el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/02/2024

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Φερεντσβάρος (22:00) στη ρεβάνς των Playoffs του Conference League. Για το μεγάλο παιχνίδι στη Βουδαπέστη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ώρα της πρόκρισης στους «16» του Conference League έφτασε για τον Ολυμπιακό που καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του Φαλήρου

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Βουδαπέστη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Conference League!


Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/02/2024

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχοντας προβάδισμα χάρη στη νίκη με 1-0 στον πρώτο αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» δοκιμάζεται στη ρεβάνς της Ουγγαρίας με στόχο να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα και να πάρει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης, συνεχίζοντας το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να συνδυάσουν με μεγάλες νίκες τα πρώτα παιχνίδια με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο, καθώς στο ντεμπούτο του ήρθε η νίκη στο Φάληρο (1-0) με το γκολ του Ελ Καμπί στα τελευταία λεπτά, το οποίο χωρίζει τις δύο ομάδες στη μάχη για την πρόκριση.

Στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός θέλει να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα και να συνεχίσει στους «16» του Conference League, έχοντας την ψυχολογία του στα ύψη έπειτα από καιρό.

Μετά τη νίκη στο πρώτο ματς επί της Φερεντσβάρος ήρθε και το ευρύ 1-4 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα που αναπτέρωσε και τις ελπίδες για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και μια εμφάνιση που ανέβασε ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση ενόψει της εκτός έδρας αποστολής απέναντι στους πρωταθλητές Ουγγαρίας.

«Δεν πάμε για να υπερασπιστούμε το προβάδισμα του 1-0. Αν πάμε με αυτή τη λογική σίγουρα θα δεχθούμε γκολ» είπε ο Ισπανός που πανηγύρισε πέρυσι με τη Σεβίλλη το Europa League δίνοντας το στίγμα πως η ομάδα του θα επιδιώξει να σκοράρει.

Παράλληλα η παράδοση είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, καθώς στις 25 περιπτώσεις που πήγε σε εκτός ρεβάνς ευρωπαϊκών κυπέλλων με νίκη στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση στις 20.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 10 σερί προκρίσεις με αυτόν τον τρόπο.

Αντίθετα η Φερεντσβάρος σε 23 περιπτώσεις ήττας εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι έχει καταφέρει να την ανατρέψει μόλις 3 φορές και τελευταία φορά το πέτυχε το 1994 εις βάρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς στο Φάληρο υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα στη διοργάνωση, έπειτα από 8 νίκες και 4 ισοπαλίες σε προκριματικά και όμιλο και στοχεύει στην ανατροπή για να προκριθεί, με επιπλέον όπλο τη δύναμη της κατάμεστης έδρας της.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 22/02/2024

  • Στον πρώτο αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0.
  • Στο Φάληρο η Φερεντσβάρος γνώρισε την πρώτη ήττα στο φετινό Conference League.
  • Σε 6 εκτός έδρας αγώνες στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία μόνο σε έναν (0-3 με την Τσουκαρίτσκι).
  • Η Φερεντσβάρος έχει σκοράρει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Conference League.
  • Σε 25 περιπτώσεις νίκης στο πρώτο ματς εντός έδρας, ο Ολυμπιακός έχει 20 προκρίσεις και μάλιστα μετρά 10 συνεχόμενες μετά τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2014 (2-0, 3-0).
  • Οι Ούγγροι σε 23 περιπτώσεις ήττας στο πρώτο ματς εκτός έδρας έχουν 3 προκρίσεις και πιο πρόσφατη πρόκριση με τέτοια ανατροπή το 1994 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
  • Το πανόραμα του Conference League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 22/02/2024

O Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Βουδαπέστη για να κλειδώσει την πρόκριση στους «16» του Conference League. Η αποστολή δεν είναι εύκολη, ωστόσο η καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση των Πειραιωτών υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ στέλνει αισιόδοξα μηνύματα. Η ισοπαλία αρκεί στον Ολυμπιακό και μπορεί να την πάρει για να εξασφαλίσει το εισιτήριο.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Πειραιώτες μόνο σε ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι έχει κρατήσει το μηδέν πίσω και είναι ώρα να το επαναλάβει με φόντο την πρόκριση.

NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Φερεντσβάρος – Ολυμπακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/02/2024

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι ενώ δεν έδωσε κάποιο παιχνίδι εντός των τειχών πριν τη ρεβάνς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντίμπους – Γουίνγκο, Σισέ, Μάε, Ραμίρεζ – Μακρέτσκις, Μάιγκα – Ζαχάριασεν, Αμπού Φανί, Μαρκίνιος – Βάργκα.

Στον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει την προσθήκη του Κίνι που ταξίδεψε με την αποστολή και θα αποτελέσει επιπλέον λύση σε σχέση με το πρώτο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα – Καρβάλιο, Έσε, Όρτα – Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Καμπί.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ