el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/12/2024

Τα αστέρια του Champions League «μονομαχούν» στη φάση των «16» με προορισμό ένα εισιτήριο στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Την Τρίτη το βράδυ (22:00) τα βλέμματα όλων θα στραφούν στο «Philips Stadion» για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Ντόρτμουντ.

Οι δύο ομάδες είχαν εξαιρετική πορεία στη φάση των ομίλων και το δέλεαρ για διάκριση στην κουρφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι τεράστιο. Αμφότερες, παρότι θα ακολουθήσει ρεβάνς στην Γερμανία, μας υπόσχονται επιθετικό παιχνίδι.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο πρώτος αγώνας των «16» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!

 


Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/12/2024

Στην Ολλανδία, η γειτονική «μάχη» ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Ντόρτμουντ αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ με βάση τον τρόπο που παίζουν οι δύο ομάδες περιμένουμε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι με όπλο τους την επίθεση είναι ικανοί μέσα στην έδρα τους να λυγίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτό το απέδειξαν περίτρανα και στη φάση των ομίλων όταν τερμάτισαν στη 2η θέση μπροστά από Λανς και Σεβίλλη με μόλις μια ήττα (2 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Η ομάδα του Πέτερ Μποζ στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας οδηγεί την κούρσα μόνη πρώτη στο +10 από την Φέγενορντ και μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο Λουκ ντε Γιονγκ, ο οποίος σε 34 συμμετοχές φέτος μετράει 27 γκολ και 11 ασίστ.

Την Παρασκευή νίκησε εύκολα (2-0 Video) την Χέρκακλες και κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο στις εντός έδρας νίκες με 11 σε ισάριθμα ματς.

Ο προπονητής της PSV, Πέτερ Μποζ, παραμονή της αναμέτρησης άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, λέγοντας: «Η Ντόρτμουντ πάιζει εξαιρετικά σε αντεπιθέσεις και πρέπει να προσέξουμε. Για να νικήσουμε πρέπει να κάνουμε τέλειο παιχνίδια. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα μας ενισχύσει από το πρώτο σφύριγμα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Η Ντόρτμουντ στη φάση των ομίλων εξέπληξε άπαντες, αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση (3-2-1) μπροστά από Παρί, Μίλαν και Νιούκαστλ. Οι Γερμανοί, με δεδομένο ότι στην Bundesliga βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχουν βασικό στόχο την διάκριση στο Champions League. Απέδειξαν ότι πάιζουν το κάθε ματς σαν να μην υπάρχει αύριο και πλέον θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευνοϊκή κλήρωση.

Ο Νικλας Φίλκρουγκ είναι το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση, ενώ ενθουσιασμό έχει φέρει και η μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο που επέστρεψε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το Σάββατο οι Βεστφαλοί έμειναν στο 1-1 με την Βόλφσμπουργκ σ’ ένα παιχνίδι που για ακόμη μια φορά προηγήθηκαν, αλλά δεν δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ντόρτμουντ στο γερμανικό πρωτάθλημα και μακριά από το σπίτι της παρουσιάζει τάση στις ισοπαλίες και μετράει 6 σε 11 ματς (4 νίκες, μόλις 1 ήττα).

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Εντιν Τέρζιτς, δεν αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί που έχει η ομάδα του στο συγκεκριμένο ζευγάρι και υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Η PSV κάνει καταπληκτική πορεία φέτος. Στο Champions League υπάρχουν πάντα δύσκολες προκλήσεις και ανάλογη είναι να νικήσουμε στην έδρα τους. Μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα, όμως γνωρίζουμε ότι έχουμε μεγάλες πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Το τεχνικό επιτελείο της Ντόρτμουντ για την ανέτρηση απέναντι στην PSV δεν υπολογίζει τον επιθετικό Αλέ, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Αντεγέμι. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Μάλεν που είχει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ: Στατιστικά, Προϊστορία 20/02/2024

  • Μόλις δυο φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Αϊντχόφεν και Ντόρτμουντ. Ηταν την σεζόν 2002/03 στη φάση των ομίλων του Champoins League. Στην Ολλανδία οι Γερμανοί επικράτησαν 1-3 και στο Βεστφάλεν οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 1-1.
  • Η Αϊντοχόφεν είναι αήττητη στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας με 20 νίκες και 2 ισοπαλίες και διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση (70 γκολ) και άμυνα (10 γκολ).
  • Η Αϊντχόφεν στον όμιλο του Champions League με Άρσεναλ, Σεβίλλη και Λανς είχε απολογισμό 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα με 3 Over, 3 Under, 4 Goal και 2 Νο Goal.
  • Η Ντόρτμουντ βρέθηκε στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης με Μίλαν, Παρί, Νιούκαστλ και τερμάτισε στην πρωτη θέση της βαθμολογίας με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα. Στα συγκεκριμένα ματς είχε 5 Under, 1 Over, 2 Goal και 4 No Goal.
  • Η βαθμολογία στη φάση των ομίλων του Champions League. 
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/12/2024

Για την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Αϊντχόφεν και Ντόρτμουντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοιχημα σε δελεαστικές αποδόσεις, ενω η ρεβάνς στην Γερμανία θα γίνει στις 13 Μαρτίου.

Οι Ολλανδοί μέσα στην έδρα τους παίζουν επιθετικά, όμως η Ντόρτμουντ σ’ ένα κρίσιμο ματς δεν θα κατσει με σταυρωμένα τα χέρια.

σκορ οποιαδηποτε στιγμη 1-1 σε αποδοση 2.40 

Σε καταπληκτική φόρμα είναι ο επιθετικός της PSV και αξίζει να τον εμπιστευτούμε.

ανυτιμε σκορερ λουκ ντε γιονγκ σε αποδοση 2.25 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ