el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/04/2024

Σπουδαία αναμέτρηση στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ με τις δυο ομάδες να ονειρεύονται την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League.

Τόσο οι Ισπανοί, όσο και οι Γερμανοί έχουν πλέον μεγάλες βλέψεις στη διοργάνωση και στο πρώτο ματς για τη φάση των «8» ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να αυξήσουν – ενόψει της ρεβάνς – κατακόρυφα τις ελπιδες τους για πρόκριση στους «4».

Με 1000+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στη Μαδρίτη για τη φάση των «8» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!

 


Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Ανάλυση Παρουσίαση 10/04/2024

H Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Ντόρτμουντ στο κατάμεστο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Οι γηπεδούχοι πήραν τεράστια ψυχολογική ώθηση μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Ίντερ στα πέναλτι και πλέον θα κληθούν με τον τίτλο του φαβορί να λυγίσουν τους Βεστφαλούς.

Για την Ατλέτικο υπάρχουν σημαντικά προβλήματα. Θα λείψουν οι Μέμφις Ντεπάι, Μάριο Ερμόσο, ενώ μακροχόνια απόντες είναι οι Τόμας Λεμάρ και Βιτόλο.

Ο Τσόλο Σιμεόνε θα παίξει το αγαπημένο του 5-3-2 με πρώτο και βασικό στόχο να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και να δαγκώσει στην επίθεση. Οι δύο στην επίθεση θα είναι οι Γκριεζμάν, Μοράτα και πίσω τους οι Γιορέντε, Ντε Πολ, Κόκε θα κληθούν να κάψουν και ράψουν σ’ ‘ενα ματς που αναμφισβήτητα θα πάει και στη δύναμη.

«Μας περιμένει δύσκολο ματς. Η Ντόρτμουντ είναι εξαιρετική στις αντεπιθέσεις και εκτός έδρας είναι αήττητη εδώ και 4 μήνες», τόνισε ο Σιμεόνε παραμονή της αναμέτρησης.

Η Ντόρτμουντ έχει δείξει φέτος πως είναι ικανή για μεγάλες ζημιές. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τερμάτισε πρώτη σε όμιλο με Παρί, Νιουκάστλ και Μίλαν, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε την PSV χωρίς να ηττηθεί (1-1, 2-0). Από τους Γερμανούς η απουσία του Μάλεν ενδέχεται να χαλάσει τη χημεία μεσοεπιθετικά.

Ο Τέρζιτς μεσοεπιθετικά θα εμπιστευτεί τους Σάντσο, Μπραντ, Αντεγέμι και Φίλκρουγκ με στόχο να συνδυάσει ταχύτητα και εκτέλεση.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ματς στη Μαδρίτη.

«Θα παλέψουμε όπως εχουμε κάνει σε όλα τα φετινά ματς στο Champions League. Υπάρχει αισιοδοξία και δεν πρέπει να ξεχάμε ότι θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα μας», τόνισε ο Τέρζιτς.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι στα Πρωταθληματά τους δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Ατλετικο στη LaLiga βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 58 βαθμούς και δίνει «μάχη» για να διατηρηθεί σε τροχιά Champions League, αφού η Μπιλμπάο την ακολουθεί σε απόσταση δύο βαθμών. Οι Μαδριλένοι το Σαββατοκύριακο ξεκουράστηκαν και το τελευταίο τους δείγμα γραφής ήταν 1/4 στη νίκη με 1-2 επί της Βιγιαρεάλ.

Η Ντόρτμουντ στην Bundesliga  ηττήθηκε το Σάββατο 0-1 από την Στουτγκάρδη και μπήκε σε περιπέτειες, αφού πλέον είναι στην 5η θέση ισόβαθμη με την Λειψία. Ο στόχος της εξόδου στο επόμενο Champions League έχει τεθεί πλέον σε κίνδυνο.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Στατιστικά, Προϊστορία 10/04/2024

  • Δύο φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Αλτέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ. Ηταν το 2018 σε φάση ομίλων Champions League. Στη Γερμανία η Ντόρτμουντ επικράτησε 4-0 και στην Μαδρίτη η Ατλέτικο απάντησε με νίκη με σκορ 2-0.
  • Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει χάσει ποτέ (10 νίκες, 6 ισοπαλίες) σε εντός έδρας νοκ-άουτ παιχνίδι για το Champions League με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στην άκρη του πάγκου της. Μάλιστα στα 12 από τα 16 παιχνίδια έχει διατηρήσει και το μηδέν στην άμυνα.
  • Η Ντόρτμουντ σε 8 φετινά ματς στο Champions League ηττήθηκε μόνο στην πρεμιέρα του ομίλου στο Παρίσι και στη συνέχει απάντησε με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Στη φάση των «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Αϊντχόφεν με ισοπαλία (1-1) στην Ολλανδία και νίκη με 2-0 στη Γερμανια.
  •  Μόλις μια ήττα έχει η Ατλέτικο (5 νίκες, 2 ισοπαλίες) στη φετινή της πορεία στο Champions League. Συγκεκριμένα ηττήθηκε στο Μιλάνο από την Ιντερ στη φάση των «16».
  •  Η Ατλέτικο Μαδρίτης σε 8 ματς στο Champions League μετράει 5 Over, 3 Under, 5 Goal και 3 No Goal.
  • Η Ντόρτμουντ σε 8 ματς στο Champions League έχει 7 Under, 1 Over, 3 Goal και 5 No Goal.
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά 10/04/2024

Ατλέτικο και Ντόρτμουντ υπόσχονται μια μεγάλη μάχη με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Για την αναμέτρηση στη Μαδρίτη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι η Ατλέτικο είναι σαφώς πιο σκληρή ομάδα. Αναφέραμε και πιο πάνω ότι ο Σιμεόνε έχει καταπληκτική παράδοση και είναι αήττητος σε εντός έδρας νοκ άουτ ματς στο Champions League .

  νικη ατλετικο σε αποδοση 1.81

Η Ατλέτικο θα μπει και πάλι στο χορτάρι με πρωτο και βασικό σχότο να μην δει την εστία να παραβιάζεται.

ακριβεσ σκορ πολλαπλων επιλογων 1-0, 2-0, 3-0 σε αποδοση 3.05 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ