el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα – Ιντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/10/2022

Οι μεγάλες μάχες της 4ης αγωνιστικής του Champions League συνεχίζονται και η αγωνία με φόντο την πρόκριση κορυφώνεται. Στον 3ο όμιλο, ξεχωρίζει το ντέρμπι στο «Καμπ Νου» ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ιντερ (22:00).

Οι Καταλανοί «καίγονται» για τη νίκη, ενώ οι «νερατζούρι» ουσιαστικά παίζουν για δύο αποτελέσματα, αφού ακόμα και με ισοπαλία θα παραμείνουν γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Αναμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, ο οποίος στα τελευταία δύο ματς στον όμιλο έχει μείνει άσφαιρος και είναι αποφασισμένος να ανοίξει τον δρόμο προς την πρόκριση.

Με 700+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ιντερ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Μπαρτσελόνα – Ιντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/10/2022

Οι δύο ομάδες σε διάστημα μιας βδομάδας θα κονταροχτυπηθούν για δεύτερη φορά σε μια άτυπη ρεβάνς για την 4η αγωνιστική.

Η Ιντερ με το 1-0 στο Μιλάνο σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται στο +3 από την Μπαρτσελόνα. Οι «νερατζούρι» στο πρώτο παιχνίδι έπαιξαν κλειστά και με περίσσιο πάθος απενεργοποίησαν αρχικά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι και στην συνέχεια τα υπόλοιπα ατού των Καταλανών. Η επικράτηση με 1-0 ήρθε από το γκολ του Τσαλχάνογλου, ο οποίος με σουτ αιφνιδίασε τον Αντρέ Τερ Στέγκεν, ενώ γενικά η Ιντερ έπαιξε με αντεπιθέσεις.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει το παιχνίδι με την Ιντερ σαν τελικό, αφού σε περίπτωση που δεν πανηγυρίσει τη νίκη θα μπλέξει σχετικά με την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Οι Καταλανοί την Κυριακή το βράδυ επικράτησαν δύσκολα με 1-0 της Θέλτα στο Καμπ Νου και σώθηκαν εκ θαύματος καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Με τη συγκεκριμένη νίκη η Μπάρτσα διατηρήθηκε στην κορυφή της La Liga και ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Τσάβι δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και χτύπησε καμπανάκι, λέγοντας:

«Αν παίξουμε απέναντι στην Ιντερ όπως παίξαμε με τη Θέλτα δεν έχουμε καμία τύχη. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα στον τρόπο ανάπτυξης, αλλά και στην αμυντική λειτουργία. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που για εμάς μετράει μόνο η νίκη».

Ο προπονητής των Καταλανών ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι ο Λεβαντόφσκι στα τελευταία ματς σκοράρει με το σταγονόμετρο. «Σίγουρα με τη Θέλτα ένιωσε κι αυτός αρκετές φορές άβολα, όμως έκανε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να τον αναζητήσουν περισσότερο οι συμπαίκτες του και να παίξουν περισσότερο μαζί του».

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά το παιχνίδι με την Ιντερ ακολουθεί για την Μπαρτσελόνα το Clasico με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Η Ιντερ μέσα στο Καμπ Νου θα παίξει για δύο αποτελέσματα. Οι «νερατζούρι», μετά τη νίκη στο Μιλάνο μπήκαν γερά στο κόλπο της πρόκρισης και βελτίωσαν την αγωνιστική τους εικόνα κυρίως στον τρόπο λειτουργίας. Οι Ιταλοί αναγνωρίζουν ότι όπως και στο πρώτο ματς έτσι και τώρα θα δεχτούν πίεση από τους Καταλανούς κι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Η Ιντερ το Σάββατο επέστρεψε στις νίκες και στο ιταλικό πρωτάθλημα μετά από δυο αναπάντεχες ήττες με Ουντινέζε και Ρόμα. Η επικράτηση με 2-1 στην έδρα του Σασουόλο αύξησε τα χαμόγελα και κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Εντιν Τζέκο που σκόραρε δύο φορές. Ωστόσο, οι νερατζούρι παραμένουν στην 7η θέση της βαθμολογία και βρίσκονται στο -8 από τη Νάπολι.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι αναγνωρίζει ότι η ομάδα του έχει δύσκολη αποστολή μέσα στη Βαρκελώνη.

«Με μεγάλη προσπάθεια και κατάθεση ψυχής καταφέραμε και επικρατήσαμε στο Μιλάνο. Χρειάζεται ανάλογη προσπάθεια απ’ όλους και μέσα στο Καμπ Νου. Έχουμε μελετήσει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες τους», υποστήριξε ο προπονητής της Ιντερ παραμονή του ματς.


Μπαρτσελόνα – Ιντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 12/10/2022

  • Η Ιντερ είναι βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, ωστόσο εκτός έδρας η άμυνά της έχει δεχτεί 10 γκολ στις πέντε πιο πρόσφατες εξορμήσεις της.
  • Η Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο δεν βρήκε δίχτυα και το γεγονός ότι για 3ο σερί εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι έμεινε χωρίς γκολ αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της.
  • Από το 2009 Ιντερ και Μπαρτσελόνα έχουν συναντηθεί 9 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ανεξαρτήτως έδρας οι Καταλανοί μετρούν 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και η Ιντερ έχει νικήσει 2 φορές.
  • Ο Λεβαντόφσκι την περασμένη βδομάδα αντιμετώπισε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι την Ιντερ και δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Πολωνός στράικερ με τη φανέλα της Μπάγερν έχει αντιμετωπίσει δύο φορές σε φιλικά την Ιντερ και πάλι είχε μείνει άσφαιρος.
  • Η Ιντερ σε τρία ματς στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μετράει ισάριθμα Under και No Goal. Συγκεκριμένα ηττήθηκε 0-2 από την Μπάγερν στο Μιλάνο και στη συνέχει νίκησε Βικτόρια Πλζεν (0-2) και Μπαρτσελόνα (1-0).
  • 2 Under, 2 No Goal και ένα Over 2,5 με Goal μας έχει μοιράσει η Μπαρτσελόνα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων.
  • 0-1 γκολ παίζει η Μπάρτσα στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Οι Καταλανοί νίκησαν Θέλτα και Μαγιόρκα με 1-0 και ηττήθηκαν από την Ιντερ με το ίδιο σκορ.
  • Σημειώνουμε ότι μόνο σε 1 από τα 9 τελευταία ματς της Μπαρτσελόνα στο Champions League σκόραραν & οι δύο ομάδες.
  • Η Ιντερ νίκησε για τελευταία φορά στην Ισπανία τον Οκτώβριο του 2004 με 1-5 κόντρα στην Βαλένθια. Έκτοτε μετράει 7 ήττες και 1 ισοπαλία.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Champions League.


Μπαρτσελόνα – Ιντερ: Προγνωστικά 12/10/2022

Το διακύβευμα στο παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ιντερ είναι τεράστιο με βάση την κατάσταση στην βαθμολογία. Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο ευρωπαίκό ντέρμπι στο Καμπ Νου.

Η αμυντική λειτουργία της Μπαρτσελόνα στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι καθόλου ενθαρρυντική και η Ιντερ είναι ικανή να βρει γκολ μέσα στη Βαρκελώνη.

GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπαρτσελόνα διψάει για τη νίκη και περιμένουμε ότι θα πατήσει γκάζι από το πρώτο μέρος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 3 τελευταία νίκες στη La Liga η Μπάρτσα σκόραρε στο πρώτο μέρος!

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Στο ματς της περασμένης βδομάδα σηκώθηκε αρκετή σκόνη για τις διαιτητικές αποφάσεις. Η Μπαρτσελόνα αποχώρησε με έντονα παράπονα από το Μιλάνο και ο Τσάβι δεν δίστασε να μιλήσει για αδικία εις βάρος της ομάδας του. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Σίμον Μαρτσίνιακ δεν θα αφήσει τίποτα στην τύψη του και τις δύσκολες αποφάσεις θα τις πάρει μαζί με το Var.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET  

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα  -Ιντερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/10/2022

Ο Τσάβι περιμένει από τους παίκτες του ένταση, πάθος και παράλληλα να βελτιώσουν τα ποσοστά ευστοχία στην επίθεση. Κινητήριος μοχλός θα είναι ο Λεβαντόφκσι. Υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα, αφού εκτός είναι οι Αραούχο, Κριστενσεν, Μπαλντέ, Πεγερίν. Επίσης, νοκ άουτ είναι ο μέσος Κεσί και ο επιθετικός Ντεπάι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Έρικ Γκαρσία, Αλόνσο – Μπουσκέτς, Γκάβι, Πέδρι – Ντεμπελέ, Ραφινια, Λεβαντόφσκι.

Ιντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/10/2022

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι περιμένει από τους παίκτες του να επαναλάβουν το τέλειο παιχνίδι στην άμυνα και να δαγκώσουν με αντεπιθέσεις. Οι Τσαλχάνογλου, Τζέκο έχουν βρει ρυθμό. Οι Ιταλοί θα αγωνιστούν και πάλι χωρίς τους Μπρόζοβιτς και Λουκάκου.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Μπαρέλα, Νταρμιάν, Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν, Ντιμάρκο – Τζέκο, Λαουτάρο.


Διαβάστε ακόμα…

napoli ajax1 novibet

Νάπολι – Άγιαξ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/10/2022

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ