el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ίντερ – Λάτσιο: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/01/2024

Ίντερ και Λάτσιο διασταυρώνουν τα ξίφη τους (21:00) στον πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Καπ της Ιταλίας, το οποίο διεξάγεται στη Σαουδική Αραβία με διαφορετικό format σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η Ίντερ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την 3η συνεχόμενη κούπα στον θεσμό, ενώ η Λάτσιο, γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να κυνηγήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας, θα κάνει τα πάντα για ένα τρόπαιο που θα δώσει σίγουρα θετικό πρόσημο στη σεζόν.

Για τον μεγάλο ημιτελικό στο KSU Stadium επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στη Σαουδική Αραβία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δράση και στο Σούπερ Καπ Ιταλίας!


Ίντερ – Λάτσιο: Παρουσίαση, Ανάλυση 19/01/2024

Μεγάλο ματς, σπουδαίο ντέρμπι. Η Ίντερ ξεκινά ως φαβορί, αλλά γνωρίζει πως η Λάτσιο έχει τεράστια ποιότητα και είναι δεδομένο πως αυτές οι αναμετρήσεις ξεκινούν πάντα από το 50-50.

Με δύο μόλις ήττες από την έναρξη της σεζόν μέχρι και σήμερα, η Ίντερ, που κυριαρχεί και στο πρωτάθλημα, δείχνει σταθερά εξαιρετικό πρόσωπο. Πριν λίγες μέρες, η ομάδα του Ιντζάγκι κέρδισε τη Μόντσα με το εμφατικό 5-1 και έδειξε πως είναι έτοιμη για να φτάσει στην 3η συνεχόμενη κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Βέβαια, το εμπόδιο της Λάτσιο μόνο… εύκολο δεν θα είναι: Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ανέβηκε πολύ το τελευταίο διάστημα και δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος πως βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της σεζόν. Με πέντε σερί νίκες και τον αποκλεισμό της Ρόμα στο Κύπελλο (1-0), η Λάτσιο δείχνει… αγριεμένη και σίγουρα διαθέτει την ποιότητα για να κοιτάξει στα μάτια την Ίντερ, ειδικά σε ένα μονό ματς σε ουδέτερο έδαφος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Ρώμης θα αγωνιστεί χωρίς τους Καστεγιάνος και Πάτρικ, ενώ η Ίντερ θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του Κουαδράδο.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ίντερ – Λάτσιο: Στατιστικά και Προϊστορία 19/01/2024

  • Η Λάτσιο μετρά πέντε σερί νίκες και στα τρία από αυτά τα ματς δεν δέχτηκε γκολ.
  • Η Ίντερ μετρά δύο ήττες φέτος μόνο, ενώ έχασε μόλις μία φορά στα τελευταία 20 παιχνίδια της.
  • Η Ίντερ διαθέτει την καλύτερη επίθεση της φετινής σεζόν στην Ιταλία με 49 γκολ.
  • Η Ίντερ κέρδισε στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της κόντρα στη Λάτσιο.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ίντερ – Λάτσιο: Προγνωστικά 19/01/2024

Αμφίρροπος ο ημιτελικός του ιταλικού Σούπερ Καπ. Η Λάτσιο βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, όμως το ίδιο ισχύει και για την Ίντερ, που διαθέτει την ποιότητα για να βρει θέση σε ακόμα έναν τελικό Σούπερ Καπ.

Για τον ημιτελικό στη Σαουδική Αραβία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να αποφύγουν κάθε ρίσκο και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Στις λεπτομέρειες, η Ίντερ μπορεί να έχει το πάνω χέρι, καθώς μοιάζει να είναι ένα «κλικ» πιο πάνω από τη Λάτσιο σε όλα τα επίπεδα.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ίντερ – Λάτσιο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ίντερ – Λάτσιο: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 19/01/2024

Χωρίς προβλήματα οι δύο ομάδες, που θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ερωτηματικό για τους γηπεδούχους η θέση δίπλα στους Ντε Βράι και Μπαστόνι, ενώ, στην άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να δούμε τον Μανδά κάτω από τα γκολπόστ, αφού ήταν εξαιρετικός στο ματς Κυπέλλο με τη Ρόμα.

Ίντερ (3-5-2): Ζόμερ – Παβάρ, Ντε Βράι, Μπαστόνι – Νταρμιάν, Φρατέζι, Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα, Ντιμάρκο – Τουράμ, Μαρτίνεζ

Λάτσιο (4-3-3): Προβεντέλ (Μανδάς) – Λατσάρι, Φουέντες, Ρομανιόλι, Πελεγκρίνι – Βεσίνο, Γκουεντουζί, Αλμπέρτο – Πέδρο, Ιμόμπιλε, Άντερσον

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ