el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/12/2023

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Δύσκολη αποστολή για τον ΠΑΟΚ που καλείται να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του και να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή, αλλά και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα ανταγωνιστή.

Από την πλευρά του ο Αστέρας θέλει να δώσει συνέχεια στο δικό του σερί και να μείνει εντός προνομιούχου εξάδας.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στην Τρίπολη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/12/2023

Ο δεύτερος γύρος της κανονικής περιόδου αρχίζει με δοκιμασία στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες θέλουν να μείνουν στην προνομιούχο εξάδα, ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή (29 βαθμοί).

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το θριαμβευτικό φινάλε στις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Conference League στρέφεται ξανά στη μάχη του πρωταθλήματος.

Με τη νίκη επί της Ελσίνκι στην Τούμπα (4-2) οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν με ιδανικό τρόπο τον όμιλο έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά με 16 βαθμούς σε 6 αγώνες, τη μεγαλύτερη συγκομιδή ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Όμως τώρα πρέπει να στραφούν στις εντός των τειχών υποχρεώσεις και στη δοκιμασία στην Τρίπολη στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, δίνοντας συνέχεια στο σερί τεσσάρων νικών στο πρωτάθλημα μετά την ήττα στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-4 με τον Ολυμπιακό, 2-1 με τον Παναιτωλικό, 5-0 με τον Πανσερραϊκό, 3-0 με τη Λαμία).

Από την πλευρά της η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θέλει να κεφαλαιοποιήσει τις δύο νίκες που έκανε στο φινάλε του πρώτου γύρου (1-3 με την Κηφισιά, 1-0 με τον Πανσερραϊκό) οι οποίες την έβαλαν εντός προνομιούχου εξάδας που οδηγεί στα Playoffs.

Ο Αστέρας που έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς δεν έχει εκμεταλλευτεί αρκούντως την έδρα του, καθώς έχει πάρει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μόλις 7 βαθμούς (δύο νίκες, μία ισοπαλία) κι έχοντας χάσει στην Τρίπολη από τους υπόλοιπους «μεγάλους» (1-4 με τον Παναθηναϊκό, 0-3 με την ΑΕΚ, 0-2 με τον Ολυμπιακό) αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε διεκδικητή του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια απέναντι στον Αστέρα με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ωστόσο στην Τρίπολη έχει μία νίκη στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις του και συνολικά 6 νίκες σε 22 επισκέψεις.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 17/12/2023

  • Ο ΠΑΟΚ έχει 29 βαθμούς σε 13 αγώνες, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης 17 βαθμούς.
  • Αμφότεροι τρέχουν νικηφόρα σερί. Ο ΠΑΟΚ έχει 4/4, ενώ ο Αστέρας 2/2 στο φινάλε του πρώτου γύρου.
  • Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει αήττητο ρεκόρ 8 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (7-1-0).
  • Στον πρώτο γύρο στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0.
  • Εντός έδρας ο Αστέρας έχει ρεκόρ 2-1-4.
  • Εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 2-1-2.
  • Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα 5 τελευταία παιχνίδια με τον Αστέρα (3-2-0), ωστόσο πέρυσι στο αντίστοιχο ματς το σκορ ήταν 2-2 από 0-2 υπέρ του «δικεφάλου».
  • Σε 22 αναμετρήσεις στην Τρίπολη σε πρωτάθλημα και κύπελλο ο ΠΑΟΚ έχει 6 νίκες έναντι 11 των Αρκάδων.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 17/12/2023

Σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα να περιμένει τον ΠΑΟΚ και τις δύο ομάδες να ψάχνουν το αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους. Τα 6/7 τελευταία ματς του Αστέρα έχουν συνδυαστεί με No Goal.

NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το παιχνίδι αναμένεται δυνατό και οι μονομαχίες μπορούν να οδηγήσουν σε καταλογισμό πέναλτι ακόμα και μέσω VAR.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.90 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αστέρας Τρίπολης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/12/2023

Ο Μίλαν Ράσταβατς δε θα έχει διαθέσιμο τον Κρέσπι που είναι τιμωρημένος θέλοντας από τους παίκτες του να χτυπήσουν την ενδεχόμενη κούραση του ΠΑΟΚ από το ευρωπαϊκό του ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Παπαδόπουλος – Άλβαρεζ, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Καρμόνα – Μουνάφο, Γκος – Ρέγκις, Ζουγλής, Καλτσάς – Μάντζης.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/12/2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ελσίνκι για να επαναφέρει παίκτες που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στους Φινλανδούς. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τιμωρημένους σε αυτό το παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σοάρες, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Σάστρε – Μεϊτέ, Τσιγγάρας – Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ – Τόμας.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ