el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαμία – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/04/2024

H Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό (17:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Άλλη μία σημαντική στροφή στα Playoffs, με την πρωτάρα Λαμία να αναζητά το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα στο μίνι πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό τη νίκη ώστε να διατηρήσει ελπίδες για τον τίτλο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Λαμία – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/04/2024

Οι μάχες των Playoffs είναι όλο και πιο καθοριστικές, με την 4η στροφή να επιφυλάσσει για τον Ολυμπιακό επίσκεψη στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχοντας αρχίσει το μίνι πρωτάθλημα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και δύο ήττες από Παναθηναϊκό (1-3) και ΑΕΚ (1-0) δεν είχε περιθώρια στην αναμέτρηση με τον Άρη και πήρε την πρώτη της νίκη (3-0) με τα γκολ από Ελ Καμπί (6’), Ποντένσε (60’) και Καρβάλιο (89’).

Με αυτό τον τρόπο οι Πειραιώτες αναρριχήθηκαν στους 60 βαθμούς και μείωσαν την απόσταση από την κορυφή, στοχεύοντας στο δεύτερο σερί «τρίποντο», αυτή τη φορά στο «Αθανάσιος Διάκος» για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για τον τίτλο.

Για τον Ολυμπιακό η νίκη είναι μονόδρομος, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν επιπλέον να στραφούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον πρώτο προημιτελικό του Conference League με τη Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη (11/4).

Από την πλευρά της η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στοχεύει στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο μίνι πρωτάθλημα.

Μετά τις ήττες από ΑΕΚ (0-4) και Άρη (3-1) έκανε την συγκριτικά καλύτερη εμφάνισή της στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον οποίο αιφνιδίασε με το γκολ του Μαρτίνεθ (7’) κι είχε ευκαιρίες ακόμα και για δεύτερο γκολ, αλλά δεν άντεξε και ηττήθηκε με ανατροπή (3-1), μένοντας σταθερή στους 34 βαθμούς.

Στην αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος» θα διεκδικήσει αντίστοιχο αποτέλεσμα με τον αγώνα της κανονικής περιόδου, όταν είχε νικήσει τον Ολυμπιακό (1-0) σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της σε αυτή την ιστορική σεζόν όπου για πρώτη φορά κέρδισε εισιτήριο για τα Playoffs.

Εκείνη η ήττα ήταν η πρώτη για τον Ολυμπιακό στις αναμετρήσεις με την ομάδα της Φθιώτιδας στη Super League, καθώς μετρούσε 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και μάλιστα στις τέσσερις προηγούμενες μονομαχίες τους δεν είχε δεχθεί γκολ.

Πάντως ο Μεντιλίμπαρ περιμένει ένα επικίνδυνο παιχνίδι στη Λαμία: «Φυσικά και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αποπροσανατολιστείς όταν ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ματς, όμως η δουλειά μας είναι να προσπαθήσουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Λαμία. Είναι σαφές, το γνωρίζουμε όλοι πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να κάνουμε άλλη λάθη στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.

Επομένως όλη μας η προσοχή πρέπει να είναι σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Λαμία θα τα δώσει όλα σε αυτό το παιχνίδι, για αυτό και εμείς πρέπει να έχουμε το μυαλό μας μόνο εκεί. Δεν πρέπει να σκεφτούμε από τώρα το επόμενο ματς. Το ματς με τη Λαμία είναι ο σημαντικότερος αγώνας».

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Λαμία – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 07/04/2024

  • Ο Ολυμπιακός είναι 4ος στην κατάταξη (60 βαθμοί), ενώ η Λαμία 6η αντίστοιχα (34).
  • Στα τρία ματς των Playoffs που έχουν προηγηθεί ο Ολυμπιακός έχει μία νίκη (3-0 τον Άρη) και δύο ήττες (1-3 από Παναθηναϊκό, 1-0 από ΑΕΚ), ενώ η Λαμία είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει βαθμό (0-4 από ΑΕΚ, 3-1 από Άρη, 3-1 από ΠΑΟΚ).
  • Στην κανονική περίοδο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες στις έδρες τους, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 4-0 και τη Λαμία 1-0 αντίστοιχα.
  • Η νίκη στο «Αθανάσιος Διάκος» ήταν η πρώτη για τη Λαμία απέναντι στον Ολυμπιακό έπειτα από 13 αγώνες όπου οι Πειραιώτες είχαν το απόλυτο ανεξαρτήτως έδρας.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Λαμία – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 07/04/2024

Αποστολή στη Λαμία για τον Ολυμπιακό που ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη του στα Playoffs, ενώ οι γηπεδούχοι το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα. Το «τρίποντο» είναι μονόδρομος για τους Περαιώτες απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, όπως και η ρεβάνς για την ήττα στην κανονική περίοδο (1-0) που έβαλε τέλος στο απόλυτο των Πειραιωτών στις αναμετρήσεις με την ομάδα της Φθιώτιδας στο πρωτάθλημα (13/13). Μάλιστα στα τέσσερα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί οι «ερυθρόλευκες» νίκες ήταν με απαραβίαστη εστία.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ολυμπιακός έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και θα αντιμετωπίσει την ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στα Playoffs, με 10 γκολ παθητικό σε 3 αγώνες, ενώ στους 7 τελευταίους αγώνες της η Λαμία έχει δεχθεί τουλάχιστον δύο τέρματα.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λαμία – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λαμία – Ολυμπιακός: Νέα , Απουσίες & Ενδεκάδα 07/04/2024

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν έχει προβλήματα με απουσίες με την Λαμία να στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κοσέλεφ – Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σίμον – Σλίβκα, Τζανδάρης, Τόσιτς, Νούνιεζ – Τσιλούλης, Μαρτίνεζ.

Ο Ολυμπιακός δε θα έχει στη Λαμία τον τιμωρημένο λόγω καρτών Ποντένσε, ενώ στο αρχικό αναμένεται να επιστρέψει ο Όρτα, ενώ ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ορτέγκα και ο Αλεξανδρόπουλος για να είναι έτοιμοι ενόψει Φενέρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Κίνι – Όρτα, Έσε, Τσικίνιο – Φορτούνης, Γιόβετιτς, Ελ Καμπί.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ