el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/03/2024

Δύσκολη αποστολή έχει ο Ολυμπιακός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη φάση των «16» του Conference League. Οι Πειραιώτες την Πέμπτη το βράδυ (22:00) θα παίξουν τα ρέστα τους στην Μπάτσκα Τοπόλα κι έχουν μπροστά τους ένα βουνό, αφού πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος του 1-4.

Με 800+ αγορές στη Novibet  η ρεβάνς στη φάση των «16» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/03/2024

Μια μεγάλη ανατροπή ψάχνει ο Ολυμπιακός με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία για να διορθώσει τα λάθη που έκανε μέσα στο Φάληρο (ήττα 1-4) και να περάσει στους «8» του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ψάχνει λύσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της άμυνας και άπαντες αναγνωρίζουν ότι για την ανατροπή του σκορ χρειάζεται το «μηδέν» στην άμυνα. Οι Πειραιώτες στην προηγούμενη φάση ξεπέρασαν το εμπόδιο της Φερεντσάβρος κρατώντας δύο φορές ανέπαφη την εστία τους.

Πλέον ο Βάσκος προπονητής σκέφτεται το ενδεχόμενο να παρατάξει την ομάδα του ακόμα και με τρεις στόπερ. Το γεγονός ότι στα δύο τελευταία ματς με τους Ισραηλινούς και με τον Παναθηναϊκό (1-3) στα Playoffs δέχθηκαν συνολικά 7 γκολ σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος λειτουργία στην άμυνα.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός αγωνιστεί με τρεις στην άμυνα (σύστημα 3-4-3) τότε θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρουν οι Ρέτσος, Ντόι, Κάρμο. Την τετράδα στο κέντρο θα πλαισιώσουν οι Ορτέγα, Ροντινέι, Έσε, Ορτα και στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Καμπί. Η συμμετοχή του Πασχαλάκη θα κριθεί την τελευταία στιγμή, αφού ο βασικός γκολκίπερ του Ολυμπιακού έχει ενοχλήσεις στον ώμο. Αν δεν προλάβει τότε βασικός θα παίξει ο Τζολάκης.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέδειξε μέσα στο Φάληρο ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Οι Ισραηλινοί φέτος στο Conference League μετράνε 6 νίκες και μόλις μια ήττα και το γεγονός ότι έχουν σκοράρει 18 γκολ «φωτογραφίζει» την επιθετική ποιότητα που διαθέτουν. Αυτή οφείλεται κυρίως στον Εράν Ζάχαβι, ο οποίος σε 13 συμμετοχές μετράει 12 γκολ στο Conference League.

Ο έμπειρος επιθετικός θα ξεκινήσει και πάλι βασικός, ενώ το πλάνο του Ρόμπι Κιν για τη μεσαία γραμμή δείχνει ότι οι θέσεις των Βαν Όβερεμ, Πέρετζ και Κανικόφσκι είναι «κλειδωμένες».

Στην άμυνα η τετράδα που αγωνίστηκε στο Φάληρο (Ρεβίβο, Σάμποριτ, Ναχίμιας και Σαχάρ) δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει καθώς στο Φάληρο απενεργοποίησε σε μεγάλο μέρος τα ατού του Ολυμπιακού.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 14/03/2024

Μακάμπι και Ολυμπιακός διεκδικοούν ένα εισιτήριο για τη φάση των «8» του Conference League και για την αναμέτρηση στη Σερβία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ανατροπή του 1-4 δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για τους «ερυθρόλευκους». Ο Μεντιλίμπαρ έκανε σεμινάρια άμυνας, αφού στα τελευταία δύο ματς είδε την ομάδα του να δέχεται 7 γκολ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι προσεχτικοί στην εκκίνηση του ματς με στόχο να αιφνιδιάσουν την Μακάμπι, ενώ το 1-4 υπέρ της Μακάμπι μας προϊδεάζει για πιο χαλαρό ματς από την πλευρά των Ισραηλινών.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.30 

Το τεχνικός επιτελείο του Ολυμπιακού περιμένει ένα ακόμη μεγάλο ματς από τον Ελ Καμπί. Ο Μαροκινός σκόραρε στο Φάληρο και θα ταλαιπωρήσει εκ νέου την άμυνα της Μακάμπι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού είναι σε καλό φεγγάρι και μετράει 11 γκολ στα τελευταία 9 ματς. Επίσης, έχει σκοράρει και στα τελευταία 3 ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού.

ανυτιμε σκορερ ελ καμπι σε αποδοση 2.50 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές


ellada kazakhstan prognostika

Ελλάδα – Καζακστάν: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/03/2024

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ