el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/03/2024

Ματσάρα στην Ισπανία: Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Ίντερ (22:00) για το δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στη φάση των 16 του Champions League.

Οι Ιταλοί, που είναι πιθανότατα η πιο φορμαρισμένη και σταθερή ομάδα της Ευρώπης, κέρδισαν με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και έχουν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά, ενώ, στην άλλη μεριά, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την ανατροπή για να μείνει ζωντανή στον μοναδικό στόχο που της έχει μείνει σε μία κακή – σε γενικές γραμμές – σεζόν.

Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να περιμένουμε ένα συναρπαστικό ματς, με έμφαση στην τακτική και την προσήλωση στο πλάνο των δύο προπονητών.

Για το ματς στο Μετροπολιτάνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το δεύτερο ματς της φάσης των 16 του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ: Παρουσίαση, Ανάλυση 13/03/2024

Στις 4 Φεβρουαρίου, λίγο μετά το 1-1 με τη Ρεάλ, ο Αντουάν Γκριεζμάν επέλεξε να «πικάρει» τους φιλάθλους της «Βασίλισσας» με ένα post στο X με κάποια emojis.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος πως από τότε η Ατλέτικο πήρε την… κάτω βόλτα: Σε οκτώ παιχνίδια, οι Μαδριλένοι έχασαν πέντε φορές, με την τελευταία ήττα να έρχεται πριν λίγες μέρες από την Κάντιθ (2-0), η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε βρίσκεται σε κακό αγωνιστικό φεγγάρι. Η 3η Μπαρτσελόνα απέχει έξι βαθμούς εντός συνόρων και η Ατλέτικο κινδυνεύει να χάσει και την τετράδα από την εξαιρετική Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ στο πρώτο ματς με την Ίντερ «κατάφερε» να χάσει μόλις με 1-0. Η εικόνα στο γήπεδο έδειχνε μία μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες (2,3 XGoals για την Ίντερ, 0,6 XGoals για την Ατλέτικο, 5-0 οι τελικές στην εστία) και το μοναδικό καλό νέο για τους Ισπανούς είναι πως η καθοριστική ρεβάνς θα διεξαχθεί στην έδρα τους, μπροστά στους φιλάθλους τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σιμεόνε θα εμπιστευτεί ξανά σύστημα με τρεις στην άμυνα, χωρίς να υπολογίζει στους Αθπιλικουέτα και Χιμένες. Ο Γκριεζμάν δεν έπαιξε κόντρα στην Κάντιθ, όμως θα δώσει μάχη για να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, με τους Κορέα και Ντεπάι να διεκδικούν σε πρώτη φάση τη θέση στο πλευρό του Μοράτα.

Έτσι, με βάση τα δεδομένα, η πιθανή ενδεκάδα της Ατλέτικο αποτελείται από τους Όμπλακ, Λίνο, Ερμόσο, Βίτσελ, Σάβιτς, Γιορέντε, Σαόυλ, Κόκε, Ντε Πολ, Μοράτα και Κορέα.

Εντελώς διαφορετικό το κλίμα στην Ίντερ. Με το πόδι στο γκάζι, οι Νερατζούρι «έγραψαν» την 13η συνεχόμενη νίκη τους με το 1-0 επί της Μπολόνια και είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν – ως φαβορί – την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Champions League.

H Ίντερ κυριαρχεί απόλυτα εντός συνόρων, έχοντας διαφορά 16 βαθμών από την 2η Μίλαν και είναι πολύ πιο άνετη στο να εστιάσει στις υποχρεώσεις της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Άλλωστε, η περσινή πορεία μέχρι τον τελικό αποτελεί οδηγό για τους Ιταλούς, που καλούνται αρχικά να προστατέψουν το 1-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο.

Το θετικό για τον Σιμόνε Ιντζάγκι είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα σε ο,τι αφορά τον βασικό του κορμό, αφού δεν υπολογίζονται οι Αρναούτοβιτς και Αουγκούστο, οι οποίοι συνήθως αγωνίζονται ως αλλαγές.

Η Ίντερ δεν έχει λόγο να αλλάξει το πλάνο της και η πιθανή ενδεκάδα για τη ρεβάνς με την Ατλέτικο αποτελείται από τους Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Βράι, Μπαστόνι, Ντούμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν, Ντιμάρκο, Τουράμ και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ: Στατιστικά και Προϊστορία 13/03/2024

  • Το πρώτο ματς έληξε με 1-0 υπέρ της Ίντερ.
  • Ο συνδυασμός No Goal και Under 2.5 κυριάρχησε και στα τρία μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Η Ίντερ μετρά 13 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Ατλέτικο έχασε στα πέντε από τα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στα τρία τελευταία ματς της Ατλέτικο σημειώθηκαν 2-3 συνολικά γκολ.
  • Πέντε από τις έξι τελευταίες νίκες της Ίντερ συνοδεύτηκαν επίσης με No Goal.
  • Η Ατλέτικο έχει χάσει μόλις μία φορά φέτος στην έδρα της.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ: Προγνωστικά 13/03/2024

Η Ίντερ έχει το 1-0 και τη φόρμα, η Ατλέτικο την ανάγκη για… επιβίωση και την έδρα: Η ρεβάνς συνοδεύεται με ισορροπία και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

Το dna των δύο ομάδων και τα πλάνα των προπονητών οδηγούν προς ένα ματς με ένταση, χαμηλό τέμπο και λίγες φάσεις. Η Ατλέτικο είναι υποχρεωμένη να πιέσει ψηλά και να βρει ένα απαραίτητο γκολ, κάτι που ίσως επιτρέψει στην Ίντερ να δημιουργήσει φάσεις στην κόντρα με τους Λαουτάρο και Τουράμ.

Για το ματς στη Μαδρίτη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.09 ΣΤΗ NOVIBET

Ο ρυθμός ίσως «ανοίξει» στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η λογική λέει πως θα δούμε μία «σφιχτή» Ίντερ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι Ιταλοί θα περιμένουν πίσω από την μπάλα και μπορούν να κρατήσουν το μηδέν, τουλάχιστον μέχρι το 45ο λεπτό του αγώνα.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ