el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/03/2024

«Τελικός» για Μπαρτσελόνα και Ναπολι στη Βαρκελώνη (22:00). Οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη ρεβάνς του 1-1 της Ιταλίας και ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Το κίνητρο είναι τεράστιο και για τις δύο ομάδες, αφού το Champions League είναι ο μοναδικός «ενεργός» στόχος τόσο για την Μπαρτσελόνα, που έχει ελάχιστες ελπίδες για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος (βρίσκεται στο -8 από την 1η Ρεάλ), όσο και για τη Νάπολι, που βιώνει μία κάκιστη σεζόν σε όλα τα επίπεδα (7η στο ιταλικό πρωτάθλημα μετά από δύο αλλαγές προπονητή).

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως η ρεβάνς για τη φάση των 16 του Champions League θα είναι συναρπαστική.

Για το ματς στην Βαρκελώνη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το δεύτερο ματς της φάσης των 16 του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Παρουσίαση, Ανάλυση 12/03/2024

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την Μπαρτσελόνα. Παρά την καλή – σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα – εικόνα της και το σερί των οκτώ αγώνων χωρίς ήττα, ένας αποκλεισμός από τη Νάπολι θα φέρει νέο κύμα εσωστρέφειας και, ταυτόχρονα, θα τελειώσει τη χρονιά από τις αρχές Μαρτίου.

O Τσάβι μοιάζει ανακουφισμένος μετά την απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι και έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικές παρεμβάσεις στην ενδεκάδα, που έχουν αλλάξει εντελώς την εικόνα: Παράδειγμα αποτελεί η τοποθέτηση του Κρίστενσεν στο «6» και η μονιμοποίηση του νεαρού Κουμπαρσί στην άμυνα.

Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο πως ο Τσάβι θα αποχαιρετήσει αν η Μπαρτσελόνα αποκλειστεί από τον βασικό της στόχο και είναι ξεκάθαρο ότι το ματς με τη Νάπολι αποτελεί «τελικό» για όλους.

Πολλά τα προβλήματα για τον Θρύλο της Μπάρτσα, που δεν υπολογίζει στους βασικούς Ντε Γιονγκ και Πέδρι, ενώ εδώ και καιρό είναι εκτός δράσης οι Μπαλδέ και Γκάβι. Αμφίβολοι – χωρίς πολλές ελπίδες για να παίξουν – οι Φεράν Τόρες και Αλόνσο. Δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Ραφίνια στα χαφ, αφού ο Βραζιλιάνος έδειξε καλό πρόσωπο ως «8» στη νίκη επί της Μαγιόρκα με 1-0.

Με βάση όσα έχουμε δει το προηγούμενο διάστημα, η πιθανή ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα θα αποτελείται από τους: Τερ Στέγκεν, Κονυτέ, Αραούχο, Μαρτίνες (Κουμπαρσί), Κανσέλο, Κρίστσενσεν, Γκουντογάν, Ραφίνια, Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι και Φέλιξ.

Βιντεο

Η νέα αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία είχε αποτέλεσμα: Η Νάπολι βελτιώθηκε αισθητά (κυρίως στο αμυντικό κομμάτι) και έχει «χτίσει» σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα (4 ισοπαλίες, 2 νίκες). Η σεζόν είναι ήδη χαμένη και το γεγονός πως ανέβηκε στην 7η θέση στη Serie A δεν… χρυσώνει κανένα χάπι, όμως, αντίθετα, είναι δεδομένο πως μία πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League θα δώσει χαμόγελα σε μία δύσκολη χρονιά.

Πριν το 1-1 με την Τορίνο, η Νάπολι κέρδισε με 2-1 την Γιουβέντους και διέλυσε με 6-1 τη Σασουόλο, δείχνοντας – για τα καλά – σημάδια ανάκαμψης. Οι Οσίμεν και Κβαρατσκέλια θυμήθηκαν τον περσινό τους εαυτό και σε γενικές γραμμές το timing της ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα είναι το καλύτερο δυνατό για τους περσινούς πρωταθλητές Ιταλίας.

Απώλεια ο Καχούστε, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πόδι. Η πιθανή ενδεκάδα της Νάπολι αποτελείται από τους Μέρετ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζέσους, Ρούι, Ανγκισά, Λομπότκα, Τραορέ, Πολιτάνο, Οσιμέν και Κβαρατσκέλια.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Στατιστικά, Προϊστορία 12/03/2024

  • Το πρώτο ματς έληξε με 1-1.
  • Η Μπαρτσελόνα τρέχει σερί οκτώ αγώνων χωρίς ήττα. Στα τρία τελευταία ματς δεν δέχτηκε ούτε γκολ.
  • Η Νάπολι μετρά 4 ισοπαλίες και 2 νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Tα έξι τελευταία ματς της Νάπολι συνοδεύτηκαν με G/G. Τα τέσσερα από αυτά έληξαν με το ίδιο σκορ, 1-1.
  • Η Νάπολι έχασε στα πέντε από τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Στο ίδιο διάστημα «έγραψε» δύο ισοπαλίες και μία νίκη, το 6-1 επί της Σασουόλο.
  • Στα πέντε επίσημα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Νάπολι δεν έχει κερδίσει ποτέ. Δύο νίκες «έγραψε» η Μπαρτσελόνα, ενώ άλλα δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Μπαρτσελόνα – Νάπολι: Προγνωστικά 12/03/2024

Κρίσιμο και εξαιρετικά αμφίρροπο ματς. Η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα και επειδή παίζει στην έδρα της, όμως η Νάπολι είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και προφανώς θα δώσει τα πάντα για μία μεγάλη πρόκριση.

Όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς, οι δύο ομάδες θα δώσουν έμφαση στην άμυνα και η ρεβάνς ίσως κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για το ματς στη Βαρκελώνη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2,5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.30 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά την ποιότητα στην επίθεση των δύο ομάδων, η ανάγκη για να αποφευχθεί κάθε ρίσκο θα παίξει πρωταρχικό ρόλο σε μία αναμέτρηση δίχως αύριο. Η Μπαρτσελόνα θα ελέγξει το ματς και θα έχουμε ανατροπή δεδομένων μόνο σε περίπτωση γρήγορου γκολ από τους φιλοξενούμενους. Η ποδοσφαιρική λογική και η εικόνα τους γέρνουν την πλάστιγγα προς ένα άκρως ισορροπημένο ματς, που δεν αποκλείεται να κριθεί στην παράταση.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Νάπολι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ