el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/12/2023

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League (22:00). Για το σπουδαίο παιχνίδι στη Γερμανία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Τελευταία και άκρως καθοριστική στροφή στους ομίλους του Champions League, με την Ντόρτμουντ να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» από τον όμιλο… θανάτου, αλλά να κυνηγά την πρωτιά, την οποία θέλει να αρπάξει μαζί με την πρόκρισή της η Παρί σε άλλο ένα μεγάλο ματς.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/12/2023

Τελευταία και καθοριστική αγωνιστική στον 6ο όμιλο, ο οποίος εξ αρχής ήταν ο πλέον ενδιαφέρων και ισορροπημένος της διοργάνωσης, με 4 ομάδες με ουσιαστικά ίδιες πιθανότητες πρόκρισης.

Έπειτα από 5 αγώνες η Ντόρτμουντ ήταν η πλέον σκληρή και ανθεκτική σε αυτή τη μίνι κούρσα, έχοντας εξασφαλίσει τη θέση της στους «16» και περιμένει την Παρί ενώ η παρέα του Εμπαπέ είναι ακόμα στον… αέρα για τη δική της πρόκριση.

Στο επιβλητικό Signal Iduna Park ή πιο γνωστό ως Βεστφάλεν η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς θέλει να βάλει μια τελευταία θριαμβευτική σφραγίδα στον όμιλο, καθώς σε περίπτωση που δεν ηττηθεί θα τερματίσει πρώτη, κάτι που μπορεί να φέρει πιο ευνοϊκή κλήρωση στη νοκ άουτ φάση.

Από την πλευρά της η Παρί είναι σε μια πιο δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση, καθώς ναι μεν κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη θα προκριθεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του έτερου παιχνιδιού του ομίλου (Νιουκάστλ-Μίλαν) και μάλιστα ως πρώτη, αλλά από εκεί και πέρα αρχίζουν τα… σενάρια.

Σε περίπτωση ισοπαλίας οι Παριζιάνοι θα… εύχονται να μην επικρατήσει η Νιουκάστλ, ενώ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να περιμένουν ισοπαλία στην Αγγλία για να διατηρήσουν την δεύτερη προνομιούχο θέση.

Όπως γίνεται αντιληπτό και οι δύο ομάδες έχουν το δικό τους ισχυρό κίνητρο στην τελευταία στροφή του πλέον αμφίρροπου ομίλου του Champions League, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά και τις… συγκινήσεις να είναι δεδομένες, όπως στα περισσότερα ματς αυτής της κούρσας.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Στατιστικά & Προϊστορία 13/12/2023

  • Η Ντόρτμουντ έχει 10 βαθμούς ενώ η Παρί 7 αντίστοιχα σε 5 αγώνες στον όμιλο.
  • Στον πρώτο γύρο η Παρί είχε νικήσει την Ντόρτμουντ 2-0.
  • Η Ντόρτμουντ έχει προκριθεί και θα το κάνει ως πρώτη του ομίλου αν δεν ηττηθεί.
  • Η Παρί θα προκριθεί ακόμα και με ήττα αν δεν έχει νικητή το Νιουκάστλ-Μίλαν. Με ισοπαλία προκρίνεται αν δε νικήσει η Νιουκάστλ, ενώ αν νικήσει θα πάρει την πρωτιά.
  • H Παρί έχει σκοράρει σε όλα τα ματς του ομίλου, ενώ 3/5 ήταν με G/G.
  • H Ντόρτμουντ έχει σκοράρει σε 4/5 ματς. Εξαίρεση η ήττα στο Παρίσι. Αντίστοιχα 4/5 παιχνίδια της συνδυάστηκαν με N/G.
  • Σε 5 αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες το ρεκόρ είναι 2-2-1 για την Παρί.
  • Η Ντόρτμουντ απέναντι σε γαλλικές ομάδες έχει 9-5-9.
  • Η Παρί απέναντι σε γερμανικές ομάδες έχει 15-3-10.
  • Στους αγώνες πρωταθλήματος που προηγήθηκαν η Ντόρτμουντ ηττήθηκε 2-3 από την Λειψία, ενώ η Παρί νίκησε 2-1 τη Ναντ.
  • Το πανόραμα των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά 13/12/2023

Η Ντόρτμουντ περιμένει την Παρί στο Βεστφάλεν στην τελευταία στροφή του 6ου ομίλου που είναι και όμιλος του… θανάτου. Οι Βεστφαλοί αποδείχθηκαν πιο ανθεκτικοί από όλους και ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής είναι εξασφαλισμένοι για τους «16» και αναζητούν τουλάχιστον έναν βαθμό για να τερματίσουν πρώτοι. Οι Παριζιάνοι έχουν μεγαλύτερη πίεση καθώς δεν έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά δεν έχουν πείσει ότι μπορούν εκτός έδρας, έχοντας χάσει και στις δύο εξορμήσεις τους.

1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Γερμανοί σε δύο αγώνες στην έδρα τους δεν έχουν δεχθεί γκολ (0-0 με Μίλαν, 2-0 με Νιουκάστλ) και 4/5 παιχνίδια τους στον όμιλο ήταν με No Goal.

NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/12/2023

Ο Έντιν Τέρζιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τσαν, ενώ και η λίστα τραυματιών έχει ουκ ολίγα ονόματα (Ενμετσά, Ράιερσον, Μουκοκό, Αλέ και Ντούρανβιλ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Κόμπελ – Βολφ, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μπενσεμπαϊνί – Ζάμπιτσερ, Οζκάν, Ρόις, Μπραντ, Μπάινο-Γκίτενς – Φίλκρουγκ.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/12/2023

Στην Παρί ο Λουίς Ενρίκε έχει τιμωρημένο τον Ντεμπελέ όπως αντίστοιχα τραυματίες τους Νάβας, Κιμπεμπέ, Μέντες, Ρουίζ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Ερνάντες – Ζαϊρ-Εμερί, Ουγκάρτε, Βιτίνια – Κανγκ-Ιν Λι, Κολό Μουανί, Εμπαπέ.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ