el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους – Λάτσιο: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 16/05/2022

Μόλις δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει για να πέσει η αυλαία της Serie A και όλα τα παιχνίδια έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Διαβάστε παρακάτω για τα προγνωστικά στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Λάτσιο, με την οποίο ολοκληρώνεται η 37η αγωνιστική.

Η Γιουβέντους βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και δεν μπορεί να πάει ούτε πιο πάνω, αλλά ούτε και πιο κάτω στη βαθμολογία. Δεν απειλείται, ούτε απειλεί και έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League.

Η Λάτσιο όμως καίγεται για τη νίκη. Είναι στην 5η θέση και χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς για να παραμείνει εκεί και να μην απειληθεί από τις Ρόμα, Φιορεντίνα και Αταλάντα, που βρίσκονται μόλις τρεις βαθμούς πιο πίσω.

Με 400+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι στο «Αλιάνζ» ανάμεσα στη Γιουβέντους και στη Λάτσιο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!

 


Γιουβέντους – Λάτσιο: Ανάλυση & Παρουσίαση 16/05/2022

Η Γιουβέντους δεν άρχισε καλά τη φετινή σεζόν. Έμεινε πολύ πίσω στη βαθμολογία και μάλιστα αρκετοί έκαναν λόγο ότι θα μπει ακόμη και σε μπελάδες σχετικά με την παραμονή. Βέβαια τέτοιο θέμα δεν τέθηκε ποτέ.

Η «βέκια σινιόρα» βρήκε ρυθμό και άρχισε να κερδίζει θέσεις. Εκτόπισε την Αταλάντα από την 4η θέση και μπήκε σφήνα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο η εντός έδρας ήττα από την Ίντερ στις 3 Απριλίου έβαλε ουσιαστικά τέλος στις όποιες ελπίδες και περιόρισε τα όνειρα της ομάδας στην 4η θέση.

Έτσι κι έγινε. Με δεδομένο ότι καμία από τις υπόλοιπες (Αταλάντα, Λάτσιο, Ρόμα), ήταν σε θέση με την ακολουθήσει, η Γιουβέντους διατήρησε μία διαφορά ασφαλείας από τις διώκτριές της, η οποία δεν απειλήθηκε, ούτε από την ήττα που γνώρισε την περασμένη Κυριακή από την Τζένοα, εκτός έδρας (2-1).

Ο Ντιμπάλα άνοιξε το σκορ για τη Γιουβέντους στο 48’, αλλά ο Γκούντμουντσον ισοφάρισε στο 87’ και ο Κρισίτο ολοκλήρωσε με πέναλτι στο 96’, την ανατροπή της Τζένοα για το τελικό 2-1.

Τα χειρότερα όμως για τη Γιουβέντους ήρθαν στη διάρκεια της εβδομάδας. Ένας τίτλος της είχε απομείνει να διεκδικήσει για φέτος κι αυτός ήταν το Κύπελλο, όπου την περασμένη Τετάρτη αντιμετώπισε την Ίντερ στο «Ολίμπικο».

Βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς. Μόλις στο 6’ ο Μπαρέλα έκανε το 0-1 για την Ίντερ. Η Γιουβέντους αντέδρασε και μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή. Ο Σάντρο ισοφάρισε σε 1-1 στο 50’ και ο Βλάχοβιτς έκανε το 2-1 στο 52’.

Η Ίντερ όμως έφερε το παιχνίδι στα ίσα με πέναλτι του Τσαλχάνογλου στο 80’ κι έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ο Πέρισιτς της έδωσε προβάδισμα στο 99’ και πάλι με πέναλτι, ενώ ο Κροάτης με ένα φανταστικό τέρμα στο 102’ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας του.

Η Λάτσιο είναι σε πολύ καλύτερη θέση, τουλάχιστον όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει. Βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας κι αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι για τη συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Europa League. Είναι στους 62 βαθμούς και την ακολουθούν με 59 οι Ρόμα, Φιορεντίνα και Αταλάντα.

Ωστόσο, κρατάει την τύχη στα χέρια της. Με δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια της, θα έχει το πρώτο λόγο και θα παραμείνει εκεί και να μην την απασχολούν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Το τελευταίο διάστημα δείχνει αρκετά καλό πρόσωπο τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στα έξι πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία, μόλις μία ήττα. Κι αυτή ήταν από την πρωτοπόρο Μίλαν, που μάλιστα ήρθε με γκολ στις καθυστερήσεις.

Από εκεί και πέρα έχει κάνει δύο νίκες. Η πρώτη ήταν επί της Σπέτσια εκτός έδρας με 4-3. Μάλιστα καρδιοχτύπησε για να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με γκολ του Ασέρμπι στο 90’.

Την περασμένη αγωνιστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει εντός έδρας της Σαμπντόρια. Οι «λατσιάλι» επικράτησαν με 2-0 χάρη σε δύο γκολ των Ισπανών Πάτρικ στο 41’ και Λουίς Αλμπέρτο στο 59’. Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά η Λάτσιο πήρε εν τέλει το αποτέλεσμα που ήθελε.


Γιουβέντους – Λάτσιο: Στατιστικά & Προϊστορία 16/05/2022

  • Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έληξε με σκορ 2-0 υπέρ της Γιουβέντους. Ο Λεονάρντο Μπονούσι πέτυχε και τα δύο γκολ με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο 23’ και στο 83’.
  • Η αποστολή της Λάτσιο γίνεται πολύ πιο δύσκολη όταν φιλοξενείται από τη Γιουβέντους στο Τορίνο, όπως χαρακτηριστικά φαίνεται από την προϊστορία.
  • Σε σύνολο 78 αγώνων πρωταθλήματος, η Γιουβέντους έχει 50 νίκες, 18 ισοπαλίες και μόλις 10 ήττες (50-18-10).
  • Στα τελευταία 17 ματς, η Λάτσιο έχει μόλις μία νίκη μέσα στην έδρα της Γιουβέντους. Επίσης μετράει 13 ήττες και ακόμη 3 ισοπαλίες (1-3-13). Η νίκη αυτή ήταν τη σεζόν 2017-18, όταν νίκησε 2-1.
  • Από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια που έγιναν στην έδρα της, η Γιουβέντους έχει επτά νίκες και μόλις μία ήττα, κόντρα στη Λάτσιο.
  • Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έληξαν στο Goal.
  • Από τα δεκατρία (13) πιο πρόσφατα ματς εντός έδρας της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, τα 12 έληξαν Under και μόλις ένα στο Over 2.5, το πιο πρόσφατο με τη Βενέτσια (2-1).
  • Αντίθετα, από τα δεκαπέντε (15!) πιο πρόσφατα ματς της Λάτσιο εκτός έδρας, μόλις ένα έληξε στο Under (1-1 με την Ουντινέζε στις 20 Φεβρουαρίου) και τα υπόλοιπα ήταν όλα Over.

juventus lazio1 novibet


Γιουβέντους – Λάτσιο: Προγνωστικά 16/05/2022

Η Γιουβέντους είναι ουσιαστικά αδιάφορη. Πέραν από το γόητρο δεν έχει κανένα άλλο κίνητρο για τους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν. Η Λάτσιο όμως καίγεται για τους βαθμούς, αν και δεν θα είχε πρόβλημα και με την ισοπαλία. Λογικά το παιχνίδι δε θα ξεφύγει από το «Χ».

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60

Η Λάτσιο είναι αυτή που θέλει τη νίκη και θα παίξει με αυτό το σκοπό. Ωστόσο, το ρυθμό του παιχνιδιού θα τον επιβάλει η Γιουβέντους αφενός ως γηπεδούχος κι αφετέρου ως καλύτερη, συνολικά, ομάδα. Αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι και το Under δείχνει να έχει προβάδισμα.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05

Τέλος, επειδή η Γιουβέντους λογικά θα έχει «αδειάσει» μετά και την απώλεια του Κυπέλλου, η Λάτσιο μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να είναι αυτή που θα ανοίξει το σκορ.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΣΚΟΡ 0-1 ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/05/2022

Με αρκετές απουσίες θα πρέπει να παραταχθεί η Γιουβέντους για τον αγώνα με τη Λάτσιο. Εκτός πλάνων του Μασιμιλιάνο Αλέγκι είναι οι επιθετικοί Κιέζα, ΜακΚένι, Κάιο Ζόρζε, ο μέσος Λοκατέλι και οι αμυντικοί Πελεγκρίνι και Ντανίλο.

Μετά τον τελικό με την Ίντερ, ο Βλάχοβιτς είχε κάποιες ενοχλήσεις, όμως αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών. Διαθέσιμοι θα είναι και οι Ραμπιό και Κεν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στσέζνι – Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο – Αρτούρ, Μιρέτι, Ραμπιό – Ντιμπάλα, Κεν, Βλάχοβιτς.

juventus lazio3 novibet


Λάτσιο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/05/2022

Με τρεις απουσίες είναι αναγκασμένος να παρατάξει τη Λάτσιο και ο Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Πέδρο, Καμπράλ και Λατσάρι.

Οι Πάτρικ, Μάρουσιτς, Λουίς Φελίπε και Ιμπόμπιλε είχαν κάποια μικροπροβλήματα, όμως θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα στο «Αλιάνζ».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στρακόσια – Χισάι, Πάτρικ, Ασέρμπι, Μάρουσιτς – Λέιβα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο – Φελίπε Άντερσον, Ιμόμπιλε, Ζακάνι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ