el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/02/2024

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στο Περιστέρι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο για να συνεχίσει στην κορυφή, με τους γηπεδούχους να θέλουν να προλάβουν το «τρένο» των Playoffs.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Περιστέρι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/02/2024

Δοκιμασία για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι που θέλει το «τρίποντο» για να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μαζί με τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (2-1) απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής (47 βαθμοί) επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική περίοδο την οποία διανύει.

Το άνετο 5-0 επί του Πανσερραϊκού στον επαναληπτικό προημιτελικό κυπέλλου έβαλε την τυπική σφραγίδα στο εισιτήριο του ημιτελικού, για να δοθεί νέο ραντεβού με τους «πράσινους».

Ωστόσο μέχρι τις μάχες με τον Παναθηναϊκό προηγείται η επίσκεψη στα δυτικά προάστια όπου η νίκη θα διατηρήσει τους «ασπρόμαυρους» στην πρώτη θέση και το πάνω χέρι για τη συνέχεια της κούρσας κορυφής.

Με τις διαφορές να είναι μικρές και τους ανταγωνιστές σε απόσταση βολής κανένα «τρίποντο» δεν περισσεύει, με τον ΠΑΟΚ που διαθέτει πλέον την καλύτερη επίθεση (55 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (15 γκολ παθητικό) να θέλει να συνεχίσει στο μονοπάτι των νικών και στο Περιστέρι.

Στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη νίκη στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-2) στον πρώτο προημιτελικό και εξαιτίας της ήττας στο Περιστέρι (0-2) αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον η ομάδα του Σάσα Ίλιτς οφείλει να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα, όπου η απόσταση από την προνομιούχο 6η θέση που δίνει εισιτήριο για τα Playoffs είναι σημαντική.

Οι δύο ήττες από ΑΕΚ (0-5) και Αστέρα Τρίπολης (3-1) σε συνδυασμό με το 1-1 με τον ΟΦΗ έχουν βάλει φρένο στις ελπίδες των «κυανόλευκων» για την εξάδα, με τα περιθώρια να έχουν στενέψει και το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο να είναι αναγκαίο, ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με τον Ατρόμητο με τελευταίο το 2-0 του πρώτου γύρου στην Τούμπα, όμως η ομάδα του Περιστερίου είναι αήττητη στις τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις του «δικεφάλου» του Βορρά.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 04/02/2024

  • Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη βαθμολογία με 47 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος είναι 8ος με 23 βαθμούς.
  • Οι δύο ομάδες προέρχονται από αγώνες κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 5-0 τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Ατρόμητος ηττήθηκε 0-2 από τον Παναθηναϊκό και αποκλείστηκε.
  • Ο ΠΑΟΚ μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Άρη, ενώ ο Ατρόμητος έχει τρία ματς χωρίς νίκη.
  • Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 στην Τούμπα.
  • Ο «δικέφαλος» είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες (3-1-0).
  • Αντίστοιχα ο Ατρόμητος είναι αήττητος στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Το περσινό αντίστοιχο ματς έληξε 1-1.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 04/02/2024

Η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει δώσει άλλον αέρα στον ΠΑΟΚ που θέλει να φύγει πρωτοπόρος και από το Περιστέρι, έχοντας δείξει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας το πάνω χέρι στους αγώνες του από το πρώτο μέρος. Στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος τα έδωσε όλα αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση με τον Παναθηναϊκό και είναι κουρασμένος σωματικά και πνευματικά.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Μεγάλος πρωταγωνιστής σετο… τρελό ράλι της ομάδας του Λουτσέσκου που την έχει φέρει στην κορυφή είναι ο Ντεσπόντοφ που προέρχεται από τα δύο γκολ στο ντέρμπι και μπορεί να συνεχίσει το σερί.

ΣΚΟΡΕΡ ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/02/2024

Ο Σάσα Ίλιτς θέλει από την ομάδα του να κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο χωρίς να έχει σημαντικά προβλήματα με απουσίες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσιντώτας – Αθανασίου, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Κιβρακίδης – Έντερ, Έρλινγκμαρκ – Κούντε, Βρακάς, Βαλέντσια – Αντζιέλσκι.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει διαθέσιμο μόνο τον Βιεϊρίνια, ενώ αντίθετα έχει ενισχυμένη την ομάδα με τον Σαμάτα που επέστρεψε από το Copa Africa και τον νεοαποκτηθέντα Γιόνι Ότο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σάστρε – Οζντόεφ, Μεϊτέ – Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ – Τόμας.


 


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ