el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/04/2024

Μεγάλο ντέρμπι στην 8η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30).

H «Ένωση» κυνηγά τη νίκη που θα την φέρει μία… ανάσα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Το εμφατικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού έφερε την ΑΕΚ (75β.) στο +4 από την 2η θέση και ένα ακόμα τρίποντο θα ολοκληρώσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – τη μάχη για την κούπα της Super League.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί για όσες ελπίδες του έχουν απομείνει σχετικά με την πρωτιά και, ταυτόχρονα, παλεύει για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (2-1) και την γκέλα με τη Λαμία (1-1), η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου (68β.) έμεινε 3η και στο -7 από την κορυφή, έχοντας πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Είναι λοιπόν προφανές πως το ντέρμπι της Τούμπας είναι «do or die» και για τις δύο ομάδες.

Για το ματς στη Θεσσαλονίκη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Νέα, Ενδεκάδες 28/04/2024

Η Super League έχει μπει στην τελική της ευθεία και το σπουδαίο ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκπληκτική μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μετά το εμφατικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ (75β.) απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν εντυπωσιακή, κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στο «τριφύλλι» και πλέον βρίσκεται στο +4 από τους «πράσινους». Η «Ένωση» φόρεσε την… ταμπέλα του απόλυτου φαβορί και μία νίκη στην Τούμπα θα την φέρει μία ανάσα μακριά από την back to back κατάκτηση της Super League.

O Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και η λογική λέει πως δύσκολα θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μοναδικό ερωτηματικό ο Μουκουντί, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, όμως έτσι κι αλλιώς ο Κάλενς έχει το προβάδισμα για τη θέση στο πλευρό του Βίντα λόγω της εξαιρετικής εμφάνισής του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Τσούμπερ και Πόνσε. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Αραούχο, Λιβάι, Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ, λιγότερες πιθανότητες για τους Μάνταλο και Σιντιμπέ.

Εντελώς διαφορετικό το κλίμα στον ΠΑΟΚ. Μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ στα προημιτελικά του Europa Conference League, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε και από τον Ολυμπιακό (2-1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ στη συνέχεια έμεινε σε… γκέλα με τη Λαμία (1-1).

Έτσι, εκτός από την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής πορείας, ο ΠΑΟΚ έμεινε αρκετά πίσω και στη μάχη του τίτλου της Super League: Αυτήν την στιγμή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει 68 βαθμούς με ματς λιγότερο και βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Έτσι, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως το ντέρμπι της Τούμπας αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του για να… επιστρέψουν στη μάχη του τίτλου, ακόμα και αν οι ελπίδες τους είναι λίγες.

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και η πιθανή ενδεκάδα του αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον και Τόμας. Υποψήφιοι είναι επίσης οι Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ και Σβαμπ.


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 28/04/2024

  • O ΠΑΟΚ έμεινε μακριά από τη νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του (τρεις ήττες, δύο ισοπαλίες).
  • Η ΑΕΚ μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες με 2+ γκολ ενεργητικό ανά ματς.
  • Μόλις μία ήττα στα τελευταία 16 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετρά η ΑΕΚ.
  • Η ΑΕΚ σκόραρε τουλάχιστον μία φορά και στους 18 τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στην Τούμπα, η ΑΕΚ έχασε μόλις μία φορά. Στο ίδιο διάστημα καταγράφηκαν τρεις ισοπαλίες, όλες με Under 2.5 γκολ.
  • Πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ συνοδεύτηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • Ο ΠΑΟΚ έχασε στα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του στην Τούμπα.
  • Η ΑΕΚ είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια της κόντρα στον ΠΑΟΚ μετρώντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 28/04/2024

Ο παράγοντας της έδρας και το αίσθημα της επιβίωσης ίσως προσφέρουν στον ΠΑΟΚ την απαραίτητη… εκκίνηση για να κυνηγήσει το ματς, όμως, η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η «Ένωση» έχει βρει – τακτικά – το «κουμπί» του ΠΑΟΚ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, έρχεται με μεγάλη φορά μετά την τριάρα επί του Παναθηναϊκού και γνωρίζει πως ακόμα ένα τρίποντο θα την φέρει «αγκαλιά» με την κούπα. Η ποδοσφαιρική εικόνα και το κίνητρο οδηγούν λοιπόν προς τη μεριά της «Ένωσης», χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα πέσει χωρίς μάχη.

Για το ματς στην Τούμπα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

ΝΙΚΗ ΑΕΚ & UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ

Όπως αναφέρθηκε ήδη, η ΑΕΚ έχει μπροστά της ένα ματς – τίτλου και μπορεί να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της. Ο ΠΑΟΚ παλεύει να ορθοποδήσει μετά από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και φαίνεται «άδειος» σε όλα τα επίπεδα. Βέβαια, είναι προφανές πως οι παίκτες του Λουτσέσκου θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ανατρέψουν την τωρινή τους εικόνα και αυτό ίσως οδηγήσει προς ένα πιο χαμηλό τέμπο και «σφιχτό» ματς. Έτσι, η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά του διπλού με λίγα γκολ.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ