el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/02/2024

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη (19:30) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στο Περιστέρι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η αντίστροφη μέτρηση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος έχει αρχίσει και ο Ατρόμητος περιμένει τον Άρη στο Περιστέρι σε άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Φάληρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Ατρόμητος – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/02/2024

Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με τον Ατρόμητο να περιμένει τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι του Σάσα Ίλιτς στοχεύουν στην επιστροφή τους στις νίκες, καθώς μετρούν τέσσερις συνεχόμενες ήττες, έχοντας απωλέσει το αήττητο σερί τους και έχουν μείνει κολλημένοι στους 23 βαθμούς, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τις ελπίδες τους για είσοδο στα Playoffs.

Πλέον ο Ατρόμητος θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο την κανονική περίοδο ώστε παράλληλα να μην έχει και… μπελάδες με τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα Playouts, παίρνοντας άλλο ένα αποτέλεσμα απέναντι στους πέντε «μεγάλους», μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού (3-2) και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (0-0), αμφότερα εντός έδρας.

Στην αντίπερα όχθη ο Άρης δοκιμάζεται στο Περιστέρι με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία. Αιτία είναι η νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με το γκολ του Βέλεθ (0-1), στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα του Άκη Μάντζιου προ των πυλών του πρώτου της τελικού στον θεσμό μετά το 2010, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο της σεζόν.

Όσον αφορά τον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος οι Θεσσαλονικείς με 35 βαθμούς βρίσκονται στην 5η θέση, στο +2 από την Λαμία και στο +6 από τον 7ο Αστέρα Τρίπολης και καλούνται να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα και χωρίς περαιτέρω άγχος το εισιτήριο για την εξάδα.

Ο Άρης προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες εκτός έδρας (1-1 με Πανσερραϊκό, 0-0 με ΠΑΣ Γιάννινα) κι έπειτα από τη νίκη στο Αγρίνιο που τον φέρνει πιο κοντά στον τελικό του κυπέλλου, θέλει να πανηγυρίσει «διπλό» και στο πρωτάθλημα, παίρνοντας παράλληλα ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ατρόμητος επικράτησε (1-3) σπάζοντας αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη (0-2-4), με τους «κίτρινους» να έχουν πέντε σερί ματς στο Περιστέρι χωρίς ήττα.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ατρόμητος – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 17/02/2024

  • Ο Ατρόμητος με 23 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης, ενώ ο Άρης με 35 βρίσκεται στην 5η θέση.
  • Στον πρώτο γύρο ο Ατρόμητος επικράτησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-3).
  • Ο Άρης είναι αήττητος στις 5 τελευταίες επισκέψεις του στο Περιστέρι με 3 ισοπαλίες και 2 νίκες.
  • Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (1-1 με Πανσερραϊκό, 0-0 με ΠΑΣ).
  • Ο Ατρόμητος έχει 4 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει σε τρία εξ αυτών και πέντε αγώνες χωρίς νίκη.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Ατρόμητος – Άρης: Προγνωστικά 17/02/2024

Αμφίρροπο παιχνίδι στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να περιμένει τον Άρη, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το «τρίποντο». Οι ισορροπίες είναι λεπτές, οι γηπεδούχοι έχουν συνεχόμενες ήττες, ενώ οι «κίτρινοι» έχουν περισσότερο το μυαλό τους στο κύπελλο εδώ και καιρό, καθώς από εκεί έχουν πιο ρεαλιστικές πιθανότητες να βρουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, παράλληλα με την προοπτική διεκδίκησης τίτλου. Το παιχνίδι αρχίζει από την ισοπαλία.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.35 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ατρόμητος δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει, κάτι που δεν έχει καταφέρει σε 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Ο Άρης αντίστοιχα έχει σκοράρει σε 3/4 τελευταία δικά του παιχνίδια, αλλά με το… σταγονόμετρο, με ένα γκολ ανά αγώνα.

NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ατρόμητος – Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/02/2024

Ο Σάσα Ίλιτς δε μπορεί να υπολογίζει στον Λούκας Ασεβέδο χωρίς να υπάρχουν άλλα προβλήματα με τραυματισμούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τσιντώτας – Ντε Μποκ, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Κιβρακίδης – Κουντέ, Έντερ, Γιουμπιτάνα – Βαλέντσια, Ρομπάιγ, Αντζιέλσκι.

Για τον Άκη Μάντζιο δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Οντουμπάτζο, ενώ από το μέτωπο των τραυματιών δε μπορεί να υπολογίζει στους Ζουλ, Φαμπιάνο, Τζούρασεκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Μοντόγια, Μπράμπετς, Βέλεθ, Φατόρε – Βερτσράτε, Νταρίντα – Σαβέριο, Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ – Μορόν.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ