el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λάτσιο – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/02/2024

Η Λάτσιο υποδέχεται την Μπάγερν (22:00) στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Olimpico ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το Champions League επιστρέφει, μαζί και τα μεγάλα παιχνίδια, με ένα εκ των πλέον σημαντικών να διεξάγεται στη Ρώμη, όπου η Λάτσιο περιμένει την Μπάγερν στην πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16».

Με 800+ αγορές στη Novibet ο πρώτος αγώνας των «16» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!


Λάτσιο – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/02/2024

Μεγάλο παιχνίδι στο Olimpico της Ρώμης, με τη Λάτσιο να περιμένει την Μπάγερν για την πρώτη μονομαχία των «16» του Champions League.

Οι «λατσιάλι» επιστρέφουν στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης τρία χρονιά μετά και πάλι συναντούν τους Βαυαρούς. Τότε η Μπάγερν είχε προκριθεί εύκολα με δύο νίκες και η ιταλική ομάδα δεν είχε καταφέρει να προβάλλει αντίσταση, κάτι που ευελπιστεί να πετύχει υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι.

Απέναντί της είναι οι «πληγωμένοι» Βαυαροί του Τόμας Τούχελ, που προέρχονται από τη βαριά ήττα στο ντέρμπι κορυφής με την Λεβερκούζεν, εξαιτίας της οποίας έμεινε στο -5 από την κορυφή, κινδυνεύοντας να χάσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2012.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από την έκβαση της μάχης στην Bundesliga, οι Βαυαροί ποτέ δεν αφήνουν στην άκρη την ευρωπαϊκή καταξίωση, έχοντας στόχο να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου στο Champions League.

Σε αυτό το μονοπάτι συναντούν πρώτα τη Λάτσιο και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να διασφαλίσουν την συνέχεια στο θεσμό, αλλά και να φτιάξουν εκ νέου το κλίμα στο Μόναχο, καθώς η αμφισβήτηση εντός συνόρων είναι πιο έντονη από ποτέ.

Αμφισβήτηση υπάρχει και στη Ρώμη, με τους «λατσιάλι» να βρίσκονται μόλις στην 7η θέση, την ώρα που πέρυσι τερμάτισαν στη 2η και η ανανέωση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη νέα σεζόν κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι.

Με αυτά τα δεδομένα αμφότεροι ψάχνουν σε αυτή τη φάση εξιλέωση μέσω της Ευρώπης, με την Μπάγερν φυσικά να έχει να χάσει περισσότερα πράγματα ως φαβορί σε αυτό το ζευγάρι.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Λάτσιο – Μπάγερν: Στατιστικά & Προϊστορία 14/02/2024

  • Η ρεβάνς στο Μόναχο θα γίνει στις 6/3 (22:00).
  • Δεύτερη φορά οι δύο ομάδες συναντιούνται στη διοργάνωση, ξανά στη φάση των «16», όπως το 2021, όταν η Μπάγερν προκρίθηκε με δύο νίκες (2-1, 1-4).
  • Η Λάτσιο έχει ρεκόρ 7-4-7 απέναντι σε γερμανικές ομάδες, ενώ οι Βαυαροί έχουν ρεκόρ 21-9-15 απέναντι σε ιταλικές ομάδες.
  • Οι «λατσιάλι» προέρχονται από νίκη επί της Κάλιαρι (1-3), ενώ η Μπάγερν από ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τη Λεβερκούζεν (3-0).
  • Η Μπάγερν φτάνει για 16η σερί χρονιά στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, ενώ η Λάτσιο για 3η φορά στην ιστορία της.
  • Η ιταλική ομάδα τερμάτισε 2η στον όμιλό της με 10 βαθμούς (3-1-2), ενώ οι μόνιμοι πρωταθλητές Γερμανίας 1οι στον δικό τους όμιλο με 16 βαθμούς (5-1-0).
  • Η Λάτσιο σκόραρε σε 5/6 ματς του ομίλου, ενώ δέχθηκε γκολ σε 4/6.
  • Η Μπάγερν αντίστοιχα δεν σκόραρε μόνο στο 0-0 με την Κοπεγχάγη και 4/6 με Goal/Goal.
  • Το πανόραμα των του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Λάτσιο – Μπάγερν: Προγνωστικά 14/02/2024

Πράξη πρώτη στο ζευγάρι των «16» με τη Λάτσιο να θέλει να κάνει ζημιά στην Μπάγερν, σε μια περίοδο που οι Βαυαροί είναι λαβωμένοι ψυχολογικά εξαιτίας της ήττας από τη Λεβερκούζεν.

Φυσικά το γεγονός πως το… θηρίο είναι πληγωμένο, δίνει επιπλέον κίνητρο για ανασύνταξη και μια ευρωπαϊκή επιτυχία ώστε να ανέβει η ψυχολογία και να υπάρξει έστω προσωρινά… σίγαση στους αμφισβητίες της ομάδας του Τούχελ, η οποία θα επιδιώξει από την εκκίνηση του ματς να πάρει το πάνω χέρι.

ΝΙΚΗ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Χάρι Κέιν είναι το βαρύ πυροβολικό της Μπάγερν, το οποίο έμεινε… άκαπνο στο ντέρμπι, αλλά είναι πρώτος σκόρερ στην Bundesliga και με 24 γκολ είναι πρώτος αυτή τη στιγμή στην κούρσα για το Χρυσό Παπούτσι. Συνολικά έχει 28 τέρματα έχοντας σκοράρει 4 και στο Champions League και θα έχει ευκαιρίες και με τη Λάτσιο.

ΣΚΟΡΕΡ ΚΕΙΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λάτσιο – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ