el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 13/02/2024

Τα αστέρια του Champions League επιστρέφουν στην δράση και πλέον τα λάθη στη φάση των «16» απαγορεύονται. Την Τρίτη το βράδυ η Λειψία υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και σαν ισχυρό αουτσάιντερ θα στήσει παγίδες στο φαβορί για να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει τη ρεβάνς.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Champions League ανάμεσα σε Λειψία και Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/02/2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, όμως η Λειψία διαθέτει εξαιρετική υλικό, διψάει για διάκριση και θα παλέψει με στόχο την μεγάλη έκπληξη στη φάση των «16». Το ματς επί γερμανικού εδάφους θα κριθεί στις λεπτομέρειες και άπαντες το τελευταίο 24ωρο μιλούν για την απουσία του Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Στη Λειψία φιλοδοξούν να βάλουν δύσκολα στη «βασίλισσα» και στη φάση των ομίλων εμφάνισαν στοιχεία σπουδαίας ομάδας, αφού συγκέντρωσαν 12 βαθμούς και τερμάτισαν στη 2η θέση πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κόκκινοι ταύροι» διακρίνονται για το επιθετικό τους παιχνίδι και οι Σίμονς, Οπέντα, Σέσκο έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα που συνδυάζει ταχύτητα και γκολ. Η Λειψία στην Bundesliga προέρχεται από ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής της Λειψία, Μάρκο Ρόζε παραμονή της αναμέτρησης στάθηκε στα «θέλω» της ομάδας του για το μεγάλο παιχνίδι, αλλά και στο μεγάλο αστέρι της Ρεάλ, Τζουνt Μπέλιγχαμ.

«Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Έχουμε απεναντί μας μια κορυφαία ομάδα που πάντα στοχεύει στην κατάκτηση του Champions League. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις ελπίδες για την μεγάλη πρόκριση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε αυτό το παιχνιδι παίζουμε τους κόπους που έχουμε κάνει μέχρι τώρα στη σεζόν στο Champions League και η πορεία μας στον όμιλο ήταν εξαιρετική» υποστήριξε αρχικά ο Μάρκο Ρόζε, ενώ σχετικά με τον τραυματισμό του Μπέλινγκχαμ, τόνισε:

«Θα πιστέψω ότι λειπει μόνο αν δεν τον δω στο γήπεδο. Ξέρω ότι θα κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί σ’ ένα ματς Champions League. Την σεζόν 21/22 τον είχα παίχτη στην Ντόρτμουντ χαίρομαι για την τεράστιο πρόοδο και θεωρώ ότι έκανε το κατάλληλο βήμα πηγαίνοντας στη Ρεάλ».

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τους γηπεδούχους είναι η απουσία του μέσου Χαϊντάρα, ο οποίος εδώ και καιρό είναι τραυματίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στόχο την κατάκτηση της κορυφής στην Ευρώπη και στον όμιλο έκανε επίδειξη δύναμης με 6/6 αφήνοντας πίσω τις Νάπολι, Μπράγκα, Ουνιόν Βερολίνου.

Οι Μαδριλένοι στην LaLiga οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας με 61 βαθμούς και το Σάββατο στο ντέρμπι κορυφής με τη Χιρόνα πρόσφεραν σκορ και θέμα. Συγκεκριμένα οι παίχτες του Κάρλος Αντσελότι επικράτησαν 4-0 με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μπέλινγκχαμ, Βινίσιους.

Ωστόσο, το μεγάλο μειονέκτημα ήταν ότι τραυματίστηκε ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ και αυτόματα χτύπησε συναγερμός στη στη Μαδρίτη. Στη Ρεάλ εμημέρωσαν ότι ο Άγγλος μέσος υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός για 2-3 βδομάδες. Μάλιστα, ο Μπέλιγκχαμ μαζί με τους Κουρτουά, Μιλιτάο Αλάμπα και Ρούντιγκερ έμειναν εκτός αποστολής.

Το θετικό για τον Κάρλος Αντσελότι είναι ότι επιστρέψει ο Νάτσο. Ο προπονητής της Ρεάλ χτύπησε καμπανάκι και τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Λειψία είναι εξαιρετική ομάδα και η πορεία της στη φάση των ομίλων το επιβεβαιώνει. Στο γκρουπ μέσα στην έδρα της επαιξε μεγάλο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και προηγήθηκε 2-0, αυτό δείχνει και την ποιότητά τους».


Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά, Προϊστορία 13/02/2024

  • 2 φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Λειψία και Ρεάλ Μαδρίτης. Τη σεζόν 22/23 βρέθηκαν στους ομίλους του Champions League. Στη Μαδρίτη η Ρεάλ επικράτησε με 2-0, ενώ επί γερμανικού εδάφους η Λειψία απάντησε με νίκη με σκορ 3-2.
  •  Η Λειψία στα πέντε τελευταία της παιχνίδια στην Bundesliga μετράει 3 ήττες, 1 νίκη και 1 ισοπαλία και μόλις μια φορά κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.
  • Η Ρεάλ έχει να ηττηθεί στη LaLiga από τις 24/9 (από την Ατλέτικο) και στα τελευταία της 5 ματς μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Στα συγκεκριμένα ματς έχει σκοράρει 12 ματς και δυο φορές κράτησε το μηδέν στην άμυνα.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης στη LaLiga βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο +5 από την Χιρόνα και στο +10 από την Μπαρτσελόνα.
  • Η Λειψία στην Bundesliga έπεσε το Σαββατοκύριο στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι «ταύροι» απέχουν τρεις βαθμούς από την 4αδα που οδηγεί στο Champions League και βρίσκονται στο -18 από την κορυφή της βαθμολογίας.
  • Η Λειψία ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του Champions League με 6 Over σε ισάριθμα ματς, ενώ η Ρεάλ είχει 5 Over και 1 Under.


Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 13/02/2024

Βρισκόμαστε πλέον στους «16» του Champions League και οι ανορθρογραφιες δεν διορθώνονται εύκολα. Για την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Λειψία και Ρεάλ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοιχημα σε δελεαστικές αποδόσεις, ενω η ρεβάνς στη Μαδρίτη θα γίνει στις 6 Μαρτίου.

Ο Μπέλινγκχαμ απουσιάζει και αυτόματα το βάρος για γκολ στην επίθεση της Ρεάλ θα πέσει στον Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος είναι σε καταπληκτική κατάσταση και με όπλο του την ταχύτητα θα ταλαιπωρήσει την άμυνα των Γερμανών.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80

Από τη φύση τους οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και θα μπουν μέσα στο τερέν με στόχο να βρουν δίχτυα.

goal & Over 2.5 σε αποδοση 1.80

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ