el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τότεναμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/04/2024

Μεγάλο ματς στο Λονδίνο, με την Τότεναμ να υποδέχεται την Άρσεναλ (16:00) στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League.

Μετά το 5-0 επί της Τσέλσι, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος με 77 βαθμούς, στο +1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, που έχει όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο. Στην άλλη μεριά, οι  γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 60 βαθμούς και κυνηγούν την 4η θέση, που οδηγεί στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου βρίσκεται στο -6 από την 4η Άστον Βίλα, όμως έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα, κάτι που την τοποθετεί… ενεργά στο παιχνίδι για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Για το ματς στο Λονδίνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Τότεναμ – Άρσεναλ: Παρουσίαση, Νέα, Ενδεκάδες 28/04/2024

Στην 35η στροφή της Premier League τα βλέμματα όλων θα καρφωθούν στο Λονδίνο! Εκεί, η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ (16:00) σ’ ένα παιχνίδι που και οι δύο πλευρές έχουν τεράστιο κίνητρο για τους βαθμούς της νίκης.

Η Τότεναμ έχει στο σακούλι της 60 βαθμούς και θέλει να κάνει την τελική αντεπίθεση, προκειμένου να διεκδικήσει την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν. Οι «Spurs» προέρχονται από βαριά ήττα (4-0) στην έδρα της Νιούκαστλ και θέλουν να δώσουν απαντήσεις, προκειμένου να μην βυθιστούν στην κρίση στο φινάλε της σεζόν.

Ο Ποστέκογλου ψάχνει λύσεις στην επίθεση, αφού η ομάδα του έμεινε στο «μηδέν» για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην Premier League. Ο Σον στο περασμένο ματς απογοήτευσε στη θέση σέντερ φορ, αφού δεν κατάφερε να κάνει σουτ στην εστία της Νιούκαστλ. Άπαντες αγωνιούν για τη συμμετοχή του Ριτσάρλισον, ο οποίος δίνει μάχη με το χρόνο για να προλάβει. Εξαιρετικά αμφίβολος και ο πολύτιμος Πόρο, σίγουρα εκτός δράσης ο βασικός αριστερός μπακ Ουντότζι.

Η πιθανή ενδεκάδα της Τότεναμ: Βικάριο, Ντέιβις, Βαν Ντε Βεν, Ρομέρο, Έμερσον, Μπισουμά, Μπεντανκούρ, Βέρνερ, Μάντισον, Κουλουσέφσκι, Σον.

Η Άρσεναλ έχει μπροστά της ένα ακόμη ματς «τελικό» στην προσπάθεια που κάνει να κόψει πρώτη το νήμα και να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια στην Premier League. Οι ισορροπίες στην κορυφή είναι λεπτές και τα λάθη απαγορεύονται για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα. Οι «Gunners» την Τρίτη τρόμαξαν εχθρούς και φίλους, αφού στο ντέρμπι με την Τσέλσι νίκησαν 5-0 με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Χάβερτς και Τροσάρ που πέτυχαν από δυο γκολ.

Ο Αρτέτα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο, εντυπωσιακό ματς. Έτσι, η ενδεκάδα της Άρσεναλ, που αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο +1 από την 2η Μάντσεστερ Σίτι με ένα παιχνίδι περισσότερο, αναμένεται να αποτελείται από τους Ραγιά, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο, Όντεγκααρντ, Ζορζίνιο, Ράις, Σάκα, Χάβερτς και Μαρτινέλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν 63 φορές. Η Τότεναμ μετράει 15 νίκες (13 εντός), η Άρσεναλ 24 (τις 6 εκτός) και 24 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία. Στο ματς του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες πρόσφεραν σκορ και θέαμα, αλλά κόλλησαν στο 2-2.


Τότεναμ – Άρσεναλ: Στατιστικά και Προϊστορία 28/04/2024

  • Μόνο ένα από τα τελευταία 14 ματς της Τότεναμ έμεινε στο Under 2.5 γκολ.
  • Το 4-0 από τη Νιούκαστλ έφερε το τέλος σε ένα αδιανόητο σερί της Τότεναμ, που είχε σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς της Premier League!
  • Οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς της Άρσεναλ έληξαν με No Goal.
  • Η περσινή νίκη της Άρσεναλ (2-0) έβαλε τέλος σε ένα σερί οκτώ αγώνων χωρίς ήττα για την Τότεναμ σε παιχνίδια εντός έδρας με τους «Κανονιέρηδες».
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς με γηπεδούχο την Τότεναμ έληξαν με No Goal.
  • Η Τότεναμ κέρδισε στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της στην Premier League.
  • Τα τελευταία οκτώ εκτός έδρας ματς της Άρσεναλ συνοδεύτηκαν με No Goal.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Τότεναμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 28/04/2024

Μεγάλο και ιστορικό ντέρμπι, που πάντα… δυσκολεύει την Άρσεναλ. Είναι προφανές πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο ποιοτικά και έχει μπροστά της το τεράστιο κίνητρο της κούπας στην Premier League, όμως η Τότεναμ έχει στο πλευρό της τον παράγοντα της έδρας και, φυσικά, διαθέτει αρκετούς ακόμα λόγους για να κυνηγήσει το τρίποντο.

Η επιθετική ποιότητα και το παρόμοιο επιθετικό στυλ των δύο προπονητών δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα παιχνίδι με υψηλό τέμπο, αρκετές φάσεις και γκολ.

Για το ματς στο Tottenham Hotspur Stadium επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G & OVER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Η Τότεναμ δε… φημίζεται για την άμυνά της, όμως σκοράρει εύκολα και μπορεί σίγουρα να «χτυπήσει» στο τρανζίσιον την Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρτέτα παραμένει βέβαια το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και μπορεί να επιβάλλει το δικό της, γρήγορο τέμπο, σε ένα ματς που θα κυλήσει σίγουρα σε ρυθμούς Champions League.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τότεναμ – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ