el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/03/2024

Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι της τελευταίας στροφής της κανονικής περιόδου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λαμία με στόχο το «τρίποντο» για να συνεχίσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ενόψει της σέντρας των Playoffs, ενώ οι γηπεδούχοι έχοντας ήδη πετύχει τον ιστορικό στόχο της εισόδου στην 6άδα κυνηγούν χωρίς άγχος την έκπληξη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Λαμία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Λαμία – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/03/2024

Η αυλαία των 26 αγωνιστικών τις κανονικής περιόδου πέφτει στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να δίνουν ραντεβού και στα Playoffs που ακολουθούν και θα κρίνουν τον τίτλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Δοκιμασία στη Λαμία για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου η οποία κλείνει την κανονική περίοδο με τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από την Τούμπα, έχοντας στόχο να πάρει το «τρίποντο» τις έπραξε τις επισκέψεις τις σε Αγρίνιο (1-3) και Σέρρες (0-2).

Ο ΠΑΟΚ με αυτές τις νίκες επανήλθε στο μονοπάτι των επιτυχιών και με 57 βαθμούς συνεχίζει να είναι σε απόσταση βολής από την κορυφή με φόντο τα Playoffs.

Στο «Αθανάσιος Διάκος» στοχεύει στο 3/3 για να μπει χωρίς απώλειες στο μίνι πρωτάθλημα συνεχίζοντας το rotation για να έχει φρέσκα τα βαριά χαρτιά τις ομάδας καθώς ακολουθεί και η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για τις «16» του Conference League.

Από την πλευρά τις η Λαμία πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη επιτυχία τις σύγχρονης ιστορίας τις, καθώς παρά την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (3-1) εξασφάλισε την 6η θέση και την είσοδό τις στα Playoffs για πρώτη φορά!

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου (34 βαθμοί) εξαργυρώνει την εξαιρετική σεζόν που κάνει με την παρουσία τις στα Playoffs και απέναντι στον ΠΑΟΚ θα κάνει πρόβα ενόψει του μίνι πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσει και την ομάδα του Λουτσέσκου θέλοντας να κερδίσει το καλύτερο δυνατό έστω και πλέον χωρίς τον πρώτο σκόρερ τις, Καρλίτος.

Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετική και αήττητη παράδοση με τη Λαμία, με 15 νίκες και 2 ισοπαλίες μετά και το 3-0 του πρώτου γύρου. Στο «Αθανάσιος Διάκος» ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα με 6/6 και μάλιστα δίχως να έχει δεχθεί γκολ με συνολικό απολογισμό 11-0.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Λαμία – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 03/03/2024

  • Ο ΠΑΟΚ είναι 2ος στην κατάταξης με 57 βαθμούς, ενώ η Λαμία είναι 6η με 34 βαθμούς.
  • Η ομάδα του Βόκολου εξασφάλισε το εισιτήριο για τα Playoffs για πρώτη φορά στην ιστορία της.
  • Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 στην Τούμπα.
  • Σε 17 αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες ο ΠΑΟΚ έχει 15 νίκες και 2 ισοπαλίες. Όσον αφορά τους αγώνες στη Λαμία ο «δικέφαλος» έχει 6/6 νίκες στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, με συνολικό απολογισμό 11-0.
  • 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ έχουν λήξει με G/G.
  • Tα τελευταία 7 ματς του Βόλου έχουν συνδυαστεί με G/G.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 03/03/2024

Αποστολή στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ που θέλει να κλείσει με νίκη την κανονική περίοδο για να διατηρηθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει να αποφύγει το στραβοπάτημα και θα επιδιώξει να πάρει αυτό που θέλει από το ημίχρονο όπως έπραξε στις Σέρρες.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο στη Λαμία με 6/6 νίκες και χωρίς να έχει δεχθεί γκολ σε αυτά τα παιχνίδια. Μάλιστα οι 3 τελευταίες νίκες του είναι με διαφορά δύο γκολ και άνω.

ΣΚΟΡ 0-2 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λαμία – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λαμία – ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/03/2024

O Λεωνίδας Βόκολος έχει ουκ ολίγες απουσίες, του Καρλίτος συμπεριλαμβανομένης, καθώς ο Ισπανός αποχωρεί για την Αστάνα. Από εκεί και πέρα τιμωρημένοι είναι Σίμον, Σίντκλεϊ και Σαντάνα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Κοσέλεφ – Αμαράλ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος – Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ – Νούνιες – Σλίβκα, Τόσιτς.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί εκ νέου απουσίες (Μιχαηλίδης, Σάστρε, Εκόνγκ τραυματίες, Σβαμπ τιμωρημένος), ωστόσο θα έχει ετοιμοπόλεμους Κοτάρσκι, Μπάμπα, Ζίβκοβιτς, ενώ αναμένει την κατάσταση του Τάισον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Σάστρε – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ζίβκοβιτς – Σαμάτα.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ