el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/03/2024

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Αϊντχόφεν (22:00) στη ρεβάνς της φάσης των «16» στο Champions League. Για το μεγάλο ματς στο BVB Stadion ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ώρα να λύσουν τις διαφορές τους Ντόρτμουντ και Aϊντχόφεν, οι οποίες μετά το 1-1 στην Ολλανδία τίθενται αντιμέτωπες σε μια οριακή ρεβάνς που κρίνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Ντόρτμουντ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!


Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/03/2024

Σπουδαία και αμφίρροπη ρεβάνς στο BVB Stadion του Ντόρτμουντ, με την Μπορούσια να περιμένει την Αϊντχόφεν με έπαθλο το εισιτήριο των προημιτελικών.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ισορροπία μετά το 1-1 στην Ολλανδία, με την γηπεδούχο να θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Μια νίκη που δεν μπόρεσε να πάρει στην έδρα της PSV καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με αμφιλεγόμενο πέναλτι.

Τώρα όμως είναι η ώρα που δεν υπάρχει περιθώριο για κάτι άλλο πέρα από την πρόκριση για τις δύο ομάδες, με τη Ντόρτμουντ να θέλει να επιστρέψει σε προημιτελικό μετά το 2021, ενώ η Αϊντχόφεν μετά το 2007.

O Ντόνιελ Μάλεν που άρχισε την καριέρα του στην PSV, από όπου πήρε μεταγραφή στην Μπορούσια το 2021, σκόραρε στο πρώτο ματς και θέλει να κάνει το ίδιο και στη ρεβάνς, με τον Γερμανό αμυντικό Νίκο Σλότερμπεκ να επισημαίνει από την πλευρά του πως «θα έχουμε τη στήριξη 80.000 φίλων μας σε μια βραδιά Champions League. Είμαστε ανίκητοι εκεί».

Η Αϊντχόφεν από την πλευρά της είναι εστιασμένη στην ευρωπαϊκή προοπτική καθώς εντός των τειχών έχει μετατρέψει σε περίπατο τον «μαραθώνιο» της Eredivisie με +10 από τη δεύτερη θέση και θα ψάξει να κάνει τη ζημιά στη Γερμανία, όπου δεν έχει καταφέρει να φύγει νικήτρια στις 16 τελευταίες επισκέψεις της και τελευταίο «διπλό» να χρονολογείται στο μακρινό 1977 επί της Μπράουνσβαϊγκ!

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν: Στατιστικά & Προϊστορία 13/03/2024

  • Στον πρώτο αγώνα στο PSV Stadion οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τα γκολ από Ντε Γιονγκ (56’ πέναλτι) και Μάλεν (24’) αντίστοιχα.
  • Στους αγώνες πρωταθλήματος που προηγήθηκαν η Ντόρτμουντ νίκησε εκτός τη Βέρντερ (1-2), ενώ η Αϊντχόφεν 0-1 τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς.
  • Η Ντόρτμουντ είναι αήττητη σε 12/13 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Αϊντχόφεν είναι αήττητη στα 8 τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Ντόρτμουντ μετά την ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League από την Παρί (2-0) είναι αήττητη στα υπόλοιπα 6 ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει, ενώ έχει 5 σερί ματς που σκοράρει.
  • Η PSV επίσης μετά την ήττα της πρεμιέρας των ομίλων από την Άρσεναλ (4-0) είναι αήττητη στην Ευρώπη.
  • Ισορροπημένο ρεκόρ έχει η Ντόρτμουντ στη φάση των «16» με 4 προκρίσεις και ισάριθμους αποκλεισμούς.
  • Σε 9 περιπτώσεις εκτός έδρας ισοπαλίας στο πρώτο ματς η Ντόρτμουντ έχει 8-0-1 στη ρεβάνς, ενώ έχει το απόλυτο με 3/3 έπειτα από σκορ 1-1 στο πρώτο ματς.
  • Η Αϊντχόφεν έχει 2 προκρίσεις και 2 αποκλεισμούς στη φάση των «16» της διοργάνωσης.
  • Η ολλανδική ομάδα έχει 4/14 προκρίσεις έπειτα από εντός έδρας ισοπαλία στο πρώτο ματς και 0/5 όταν το σκορ ήταν 1-1.
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν: Προγνωστικά 13/03/2024

Η ώρα της μεγάλης ρεβάνς ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν έφτασε, με το αμφίρροπο ζευγάρι να είναι σε ισορροπία μετά το 1-1 στην Ολλανδία.

Η BVB έχει ως μεγάλο όπλο την έδρα της, όπου εύκολα ή δύσκολα παίρνει αυτό που θέλει. Το «κίτρινο τείχος» δίνει έξτρα ώθηση στην ομάδα του Έντιν Τέρζιτς, η οποία έφτασε κοντά στη νίκη και εκτός έδρας, αλλά τώρα έχει την ευκαιρία να επικρατήσει και να προκριθεί, κάτι που θα γίνει με «1» με οποιαδήποτε διαφορά τερμάτων.

ΝΙΚΗ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET

H γερμανική ομάδα μπορεί να νικήσει χωρίς να δεχθεί γκολ, καθώς σε 2/3 εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.60 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ντόρτμουντ – Αϊντχόφεν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/03/2024

Ο Έντιν Τέρζιτς έχει να αντιμετωπίσει διπλό «πονοκέφαλο» με την κατάσταση Αλέ και Μπάμπα που είναι τραυματίες, την ώρα που υπάρχουν κάποια διλήμματα για την 11άδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Ράιερσον, Χούμελς, Σούλε, Μάατσεν – Ζάμπιτσερ, Τσαν – Μάλεν, Μπραντ, Αντεγέμι – Φίλκρουγκ.

Στο ολλανδικό στρατόπεδο ο Πίτερ Μπος δεν έχει διαθέσιμο τον Λανγκ, ενώ έχει αμφίβολους τους Φέερμαν και Σαϊμπάρι που απουσίασαν από την αναμέτρηση με τους Ιγκλς για το πρωτάθλημα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπενίτεζ – Τέζε, Ομπίσπο, Μποσκάλι, Ντεστ – Σούτεν, Τιλ, Ζούνιορ  – Μπακαγιόκο, Ντε Γιονκ, Λοσάνο.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ