el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γαλλία – Αυστραλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/11/2022

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Γαλλία, ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ του Κατάρ και με το «καλημέρα» θέλει να δείξει τις διαθέσεις της κόντρα στην Αυστραλία.

Οι «τρικολόρ» ανήκουν στα φαβορί και θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους από την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Τα «καγκουρό» θα μπουν στο χορτάρι με στόχο να πραγματοποιήσουν την πρώτη έκπληξη της διοργάνωσης και γνωρίζουν ότι για να «χαμογελάσουν» θα πρέπει να χαλάσουν το παιχνίδι της παρέας του Μπαπέ.

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Γαλλίας με την Αυστραλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Γαλλία – Αυστραλία:  Ανάλυση, Παρουσίαση 22/11/2022

Η Γαλλία στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης παρέα με Δανία, Τυνησία και Αυαστραλία είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση, όμως αυτό πρέπει να το αποδείξει πάνω στο χορτάρι. Ο Ντιντιέ Ντεσάν βρίσκεται στον πάγκο από το 2012 και είναι το απόλυτο αφεντικό σ’ ένα ρόστερ που απαρτίζεται από μεγάλους σταρ.

Ωστόσο, τα πάντα στη Γαλλία περιτριγυρίζουν γύρω από τον Κίλιαν Μπαπέ. Ο επιθετικός της Παρί από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Μπενζεμά είναι και με τη βούλα ο ηγέτης των «τρικολόρ» και με την ταχύτητα και την ποιότητα που διαθέτει θα ταλαιπωρήσει τις αντίπαλες άμυνες.

Για τον Ντεσάν πλην του προβλήματος με τον Μπενζεμά προέκυψε και η απουσία του Νκουνκου, ενώ λόγω τραυματισμού δεν μπήκαν στην αποστολή οι κομβικοί Πογκμπά, Καντέ και Κιμπέμπε.

«Οι απουσίες είναι σημαντικές, όμως δεν υπάρχει πίεση και άγχος. Το ρόστερ που έχω στη διάθεσή μου απαρτίζεται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα ψηλά», τόνισε ο Ντεσάν που θέλει να δώσει και απαντήσεις αφού στο Euro 2020 είδε την ομάδα του να αποχωρεί από τους 16.

Η Αυστραλία είναι αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο ματς, όμως δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί στην πρεμιέρα της. Τα «καγκουρό» παίζουν για 5η διαδοχική φορά σε τελική φάση Μουντιάλ και από το 2018 βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Γκράχαμ Άρνολντ. Ο τελευταίος έχει στο ρόστερ παίκτες που έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία και αναμφισβήτητα ξεχωρίζει ο νυν παίκτης της Μελβούρνης, Μάθιου Λέκι που είχε επιτυχημένη πορεία στην Γκλάντμπαχ.

Οι «Socceroos» στα προκριματικά έδωσαν – λόγω Covid – τα περισσότερα ματς εκτός έδρας και κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο. Παράλληλα, το βασικότερο είναι ότι δημιούργησαν χαρακτήρα νικητή και έγιναν «ομάδα».

«Στόχο μας είναι η πρόκριση στους 16 και οτιδήποτε λιγότερο θα αποτελεί επιτυχία. Θεωρώ ότι έχω καταφέρει να ενώσω τους παίκτες και να δημιουργήσω μια εξαιρετική ομάδα. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στην Γαλλία», υποστήριξε ο προπονητής, Γκράχαμ Άρνολντ.


Γαλλία – Αυστραλία: Στατιστικά & Προϊστορία 22/11/2022

  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην πρεμιέρα του Μουντιάλ το 2018. Τότε η Γαλλία επικράτησε 2-1 και ξεκίνησε με το δεξί.
  • Αυτό θα είναι το 6 ματς ανάμεσα σε Γαλλία και Αυαστραλία. Οι «τρικολόρ» μετρουν συνολικά 4 νίκες, ενώ η Αυστραλία κέρδισε το 2001 στο Confederation Cup με σκορ 1-0
  • Η Γαλλία προέρχεται από 5 σερί Under, ενώ στα 7 από τα 11 παιχνίδια της προηγήθηκε στο σκορ.
  • Η Αυστραλία στο Μουντιάλ του 2006 κατάφερε να περάσει από τους ομίλους και στη συνέχεια αποκλείστηκε στους «16» από την Ιταλία. Τις επόμενες φορές (10, 14, 18) το ταξίδι των «καγκουρό» σταμάτησε στη φάση των ομίλων.
  • Η Αυστρία μετράει 5 Under στα τελευταία 7 παιχνίδια της.
  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Γαλλία – Αυστραλία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γαλλία – Αυστραλία: Προγνωστικά 22/11/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ. Οι Γάλλοι θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, όμως παραδοσιακά η ομάδα του Ντεσάν δεν πατάει από την πρώτη στιγμή τέρμα το «γκάζι». Οι Αυστραλοί θα παίξουν αμυντικά και θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την οποιαδήποτε ευκαιρία τους δοθεί.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΛΕΑΡ ΣΤΗ NOVIBET

X ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1 ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET

Στα Combo Bets οι επιλογές είναι αμέτρητες και στη Novibet παίζουν οι καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Στα ειδικά παικτών θα πάμε με τον Ζιρού, ο οποίος είναι σε φόρμα και με την απουσία του του Μπενζεμά θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

ΖΙΡΟΥ ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10  


Γαλλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/11/2022

Στο ρόστερ της Γαλλίας οι λύσεις είναι αμέτρητες. Ο Μπενζεμά τέθηκε «νοκ άουτ» και θα χάσει τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Εκτός μάχης και ο Νκουνκου. Επιθετικά το βάρος θα πέσει στους Ζιρού, Μπαπέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιορίς – Παβάρ, Κονατέ, Ουπαμεκάνο, Ερνάντεζ – Τσουαμενί, Ραμπιό – Ντεμπελέ, Γκριεζμάν, Μπαπέ – Ζιρού

Αυστραλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/11/2022

Η Αυστραλία με το καλημέρα πέφτει στα βαθιά απέναντι σ’ ένα μεγάλο φαβορί. Τα «καγκουρό» θα παίξουν κλειστά με στόχο να χτυπήσουν τις αντεπιθέσεις. Περιμένουμε να βγάλουν πάθος πάνω στο χορτάρι και ο προπονητής θα εμπιστευτεί σύστημα και παίκτες που τον οδήγησαν στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράιαν – Μπέχιτς, Ράιτ, Ντέγκενεκ, Άτκινσον – Μόι, Ντέβλιν, Ιρβάιν – Γκούντγουιν, Λέκι, Ντιουκ.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση 


Γερμανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση    

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ