el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/04/2024

Iστορικό ματς για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε (22:00) στην Τουρκία για τον δεύτερο προημιτελικό των δύο ομάδων στο Europa Conference League.

Οι Πειραιώτες πήραν σημαντικό προβάδισμα μετά τη νίκη τους με 3-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και καλούνται να το διαχειριστούν κόντρα μία ποιοτική ομάδα με… καυτή έδρα και τεράστια θέληση για την ανατροπή.

Σε περίπτωση που «επιβιώσει», ο Ολυμπιακός θα φτάσει σε μία σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Άστον Βίλα – Λιλ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Άγγλοι κέρδισαν με 2-1 στο πρώτο ματς στην έδρα τους.

Βέβαια αυτό το ματς είναι ακόμα μακριά και το focus του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε επικεντρώνεται μόνο στον αγώνα του Σουκρού Σαράτσογλου.

Για το ματς στην Τουρκία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Europa Conference League!


Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Παρουσίαση, Ανάλυση, Ενδεκάδες 18/04/2024

Το σπουδαιότερο ματς της σεζόν – μέχρι το επόμενο – έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία (22:00) και καλούνται να διαφυλάξουν το προβάδισμα που πήραν για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League μετά το 3-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε μάλιστα να είναι πολύ πιο άνετος αν κατάφερνε να διατηρήσει τη διαφορά των τριών γκολ, όπως αυτή διαμορφώθηκε στο 57ο λεπτό με το τέρμα του Τσικίνιο. Κάπου εκεί όμως, η Φενέρ αντέδρασε και τα δύο γκολ από τους Τάντιτς, Καχβετσί άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, με τους Πειραιώτες να έχουν πάντως το πάνω χέρι.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε μικρές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα: Ο Ανδρέας Ντόι θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Παναγιώτη Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας και ο Ντάνιελ Ποντένσε θα παίξει στη μεσοεπιθετική γραμμή αφήνοντας εκτός ενδεκάδας έναν εκ των Στέφαν Γιόβετιτς και Γιώργου Μασούρα.

Από εκεί και πέρα, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αναμένεται να κρατήσει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ και βασικοί θα ξεκινήσουν επίσης οι Ροντινέι, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης και Ελ Καμπί. Θέση διεκδικεί και ο Όρτα, που δεν βρίσκεται πάντως στο 100% της κατάστασής του.

Στην άλλη μεριά, η Φενέρ θα κυνηγήσει την ανατροπή με τη βοήθεια της… καυτής έδρας της και ελπίζει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Οι απουσίες των Φρεντ (τιμωρημένος) και Οστερβόλντε (τραυματίας) δημιουργούν πονοκέφαλο στο τεχνικό επιτελείο των Τούρκων, ενώ η επικρατέστερη ενδεκάδα για τον δεύτερο προημιτελικό αποτελείται από τους Λιβάκοβιτς, Καντιόγλου, Σογιόντσου, Μπεκάο, Σάμουελ, Κρούνιτς, Σιμάνσκι, Καχβετσί, Τάντιτς, Ντζέκο και Μπατσουαγί.

Είναι προφανές πως οι Τούρκοι θα ξεκινήσουν με επιθετική διάθεση στην αναμέτρηση, όμως, από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βαδίσει στο μονοπάτι της τελευταίας αναμέτρησής του με τη Φενέρ στην γειτονική χώρα. Πίσω στο 2021, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με το εντυπωσιακό 3-0, σε ένα ματς που είχε σε ρόλο απόλυτου πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα με δύο γκολ.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Στατιστικά και Προϊστορία 18/04/2024

  • O Ολυμπιακός κέρδισε με 3-2 στο πρώτο ματς.
  • Οι τέσσερις τελευταίες νίκες του Ολυμπιακού συνοδεύτηκαν με Over 3.5 γκολ.
  • Η Φενέρμπαχτσε μετρά πέντε σερί ματς με Over 2.5 γκολ.
  • Η τουρκική ομάδα μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσει.
  • Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι του με τη Φενέρ, πίσω στο 2021.
  • Και οι τρεις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Ο Ολυμπιακός μέτρησε εφτά νίκες και δύο ήττες (από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό) στα τελευταία εννιά ματς μακριά από την έδρα του.
  • O Αγιούμπ Ελ Καμπί μετρά πέντε γκολ μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και είναι ο κορυφαίος σκόρερ ανάμεσα στις δύο ομάδες.
  • Ο Έντιν Ντζέκο κέρδισε στα 17 από τα 18 παιχνίδια στα οποία σκόραρε με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.
  • Το πανόραμα του Conference League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 18/04/2024

Αναμέτρηση με σημαντικό υπόβαθρο και μεγάλο δείκτη δυσκολίας γι τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες καλούνται να διαχειριστούν το υπέρ τους 3-2, όμως θα μπουν σε… μπελάδες αν παίξουν έχοντας στο μυαλό τους τη – μικρή – διαφορά του ενός γκολ. Το γήπεδο της Φενέρ θα «βράζει» και οι Τούρκοι διαθέτουν σίγουρα την απαιτούμενη ποιότητα για να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.

Παρόλα αυτά, ο Μεντιλίμπαρ είναι αρκετά έμπειρος και θα επιλέξει μία «σφιχτή» προσέγγιση, με σκοπό να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.

Σε κάθε περίπτωση, ο δεύτερος προημιτελικός του Europa Conference League είναι αμφίρροπος και αναμένεται συναρπαστικός.

Για το ματς στο Σουκρού Σαράτσογλου επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G & OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Aν και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κρατήσει το ματς σε χαμηλό τέμπο, η ποιότητα και ο χαρακτήρας των δύο ομάδων οδηγεί προς ένα ματς με αρκετά γκολ. Η Φενέρ θα κυνηγήσει με… λύσσα το πρώτο τέρμα, οι Πειραιώτες έχουν την ικανότητα να απαντήσουν και δεν αποκλείεται να δούμε ένα ματς αντίστοιχο με αυτό στο Φάληρο.

ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ο ΝΤΟΪ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να δώσει μεγάλες μάχες με τον Ντζέκο και γενικά έχει μία τάση στα σκληρά ή κάπως πιο… ατσούμπαλα μαρκαρίσματα. Έτσι, ενδέχεται να δεχτεί κίτρινη κάρτα στο ματς.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα…

Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ