el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Χιρόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/12/2023

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Χιρόνα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της La Liga. Για το καταλανικό ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μάχη της κορυφής στην ισπανική λίγκα είναι άκρως ενδιαφέρουσα και η Μπάρτσα περιμένει στο τοπικό ντέρμπι της Καταλωνίας την μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν Χιρόνα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της La Liga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στη La Liga!


Μπαρτσελόνα – Χιρόνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/12/2023

Να ένα ντέρμπι που δεν περίμεναν πολλοί στην αρχή της σεζόν. Η Χιρόνα με την τρομερή της πορεία έχει αναγκάσει την ποδοσφαιρική Ισπανία κι όχι μόνο να… υποκλιθεί, καθώς η (στα χαρτιά) «μικρή» ομάδα της Καταλωνίας όχι μόνο είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια, αλλά ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Ρεάλ και βρίσκεται στο +4 από την Μπαρτσελόνα!

Η Μπάρτσα τώρα υποδέχεται την ομάδα έκπληξη της La Liga με μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να μειώσει την απόσταση από τη Χιρόνα, αλλά και να μείνει στο… κατόπι των Μαδριλένων.

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική το γκολ του Φέλιξ να έδωσε τη νίκη στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, αλλά η ομάδα του Τσάβι καλείται για δεύτερη σερί αγωνιστική να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να μην χάσει περαιτέρω έδαφος.

Αντίστοιχα η όρεξη έχει ανοίξει στην ομάδα του Μίτσελ, η οποία όσο προχωρά ο «μαραθώνιος» και παραμένει στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας τόσο αποκτά αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, δημιουργώντας προβλήματα στους «μεγάλους» που βλέπουν μια ομάδα από το… πουθενά που συνήθιζε να παλεύει για τη σωτηρία, πλέον να είναι διεκδικήτρια του τίτλου και των θέσεων για το επόμενο Champions League.

Αναμφίβολα το μίνι καταλανικό ντέρμπι έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τους δύο αντιπάλους και συγκεντρώνει τα βλέμματα της αγωνιστικής.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μπαρτσελόνα – Χιρόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 10/12/2023

  • Η Χιρόνα έχει 38 βαθμούς και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση της κατάταξης με τη Ρεάλ, ενώ η Μπαρτσελόνα ακολουθεί με 34 βαθμούς.
  • Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από τη νίκη (1-0) επί της Ατλέτικο, ενώ η Χιρόνα πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Οριχουέλα (2-5) για το κύπελλο.
  • Εντός έδρας η Μπάρτσα έχει 7 νίκες και την ήττα από τη Ρεάλ (1-2).
  • Η Χιρόνα είναι αήττητη εκτός έδρας, με 6 νίκες και μία ισοπαλία.
  • Η Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει σε 14/15 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Εξαίρεση το 0-0 της πρεμιέρας με τη Χετάφε.
  • Η Χιρόνα επίσης έχει σκοράρει σε 14/15 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Εξαίρεση το 0-3 από τη Ρεάλ. Έκτοτε τρέχει αήττητο 7 αγώνων με 6-1-0.
  • Στη σύντομη προϊστορία των δύο ομάδων στη μεγάλη κατηγορία η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, μία εκ των οποίων πάντως ήταν το περσινό 0-0.
  • Η βαθμολογία της La Liga
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Μπαρτσελόνα – Χιρόνα: Προγνωστικά 10/12/2023

Πολύ σημαντικό ντέρμπι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική για την Μπαρτσελόνα, η οποία τα κατάφερε με την Ατλέτικο νικώντας 1-0, αλλά τώρα περιμένει την εξαιρετική φέτος Χιρόνα.

Οι Καταλανοί έχουν κάνει τρομερή πορεία πρωταθλητισμού κι έχουν δείξει έμπρακτα πως μπορούν να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο και είναι αήττητοι εκτός έδρας. Έχουν τη δυνατότητα να μην «λυγίσουν» ούτε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης.

Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

Το ματς είναι ντέρμπι βάσει βαθμολογίας και η φετινή Χιρόνα είναι σκληρό καρύδι έχοντας δείξει πως δεν αστειεύεται και τώρα είναι η ευκαιρία της να το δείξει ξανά.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Χιρόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/12/2023

Ο Τσάβι εξακολουθεί να μην έχει τον βασικό του τερματοφύλακα Τερ Στέγκεν, ενώ επίσης απουσιάζει ο Ινίγο Μαρτίνεθ, με τον Καταλανό τεχνικό να προσανατολίζεται σε όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πένια – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Κανσέλο – Ντε Γιονγκ, Γκουντογκάν, Πέδρι – Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Φέλιξ.

Χιρόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/12/2023

Από την πλευρά της η ομάδα του Μίτσελ έχει τις δικές της απουσίες (Ερέρα, Ρόκα, Βίγια) με τον Αρτέρο να είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γκαζανίγκα – Ε. Γκαρθία, Λόπεθ, Μπλιντ – Τσιγκάνκοφ, Κόουτο, Α. Γκαρθία, Γκουτιέρες – Μαρτίν, Ντόμπβικ, Σάβιο.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ