el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ντόρτμουντ – Λειψία: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/12/2023

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Λειψία (19:30) στο μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Bundesliga. Για το ντέρμπι στο Signal Iduna Park ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το γερμανικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με άλλο ένα ντέρμπι, καθώς η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Λειψία, με τις δύο ομάδες να απέχουν έναν βαθμό στην κούρσα που κάνουν για τον τίτλο και την είσοδο στην πρώτη τετράδα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της Bundesliga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Bundesliga!


Ντόρτμουντ – Λειψία: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/12/2023

Μεγάλο ματς στο Signal Iduna Park ή αλλιώς… Westfalen όπως έχει γίνει γνωστό όλα τα προηγούμενα χρόνια, με την Ντόρτμουντ να περιμένει τη Λειψία.

Οι δύο ομάδες απέχουν μόλις έναν βαθμό στην κατάταξη, στα όρια της τετράδας, έχοντας χάσει έδαφος από την τριπλέτα της κορυφής (Λεβερκούζεν, Μπάγερν, Στουτγκάρδη).

Η νίκη στο μεταξύ τους ντέρμπι στη Βεστφαλία είναι επιτακτική ανάγκη, με την Μπορούσια να θέλει το «τρίποντο» για να αντιδράσει άμεσα μετά την ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο από την Στουτγκάρδη (2-0), δείχνοντας πως μπορεί να αντέξει στην κούρσα τετράδας και τίτλου.

Αντίστοιχα οι «ταύροι» θέλουν να μείνουν όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή παίρνοντας ένα σημαντικό αποτέλεσμα που θα δείξει έμπρακτα την αντοχή τους σε μία οριακή αναμέτρηση λίγο πριν κλείσει ο πρώτος γύρος στην Bundesliga και επέλθει η καθιερωμένη χειμερινή διακοπή.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ντόρτμουντ – Λειψία: Στατιστικά & Προϊστορία 09/12/2023

  • Η Ντόρτμουντ έχει 25 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ενώ η Λειψία 26 αντίστοιχα.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική η Ντόρτμουντ ήρθε ισόπαλη με την Λεβερκούζεν (1-1), ενώ η Λειψία νίκησε την Χάιντενχαϊμ (2-1).
  • Η Ντόρτμουντ δέχεται γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια.
  • Η Λειψία δέχεται γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια.
  • Η Λειψία δεν έχει κάποια ισοπαλία στα εκτός έδρας παιχνίδια της (3 νίκες, 3 ήττες).
  • Στο περσινό αντίστοιχο ματς η Ντόρτμουντ είχε επικρατήσει (2-1).
  • Στα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια δεν υπάρχει ισοπαλία (5 νίκες η Ντόρμουντ, 4 η Λειψία).
  • Η βαθμολογία της Bundesliga
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ντόρτμουντ – Λειψία: Προγνωστικά 09/12/2023

Το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Γερμανία γίνεται στο Ντόρτμουντ, με την Μπορούσια να υποδέχεται τη Λειψία μην έχοντας περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και βασισμένη στη δύναμης της έδρας μπορεί να τα καταφέρει.

ΝΙΚΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Ως τώρα στη σεζόν η Λειψία έχει κερδίσει 5 πέναλτι έχοντας ευστοχήσει στα 3, ενώ η Ντόρτμουντ έχει κερδίσει μόλις ένα. Ο καταλογισμός πέναλτι είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Λειψία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ντόρτμουντ – Λειψία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/12/2023

Η Ντόρτμουντ εκτός από την ήττα-αποκλεισμό στο κύπελλο από τη Στουτγκάρδη αποκόμισε και προβλήματα τραυματισμών, με Βολφ, Ζάμπιτσερ, Μουκόκο, Ράιερσον να τίθενται νοκ άουτ. Αντίθετα ευχάριστα νέα για τον Τέρζιτς είναι η επιστροφή Σούλε και Ρέινα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Σούλε, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μπενσεμπαΐνι – Τσαν, Οζκάν – Αντεγέμι, Ρόις, Μάλεν – Φίλκρουγκ.

Η Λειψία έχει κι αυτή τις απουσίες της με Ορμπαν και Μπιτσιάμπου που δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστούν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπλάσβιχ – Χένρικς, Σιμακάν, Λουκέμπα, Ράουμ – Χαϊνταρά, Σλάγκερ, Καμπλ, Σίμονς – Πόουλσεν, Οπέντα.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ