el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ισπανία – Γερμανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/11/2022

Τιτανομαχία στο «Al Bayt Stadium» του Κατάρ την Κυριακή το βράδυ (21:00) ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο Μουντιάλ.

Δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου διασταυρώνουν τα ξίφη τους σ’ ένα ματς που θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης.

Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει χαρακτήρα… τελικού μόνο για τους Γερμανού, οι οποίοι μετά το πατατράκ της πρεμιέρας «καίγονται» για τη νίκη.

Στην αντίπερα όχθη, οι Ισπανοί μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα είναι σαφώς πιο άνετοι, όμως γνωρίζουν ότι με ήττα θα μπλέξουν σε σενάρια.

Το μόνο σίγουρου ότι οι δύο ομάδες μας υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι σ’ ένα ματς που θα καθηλώσει όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ισπανίας απέναντι στη Γερμανία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ισπανία – Γερμανία: Ανάλυση & Παρουσίαση 27/11/2022

Οι «φούρια ρόχας» απέδειξαν στην πρεμιέρα του γκρουπ ότι διαθέτουν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Λουίς Ενρίκε παρουσίασε ένα σύνολο που συνδυάζει ταλέντο και δίψα για διάκριση και η εντυπωσιακή επικράτηση με 7-0 απέναντι στην Κόστα Ρίκα αποδεικνύει του λόγου τα αληθές.

Μεσοεπιθετικά οι Ισπανοί πέταξαν φλόγες με πρωταγωνιστές τους Γκάβι, Φεράν Τόρες, Ασένσιο και Ντάνι Όλμο. Επίσης, η Ισπανία παρά το γρήγορο προβάδισμα από το πρώτο 45λεπτο δεν έσβησε τις μηχανές και σκόραρε κατά βούληση, αφού γνωρίζει ότι σε πιθανή ισοβαθμία μετράει η διαφορά τερμάτων.

spain costa rica1 23112022 novibet

Ο Λουίς Ενρίκε μετά το 7-0 (Video) απέναντι στην Κόστα Ρίκα που αποτελεί και τη μεγαλύτερη νίκη της Ισπανίας σε Παγκόσμιο Κύπελλο, στάθηκε στα κατορθώματα του Γκάβι πάνω στο τέρερ:

«Είναι απίστευτο ο Γκάβι είναι μόλις 18 ετών και τόσο μικρή ηλικία κάνει τόσο πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο στην σπουδαιότερη διοργάνωση. Λογικό να έχει όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες, αν συνεχίσει έτσι θα γίνει ένας παγκόσμιος σταρ».

Επίσης, ο προπονητής της Ισπανίας στάθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Γερμανία, λέγοντας: «Η Γερμανία διαθέτει καταπληκτικό ρόστερ και γνωρίζουμε ότι όταν τέτοιοι παίκτες πληγώνονται γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνοι. Θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι κι εμείς από την πλευρά μας θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι στο γήπεδο για τη νίκη».

Η Γερμανία με το «καλημέρα» δέχθηκε ηχηρή σφαλιάρα, αφού παρότι μέχρι το 70’ κυριάρχησε πάνω στο χορτάρι στη συνέχεια έπαθε «black out» και ηττήθηκε 1-2 (Video) από την Ιαπωνία. Η «νασιονάλμανσαφτ» είναι με την πλάτη στον τοίχο και μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης στους «16».

Ο προπονητής Χάνσι Φλικ περιμένει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του και δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι τα «πάντσερ» σε δεύτερο σερί Μουντιάλ θα αποχαιρετήσουν από τη φάση των ομίλων. Αγκάθι για τους Γερμανούς αποτελεί η έλλειψη σκληράδας στην άμυνα και η απουσία ενός κλασικού σέντερ φορ.

Η ήττα αύξησε την κριτική κατακόρυφα και εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα.  Όλοι γνωρίζουν ότι για να αποφευχθεί η καταιγίδα μετράει μόνο η νίκη κόντρα στην Ισπανία. Ο Γκορέτσκα «γκρίνιαξε» που με την Ιαπωνία δεν έπαιξε βασικός και δικαιολόγησε τον εκνευρισμό τους λέγοντας «αν δεν γκρίνιαζα τότε θα ήμουν σε λάθος ομάδα, φυσικά θέλω να παίζω βασικός και να βοηθάω από την αρχή».

Από ην πλευρά του Χάνσι Φλικ αναγνωρίζει ότι η ομάδα του έχει μπροστά της το πιο κρίσιμο ματς από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γερμανίας, λέγοντας:

«Δεν έχουμε πλέον άλλη ευκαιρία, κάναμε τη ζωή μας δύσκολη και πλέον το μόνο που μετράει είναι η νίκη. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και αγωνιστικό θράσος. Όλοι οι παίκτες μου διαθέτουν τέτοια στοιχεία και εμπειρία, αφού αγωνίζονται με τις ομάδες τους στα κορυφαία πρωταθλήματα και φυσικά στον Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την Ιαπωνία κάναμε αμέτρητα λάθη και το πληρώσαμε αυτό σημαίνει ότι με την Ισπανία πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς».


Ισπανία – Γερμανία: Στατιστικά & Προϊστορία 27/11/2022

  • Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο υπερδυνάμεις είναι με το μέρος των Ισπανών. Από το 1994 σε πέντε επίσημα ματς ανεξαρτήτως έδρας οι Γερμανοί δεν έχουν κερδίσει ποτέ και μετρούν 2 ισοπαλίες με σκορ 1-1 και τρεις ήττες.
  • Από τότε σε φιλικές αναμετρήσεις η «μάνσαφτ» επικράτησε δύο φορές με 4-1 το 2000 και 0-1 το 2014.
  • Από το 1988 έχει να νικήσει στο Euro έχει να νικήσει η Γερμανία την Ισπανία σε επίσημο παιχνίδι. Τότε τα «πάντσερ» επικράτησαν με 2-0.
  • Στο πιο πρόσφατο ματς ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία τον Νοέμβριο του 2020 οι «φούρια ρόχας» επικράτησαν 6-0 (Video) της Γερμανίας στο Nations League.
  • Ο Χάνσι Φλικ από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γερμανίας μετράει 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες σε 17 αναμετρήσεις. Το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ιαπωνία στην πρεμιέρα του Κατάρ τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση.
  • Σε βαθμολογική πίεση με το «καλημέρα» οι Γερμανοί και πλέον η κατάσταση ξύπνησε για τα «πάντσερ» τις άσχημες μνήμες στο Μουντιάλ του 2018. Τότε στην πρεμιέρα η «μάνσαφτ» ηττήθηκε 0-1 από το Μεξικό, στη 2η αγωνιστική επικράτησε 2-1 της Σουηδίας και στη συνέχεια δέχθηκε οδυνηρή ήττα και αποκλεισμό με 0-2 από τη Νότια Κορέα.
  • Στα τελευταία 8 επίσημα  παιχνίδια της η Γερμανία δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και  μετράει 7/8 Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ισπανία – Γερμανία: Προγνωστικά 27/11/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία στη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου Μουντιάλ.

Οι Γερμανοί θα τα παιξουν όλα για όλα, αφού μόνο με νίκη μένουν ζωντανοί στο κόλπο της πρόκρισης. Τα πάντσερ θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και σ’ ένα ματς τελικό και δεν θα επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν με την Ιαπωνία. Η Ισπανία διαθέτει εξαιρετική ομάδα, αλλά με δεδομένο ότι έχει ήδη 3 βαθμούς στο σακούλι της δεν πρόκεται να… σκοτωθεί.

ΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.90 ΣΤΗ NOVIBET

Στα Combo Bets οι επιλογές είναι δελεαστικές. Η άμυνα της Γερμανία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτό μπορεί να το εκμεταλευτεί η Ισπανία.

ΤΟ G/G & oVER 2.5  ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Προβλέπεται μεγάλη μάχη πάνω στο χορτάρι. Οι δύο ομάδες λατρεύουν την κοκλοφορία της μπάλας και θα έχουν το μυαλό τους περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα.

σε αποδοση 2.45 εχει αξια το over 1.5 γκολ στο πρωτο 45λεπτο

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ισπανία – Γερμανία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ισπανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/11/2022

Ο προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και απέναντι στα «πάντσερ« αναμένεται να εμπιστευτεί από την αρχή τον Μοράτα. Οι «φούρια ρόχας» εχουν πάντα στο μυαλό τους το γεγονός ότι πρέπει να έχουν φρεσκάδα μεσοεπιθετικά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Λαπόρτ, Πάου Τόρες, Άλμπα – Πέδρι, Γκάβι, Μπουσκέτς – Φεράν Τόρες, Ασένσιο, Μοράτα.

Γερμανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/11/2022

O Χάνσι Φλικ διαθέτει στο ρόστερ του εμπειρία και ταλέντο, όμως αποτελεί η αγκάθι η αμυντική λειτουργία και η απουσία ενός κλασικού σέντερ φορ. Ο Σανέ στην πρεμιέρα δεν αγωνίστηκε, όμως κόντρα στους Ισπανούς θα παίξει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Κέρερ, Σίλε, Ρίντιγκερ, Ράουμ – Κίμιχ, Γκορέτσκα –  Γκνάμπρι, Μίλερ (Σανέ), Μουσιάλα – Χάβερτζ.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ