el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ίντερ – Ρόμα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/04/2022

Η Ίντερ υποδέχεται τη Ρόμα (19:00) στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για την 34η αγωνιστική της Serie A!

Ντέρμπι στο Μιλάνο με τις δύο ομάδες να κινούνται σε διαφορετικά μέτωπα! Οι «νερατζούρι» συνεχίζουν το κυνήγι της Μίλαν στην κορυφή. Μεσοβδόμαδα την απέκλεισαν και προκρίθηκαν στον τελικό του Coppa Italia και τώρα θέλουν να κάνουν την προσπέραση με φόντο τον τίτλο. Από τη δική τους πλευρά, οι «τζιαλορόσι» με την ισοπαλία στην έδρα της Νάπολι (1-1) πήραν βαθμό ελπίδας στην προσπάθειά τους να προλάβουν το Champions League.

Sold out αναμένεται στο «Μεάτσα», καθώς υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών της Ίντερ, που «εξαφάνισαν» από νωρίς περισσότερα από 70.000 εισιτήρια. Στις κερκίδες θα βρεθούν και 3.300 οπαδοί των Ρωμαίων.

Με 450+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live Streaming, με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!

 


Ίντερ – Ρόμα: Ανάλυση & Παρουσίαση 23/04/2022

Η Ίντερ είναι εδώ και δεν πηγαίνει απλά για την υπεράσπιση του τίτλου της στο πρωτάθλημα, αλλά για νταμπλ! Με show του Λαουτάρο Μαρτίνες πέταξε εκτός τη Μίλαν με το εμφατικό 3-0 στον δεύτερο ημιτελικό (0-0 το πρώτο ματς), προκρίθηκε στον τελικό και έστειλε στους «ροσονέρι» κι ένα ηχυρό μήνυμα με φόντο τη σκληρή μάχη κορυφής στη Serie A! Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ νωρίς (4’) στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά και έχασαν ευκαιρίες, όμως στο φινάλε του ημιχρόνου (40’) με δεύτερο «χτύπημα» καθάρισε την πρόκριση για να έρθει και το τελικό σκορ από τον Γκόσενς (82’).

Οι «νερατζούρι» επιστρέφουν στο πρωτάθλημα όπου συνεχίζουν να κυνηγούν τη Μίλαν, η οποία είναι στο +2 και αυτή την αγωνιστική παίζει στην έδρα της Λάτσιο. Η Ίντερ, ωστόσο, έχει το πλεονέκτημα να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και έχει να δώσει συνολικά έξι μέχρι το τέλος της κούρσας. Μπαίνει στην τελική ευθεία με την ψυχολογία στα ύψη, αφού με τη νίκη στο Κύπελλο συμπλήρωσε τις τέσσερις σερί, ενώ είναι αήττητη στα τελευταία δέκα ματς που έχει δώσει.

«Από τις 8 Ιουλίου δουλεύουμε για το πρωτάθλημα, έχουμε πάρει το Σούπερ Καπ και έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν τελικό μαζί με τις τελευταίες αγωνιστικές στη Serie A! Ξέρουμε πως υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μπροστά μας στη μάχη με τη Μίλαν για το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε», είπε σχετικά με το φινάλε της σεζόν ο Σιμόνε Ιντζάγκι και στη συνέχεια για την κριτική που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα τόνισε: «Μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος κόντρα στους “ροσονέρι” έγινε κουβέντα που κράτησε σχεδόν ένα μήνα για τις αλλαγές μου. Αυτές βέβαια ήταν που μας οδήγησαν στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ! Την ακούω και τη δέχομαι την κριτική, όχι όμως όταν δεν γίνεται με καλή πρόθεση».

inter roma2 novibet

Η Ρόμα για ακόμη μία φορά χτύπησε στα τελευταία λεπτά! Με το τέρμα του Ελ Σαραουΐ στις καθυστερήσεις (90+1’) απέφυγε την ήττα στην έδρα της Νάπολι και έβαλε ένα «χρυσό βαθμό στο σακούλι, καθώς διατηρεί τις ελπίδες για το Champions League.

Το τελευταίο διάστημα αρχίζει και βρίσκει επιτέλους ισορροπία. Βέβαια, από τη στιγμή που βρίσκεται στην 5η θέση και στο -5 από την 4η και την Γιουβέντους καλείται να κάνει υπέρβαση για να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Έτσι λοιπόν θεωρείται δεδομένο πως ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος επιστρέφει για να αποθεωθεί από τους οπαδούς της Ίντερ στο «Μεάτσα», θα χρειαστεί να πάρει περισσότερο ρίσκο στη διαχείριση των τελευταίων πέντε αγωνιστικών μέχρι το φινάλε.

Ο Special One στο τελευταίο ματς έγινε έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις κατά της ομάδας του: «Για εμένα ήρθε η ώρα να πω “ως εδώ”, θέλω σεβασμό. Δουλεύουμε σκληρά και θέλω να έχω το δικαίωμα να μπορώ να κερδίζω ένα παιχνίδι. Σε κάποιες στιγμές στο πρωτάθλημα δεν ήμασταν καλοί. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε τη Serie A φέτος, αλλά θέλει να έχω το δικαίωμα να μπορώ να κερδίζω κάθε ματς. Για εμένα κάποιες φορές αυτό το δικαίωμα δεν υπάρχει…».


Ίντερ – Ρόμα: Στατιστικά & Προϊστορία 23/04/2022

  • Oι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 211 φορές. Η Ίντερ έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι με 93 νίκες, η Ρόμα μετράει 61, ενώ 57 παιχνίδι έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή. Στο πρωτάθλημα σε 177 ματς η οι «νερατζούρι» είναι στο 74-54-49 κόντρα στους «τζιαλορόσι».
  • Αήττητη στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις (6-4-0) σε όλες τις διοργανώσεις είναι η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, που έχει και τέσσερις διαδοχικές νίκες.
  • Στα 4/5 τελευταία της Ίντερ στο πρωτάθλημα έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Δώδεκα ματς αήττητη συμπλήρωσε η Ρόμα στο πρωτάθλημα (7-5-0).
  • Στα 4/5 τελευταία των «τζιαλορόσι» εκτός έδρας για τη Serie A έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Ο Στεφάν Ελ Σαράουι έχει σημειώσει τρία γκολ στο πρωτάθλημα με τη Ρόμα, όλα από το 90ο λεπτό και μετά!

Ίντερ – Ρόμα: Προγνωστικά 23/04/2022

Οι αποδόσεις ίσως να αδικούν τη Ρόμα, που είχε και περισσότερες μέρες ξεκούρασης. Από την άλλη, η Ίντερ δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο θέλουν τη νίκη κι ενδεχομένως να χρειαστεί να πάρουν μεγαλύτερο ρίσκο από αυτό που συνηθίζουν οι προπονητές τους. Έτσι, ένα γρήγορο γκολ μπορεί να τινάξει το ματς στον αέρα!

ΤΟ GG & OVER 2.5 ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,05 ΣΤΗ ΝOVIBET

Η κατάσταση είναι οριακή και για τις δύο. Το παιχνίδι θα έχει αρκετές μάχες και το σίγουρο είναι πως με τους παίκτες που έχουν και οι δύο στα ρόστερ τους η κατάσταση δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει…

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΟ OVER 5.5 KΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ 2,09 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο Τέιμι Έιμπραχαμ είναι ο άνθρωπος που οδηγεί επιθετικά φέτος τη Ρόμα με 24 γκολ σε 45 ματς. Και πάλι ο Μουρίνιο θα φροντίσει να τον «ταΐσουν» οι συμπαίκτες του κυρίως μέσω των αντεπιθέσεων που θα επιχειρήσουν.

Ο ΕΪΜΠΡΑΧΑΜ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3,40 ΣΤΗ NOVIBET


Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/04/2022

Ουσιαστικά χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της Ίντερ για το νέο ντέρμπι. Ο Ιντζάγκι δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα και φυσικά δεν θα χαλάσει το 3-5-2, που εμπιστεύεται σχεδόν σε όλη τη φετινή χρονιά. Για λόγους ροτέισον, ο Τζέκο ενδέχεται να πάρει τη θέση του Κορέα δίπλα στον Λαουτάρο και ο Ντάμφρις να επιστρέψει αντί του Νταρμιάν στη δεξιά πλευρά.

Πιθανή ενδεκάδα: Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς – Τζέκο, Λαουτάρο

inter roma3 novibet

Ρόμα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/04/2022

Ούτε ο Μουρίνιο σκέφτεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ματς της ομάδας του απέναντι στη Νάπολι. Σίγουρα εκτός θα είναι ο Ζανιόλο, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα να παίρνει τη θέση του. Από εκεί και πέρα στην άμυνα περισσότερες πιθανότητες για φανέλα βασικού έχει ο Ιμπάνιεθ αντί του Κουμπούλα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πατρίσιο – Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι – Ελ Σαράουϊ, Κριστάντε, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Κάρντορπ, Πελεγκρίνι, Μχιταριάν – Έιμπραχαμ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ