el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Άστον Βίλα – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/04/2024

Η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει την Τσέλσι (22:00) για την 35η αγωνιστική της Premier League. Για το μεγάλο ματς στο Villa Park ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Conference League Άστον Βίλα κυνηγά και την τετράδα στην Premier League και θέλει το «τρίποντο» απέναντι στην Τσέλσι για να υλοποιήσουν τον μεγάλο στόχο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Villa Park γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Premier League!


Άστον Βίλα – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/04/2024

Η σεζόν κορυφώνεται και η Άστον Βίλα κυνηγά στόχους σε πολλά ταμπλό. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μετρά αντίστροφα για τους ημιτελικούς του Conference League με τον Ολυμπιακό, με την πρώτη αναμέτρηση να είναι στο Villa Park σε λίγα 24ωρα (2/5).

Όμως πριν τις ιστορικές αναμετρήσεις με τους Πειραιώτες με φόντο τον τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια οι «χωριάτες» δίνουν άλλον έναν «τελικό» στην έτερη μάχη που δίνουν στο πρωτάθλημα, ώστε να παραμείνουν στην 4άδα που δίνει εισιτήριο για το Champions League.

Η προοπτική της 4άδας είναι πολύ μεγάλο δέλεαρ για τη Βίλα, η οποία με τέσσερις στροφές να απομένουν βρίσκεται στο +6 από την 5η Τότεναμ που όμως έχει δύο αγώνες λιγότερους.

Για να διατηρηθεί εκεί λοιπόν χρειάζεται το «τρίποντο» απέναντι στην Τσέλσι, την οποία υποδέχεται στο Villa Park σε μία σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση, αλλά παράλληλα και πρόβα τζενεράλε πριν την πρώτη μονομαχία με τον Ολυμπιακό.

Αναμφίβολα και το «ερυθρόλευκο» βλέμμα θα βρίσκεται σε αυτό το παιχνίδι, με την Βίλα να ψάχνει άλλο ένα βήμα για την 4άδα απέναντι σε μια ομάδα που δεν κυνηγά κάποιον στόχο και απλά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Οι «μπλε» μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο Αγγλίας στα ημιτελικά δεν έχουν κάποιον στόχο να κυνηγήσουν παρά να ολοκληρώσουν μια κακή σεζόν με θετικά αποτελέσματα και φυσικά θέλουν να εκμεταλλευτούν την πίεση που έχουν οι γηπεδούχοι για το αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τη Βίλα έχει απόντες τους τραυματίες Καμαρά, Μπουέντια, Μινγκς, Ράμσεϊ, Μορένα, ενώ ο Έμερι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ζανιόλο, με τον Μαρτίνεζ να συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα Κόνσα, Κάρλος, Τόρες, Ντίνιε, στη μεσαία γραμμή Μπέιλι, Λουίζ, Τίλεμανς, ΜακΓκιν, μπροστά τους τον Ρότζερς και στην επίθεση το… βαρύ χαρτί που λέγεται Γουάτκινς.

Η Τσέλσι του Ποκετίνο δεν έχει τον Φερνάντεζ που υποβλήθηκε σε επέμβαση και είναι στη λίστα απόντων μαζί με Γκούστο, Τσίλγουελ, Φοφανα, Λάβια, Τζέιμς, Ενκουκού.

Στο τέρμα θα είναι ο Πέτροβιτς με άμυνα τους Ντισασί, Τσαλομπά, Σίλβα, Κουκουρέγια, στη μεσαία γραμμή Καϊσέδο, Γκάλαχερ, Μαντουέκε, Πάλμερ και Στέρλινγκ πίσω από τον Τζάκσον.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άστον Βίλα – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 27/04/2024

  • Η Άστον Βίλα έχει 66 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ η Τσέλσι έχει 47 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση.
  • Στον πρώτο γύρο η Βίλα νίκησε στο Stamford Brigde (0-1), ενώ οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και στον 4ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας, με την Τσέλσι να παίρνει το εισιτήριο χάρη στο 1-3 στο Μπέρμιγχαμ μετά το 0-0 στο Λονδίνο.
  • Η Τσέλσι έχει 2/2 νίκες στις τελευταίες επισκέψεις της στο Villa Park για το πρωτάθλημα (1-3, 0-2).
  • Η Βίλα έχει σερί δύο νικών στο πρωτάθλημα, ενώ έχει σκοράρει και στα 6 τελευταία παιχνίδια της.
  • Η Τσέλσι προέρχεται από βαριά ήττα από την Άρσεναλ (5-0) που τερμάτισε αήττητο σερί 8 αγώνων.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Άστον Βίλα – Τσέλσι: Προγνωστικά 27/04/2024

Η Άστον Βίλα λίγο πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Conference League περιμένει την Τσέλσι με το «τρίποντο» να είναι αναγκαίο στην κούρσα τετράδας. Η ομάδα του Έμερι έχει τεράστιο κίνητρο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να πάρει τη νίκη.

ΝΙΚΗ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Μεγάλο όπλο των γηπεδούχων είναι ο Όλι Γουάτκινς που κάνει θραύση στο πρωτάθλημα με 19 γκολ, 12 ασίστ και θα ηγηθεί της επίθεσης σε άλλο ένα παιχνίδι, ενώ ήταν σκόρερ και στο 0-1 του πρώτου γύρου στο Stamford Bridge.

ΣΚΟΡΕΡ ΓΟΥΑΤΚΙΝΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άστον Βίλα – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ