el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/04/2024

«Μονομαχία γιγάντων» την Τετάρτη (22:00) στο Μόναχο με φόντο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League. Η Μπάγερν υποδέχεται την Άρσεναλ και το πρώτο δείγμα γραφής πριν μια βδομάδα μας προϊδεάζει για ένα σπουδαίο ματς.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στο Μόναχο για τη φάση των «8» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!

 


Μπάγερν – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/04/2024

Στο Μόναχο, Μπάγερν και Άρσεναλ θα λύσουν τις διαφορές και μετά το 2-2 στο Λονδίνο έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι Βαυαροί μπροστά στο κοινό τους έχουν πανηγυρίσει 22 προκρίσεις σε 25 νοκ άουτ ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, ενώ σε 6 παιχνίδια απέναντι στην Άρσεναλ μετρούν 4 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα επί γερμανικού εδάφους.

Οι παίχτες του Τόμας Τούχελ αντιμετωπίζουν το ματς σαν «τελικό», αφού φέτος στην Bundesliga απέτυχαν παταγωδώς χάνοντας τον τίτλο από τη Λεβερκούζεν.

Το Σάβββατο η Μπάγερν δυσκολεύτηκε αλλά λυγισε (2-0) την Κολωνία σ’ ένα παιχνίδι που η μεγάλη έιδηση ήταν ότι κράτησε το μηδέν στην άμυνα και σκόραραν οι Γκερέιρο, Μίλερ.

Στην πρώτη αναμέτηση στπ Λονδίνο οι Γερμανοί προηγήθηκαν με 1-2, ενώ έφυγαν από το τερέν δικαιώς με παράπονα από τη διαιτησία, αφού ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν καταλόγισε ένα ξεκάθαρο πέναλτι (αμυντικός την Αρσεναλ έπιασε την μπάλα με το χέρι).

Τα τελευταία 24ωρα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που αναφέρει ότι ο Κίμιχ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Άρσεναλ και την επόμενη σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα του στους «Gunners».

Ο προπονητής της Μπάγερν για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ πρέπει να λύσει αρκετά προβλήματα. Οι Μπόι, Κομάν, Γκνάμπρι θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού, ενώ ο Ντέιβις είναι τιμωρημένος. Η συμμετοχή του Σανέ στο αρχικό σχήμα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Τούχελ στην καθιερωμένη συνεντευξη Τύπου τόνισε ότι «οι πιθανότητες είναι 50-50, θέλουμε μετά από το 2020 να βρεθουμε στον ημιτελικό, θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Η πιθανή ενδεκάδα της Μπάγερν: Νόιερ – Κίμιχ, Ντε Λιγκτ, Ντάιερ, Γκερέιρο – Λάιμερ, Γκορέτσκα – Σανέ (Τελ), Μίλερ, Μουσιάλα – Κέιν.

Η Άρσεναλ στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν θέλει να μείνει όρθια σε όλες τις διοργανώσεις, αφού διεκδικεί και το Πρωτάθλημα στην Premier League.

Οι «Gunners» την Κυριακή ηττήθηκαν από την Άστον Βίλα (0-2) με αποτέλεσμα να πέσουν από την κορυφή. Πλέον το ζητούμενο είναι να «απαντήσουν» με μια μεγάλη πρόκριση στο Μόναχο, ενώ έχουν να βρεθούν σε ημιτελική φάση Champions League από το 2009.

Στο Λονδίνο απέναντι στην Μπάγερν οι Άγγλοι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους κι έβγαλαν εξαιρετική αντίδραση από την στιγμή που έμειναν πίσω στο σκορ (1-2).

Ο Αρτέτα στάθηκε στο κίνητρο που έχουν οι παίχτες του για μια μεγάλη πρόκριση και στον αγωνιστικό τομέα δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Η συμμετοχή του Μάρτιν Όντεγκαρντ θα κριθεί λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ εδώ και καιρό τραυματίας είναι ο Τίμπερ.

Η πιθανή ενδεκάδα της Άρσεναλ: Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Κίβιορ – Ράις, Ζορζίνιο, Όντεγκαρντ – Σάκα, Μαρτινέλι, Χάβερτς.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάγερν και Άρσεναλ ορίστηκε ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μπάγερν – Άρσεναλ: Στατιστικά, Προϊστορία 17/04/2024

  • 13 φορές έχουν αναμετρηθέι Μπάγερν και Άρσεναλ στο παρελθόν. Οι Βαυαροί μετρούν 7 νίκες, οι Λονδρέζοι 3 νίκες και 3 ματς έχουν λήξει ισοπαλία με πιο πρόσφατη αυτή της περασμένης βδομάδας (2-2).
  • Η Άρσεναλ σε 9 ματς στο Champions League μετράει 5 Over, 4 Under, 4 Goal και 5 No Goal.
  • Η Μπάγερν φέτος στο Champions League μετράει 6 Over, 3 Under, 5 Goal και 4 No Goal.
  • Τα στατιστικά της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπάγερν στο Λονδίνο Μαδρίτη. Κατοχή μπάλας 59%-41%, Σουτ στον στόχο: 4-2, Συνολικά σουτ: 13-8, Κόρνερ: 2-1, Φάουλ: 13-12, Κίτρινες κάρτες: 1-2.
  • Ο διαιτητής Ντάνι Μακέλι φέτος έχει παίξει σε 5 ματς στο Champions League. Έχει δείξει συνολικά 20 κίτρινες κάρτες και δεν έχει υποδείξει πέναλτι.
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Μπάγερν – Άρσεναλ: Προγνωστικά 17/04/2024

Ο δεύτερος προημιτελικός ανάμεσα σε Μπάγερν και Άρσεναλ στο Μόναχο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για την μεγάλη αναμέτρηση επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Η δίψα των ομάδων για την πρόκριση στα ημιτελικά «φωτογραφίζει» ανοιχτό ματς ανάλογο με όσα διαδραματίστηκαν στο Λονδίνο. Οι άμυνες θα πιεστούν και θα λυγίσουν.

goal & Over 2.5 στο Μοναχο σε αποδοση 1.80

Η Μπάγερν μέσα στην έδρα της θα πιέσει. Επιθετικά τα πάντα εξαρτώνται στους Βαυαρούς από τον Χάρι Κέιν, ο οποίος στα πλαι του έχει παιχτες που τον ψάχνουν για το γκολ. Επίσης, ο Άγγλος φορ των Βαυαρών έχει δημιουργήσει τη δικιά του παράδοση απέναντι στην Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα το διάστημα που φορούσε τη φανέλα της Τότεναμ σε 19 ντέρμπι στο Λονδίνο έχει σκοράρει 14 φορές, ενώ βρήκε δίχτυα και την περασμένη βδομάδα στο 2-2 από το σημείο του πέναλτι.

ανυτιμε σκορερ κειν σε αποδοση 2.00

Αναμένουμε μάχες και στις δύο περιοχές και με δεδομένο ότι οι Βαυαροί εξέφρασαν τα παραπονά τους για τον μη καταλογισμό του πέναλτι οι διαιτητές θα είναι σαφώς πιο προσεχτικοί.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.80


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ