el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λανς – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/12/2023

Η Λανς υποδέχεται τη Σεβίλλη (19:45) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στη Γαλλία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Λανς και Σεβίλλη τίθενται αντιμέτωπες στην τελευταία στροφή του 2ου ομίλου με έπαθλο την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League, με την κάτοχο του τροπαίου να κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το καθοριστικό ματς του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Λανς – Σεβίλλη: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/12/2023

Λανς και Σεβίλλη μετά τις ήττες τους την 5η αγωνιστική του ομίλου απώλεσαν κάθε ελπίδα πρόκρισης στα νοκ άουτ του Champions League, ωστόσο έχει μείνει γι’ αυτές ο στόχος της ευρωπαϊκής συνέχειας μέσω του Europa League.

Η γαλλική ομάδα 15 χρόνια μετά την προηγούμενη ευρωπαϊκή παρουσία της επιζητά να αγωνιστεί στα νοκ άουτ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης και να… αποτρέψει παράλληλα την παρουσία της μόνιμης κατόχου του τροπαίου, Σεβίλλης!

Η Λανς έχει προβάδισμα τριών βαθμών (5-2) έναντι των Σεβιγιάνων ενόψει της τελικής τους αναμέτρησης στο Φελίξ Μπολάρ, όπερ σημαίνει πως αρκείται και σε ισοπαλία για να εξασφαλίσει οριστικά την 3η θέση που εγγυάται ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αντίθετα, για να έχει τη δυνατότητα η Σεβίλλη να συνεχίσει την υπεράσπιση του 7ου τίτλου της στο Europa League χρειάζεται μόνο νίκη, την πρώτη της στον όμιλο.

Μια νίκη που μόνο απλή υπόθεση δεν είναι, καθώς η ισπανική ομάδα μαστίζεται από αρκετά προβλήματα, τα οποία αποτυπώνονται τόσο στην πορεία της στον όμιλο, αλλά και στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο με δεδομένη την ιστορία και τη νοοτροπία της, η κάτοχος του Europa League δεν πρέπει να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση. Εξάλλου και την περσινή σεζόν δεν ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα σε καλή κατάσταση, όμως όταν χρειάστηκε ήταν… αλύγιστη.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η 3η θέση και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο «παίζεται» επί γαλλικού εδάφους και το ενδιαφέρον κορυφώνεται σε ένα ματς-τελικό.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Λανς – Σεβίλλη: Στατιστικά & Προϊστορία 12/12/2023

  • Η Λανς έχει 5 βαθμούς και η Σεβίλλη 2 αντίστοιχα.
  • Το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ισπανία έληξε 1-1.
  • Οι δύο ομάδες δεν έχουν ελπίδα πρόκρισης στους «16» του Champions League, αλλά διεκδικούν την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Η Λανς τερματίζει 3η και με ισοπαλία, ενώ η Σεβίλλη μόνο με νίκη.
  • Η Σεβίλλη έχει νικήσει μόλις σε 2 από τα τελευταία 19 παιχνίδια της στο Champions League (2-8-9).
  • Η Λανς έχει ρεκόρ 4-3-1 κόντρα σε ισπανικές ομάδες, ενώ έχει 4/4 εντός έδρας με τους Ίβηρες.
  • Η Σεβίλλη έχει 4-3-5 απέναντι σε Γάλλους και εκτός έδρας 1-2-3.
  • Στα τελευταία ματς πρωταθλήματος η Λανς ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μονπελιέ και η Σεβίλλη ηττήθηκε 1-0 από τη Μαγιόρκα.
  • Η ήττα 6-0 από την Άρσεναλ ήταν το πρώτο ματς της Λανς στον όμιλο που δεν συνδυάστηκε με G/G.
  • Αντίστοιχα και η Σεβίλλη που είχε G/G σε όλα τα ματς του ομίλου πλην του εκτός έδρας με την Άρσεναλ (2-0).
  • Το πανόραμα των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Λανς – Σεβίλλη: Προγνωστικά 12/12/2023

Τελικός πρόκρισης στο Europa League μέσω της 3ης θέσης του ομίλου, με Λανς και Σεβίλλη να στοχεύουν στην ευρωπαϊκή τους συνέχεια. Αμφότερες έχουν 4/5 ματς με G/G και το πλέον πιθανό είναι να το δούμε πάλι.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.81 ΣΤΗ NOVIBET

Το ματς στην Ισπανία είχε ολοκληρωθεί με 1-1 και αυτό μπορεί να… αρχίσει από το 1-1 με δεδομένη την έφεση των δύο ομάδων.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λανς – Σεβίλλη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λανς: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/12/2023

O Φρανκ Εζ θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Μόργκαν Γκιλαβογκί που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με την Άρσεναλ, με Μασάδο και Σισούμπα να είναι εκτός μάχης στην τελευταία στροφή του ομίλου.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Σαμπά – Μεντίνα, Ντάνσο, Γκράντιτ – Φρανκόφσκι, Αμπντούλ-Σαμέντ, Μεντί, Χαϊνταρά – Σοτόκα, Φουλγκίνι – Γουαχί.

Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/12/2023

Ο Ντιέγκο Αλόνσο πρέπει να διαχειριστεί σε αυτόν τον «τελικό» τις απουσίες των τιμωρημένων Οκάμπος και Φερνάντο επιπλέον του γεμάτου απουσιολογίου λόγω τραυματισμών (Πάστορ, Νίλαντ, Σούσο, Ντίαζ, Νιανζού, Νάβας, Λαμέλα, Μπάντε, Ακούνια) ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Λουκεμπάκιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιμίτροβιτς – Σάντσεθ, Ράμος, Γκουντέλι, Πεδρόσα – Ράκιτιτς, Σουμάρε, Σόου – Τόρες, Εν Νεσίρι, Μιρ.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ