπτικό του Emirates.

Το γκολ του Γκαλένο στο φινάλε του πρώτου αγώνα χωρίζει τις δύο ομάδες που καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους σε ένα ματς που κρίνει εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Οι «δράκοι» έχουν βραχεία κεφαλή, ωστόσο οι «κανονιέρηδες» με εξαιρετική ψυχολογία μετά και την αναρρίχηση στην κορυφή της Premier League στοχεύουν στην ανατροπή, όπως είχαν κάνει άλλωστε και το 2010, όταν μετά το 2-1 της Πόρτο απάντησαν με νίκη με 5-0.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θέλει να βρεθεί ξανά σε οκτάδα της διοργάνωσης από τότε, αλλά γνωρίζει πως για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να υποσκελίσει την σκληροτράχηλη ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, η οποία έδειξε και στο πρώτο ματς πως μόνο εύκολη λεία δεν είναι.

Η μονομαχία στο Emirates αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς οι «κανονιέρηδες» θέλουν να προχωρήσουν και στην Ευρώπη συνεχίζοντας να παλεύουν για τον τίτλο εντός των τειχών, με τους «δράκους» να ψάχνουν μέσω των «αστεριών» το θετικό πρόσημο σε μια σεζόν που φαινομενικά δεν προλαβαίνουν να επανακτήσουν τα σκήπτρα, όντας στο -7 από την κορυφή και στην 3η θέση.

Ο ρόλος του φαβορί παραμένει στην Άρσεναλ παρά το χάντικαπ της ήττας, αλλά η Πόρτο πάει στο Λονδίνο για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της και να επιστρέψει σε προημιτελικό μετά το 2021.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρσεναλ – Πόρτο: Στατιστικά & Προϊστορία 12/03/2024

  • Στον πρώτο αγώνα η Πόρτο επικράτησε χάρη στο γκολ του Γκαλένο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων (1-0).
  • Σε 7 μεταξύ τους παιχνίδια οι δύο ομάδες έχουν από 3 νίκες ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.
  • Σε 3 ματς με γηπεδούχο την Άρσεναλ οι «κανονιέρηδες» έχουν 3/3 με συνολικό σκορ 11-0.
  • Στους αγώνες πρωταθλήματος που προηγήθηκαν η Άρσεναλ νίκησε 2-1 την Μπρέντφορντ, ενώ η Πόρτο νίκησε 0-3 την Πορτιμονένσε.
  • H Άρσεναλ στοχεύει στην πρώτη της πρόκριση σε προημιτελικό από το 2010, ενώ η Πόρτο από το 2021. Συνολικά η αγγλικά ομάδα βρίσκεται για 15η φορά σε αυτή τη φάση (5 προκρίσεις, 9 αποκλεισμοί), ενώ οι «δράκοι» για 14η (5-8 αντίστοιχα).
  • Σημειολογικά η τελευταία πρόκριση της Άρσεναλ σε αυτή τη φάση ήταν εις βάρος της Πόρτο, η οποία και τότε είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα (2-1), αλλά οι Λονδρέζοι απάντησαν με 5-0 στη ρεβάνς.
  • Σε 15 περιπτώσεις εκτός έδρας ήττας στο πρώτο ματς, η Άρσεναλ έχει ανατρέψει το σκορ κι έχει προκριθεί τις 4.
  • Η Πόρτο έχει 36/44 προκρίσεις έχοντας νικήσει εντός έδρας στον πρώτο αγώνα.


Άρσεναλ – Πόρτο: Προγνωστικά 12/03/2024

Παρά τη νίκη της Πόρτο στο πρώτο ματς, το φαβορί για την πρόκριση παραμένει η Άρσεναλ που έχει την ποιότητα να ανατρέψει την κατάσταση. Με δεδομένη την ευχέρεια της ομάδας του Αρτέτα στο σκοράρισμα, αλλά και σε συνδυασμό με το γεγονός πως η Πόρτο βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα (6/7 ματς με γκολ) μπορεί να μας οδηγήσει σε Goal/Goal στο Λονδίνο.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Οι «κανονιέρηδες» καλούνται να κάνουν ανατροπή πρόκρισης, με διαφορά ενός γκολ να στέλνει το ματς στην παράταση. Πάντα αξίζει τον κόπο σε τέτοια ζευγάρια η πιθανότητα παράτασης που μόνο απίθανο ενδεχόμενο δεν είναι.

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.30 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρσεναλ – Πόρτο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Άρσεναλ – Πόρτο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/03/2024

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει ξανά διαθέσιμο τον Ζιντσένκο ως μία μεγάλη προσθήκη για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, με τον Ράγια να επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Όντεγκαρντ, Ζορζίνιο, Ράις – Σάκα, Χάβερτς, Ζεσούς.

Μαρκάνο και Σανούσι παραμένουν εκτός δράσης για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος όμως έχει ξανά τον Βέντελ, αλλά και τον Ταρεμί έστω από τον πάγκο για να βοηθήσει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόστα – Μάριο, Πέπε, Οτάβιο, Βέντελ – Βαρέλα, Γκονζάλες – Κονσεϊσάο, Πέπε, Γκαλένο – Εβανίλσον.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ